Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Berbecia kciuki!
U nas 13,2kg 🤣🤣🤣🤣🤣 Wychowuje grubaska małego ❤️🤣
Pampery mamy Dada 5 fioletowe lub zielone, w zależności które są na promo 😁 No i ja Mani zmieniam raz pieluche na śpiocha w nocy. Parę razy nie zmieniłam i było wszystko mokre.Nina83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKupiłam dzisiaj w rosku na promo pampers active baby 6 bo są od 13kg, a dada 6 od 16 kg, zobaczę czy się sprawdzą bo jakoś pampersy oryginalne nigdy mi nie odpowiadały, ale zobaczymy te.
Berbecia kciuki, powodzenia.
Byłam wczoraj na usg, dzidziuś cały i zdrowy, lekarz mówi, że zapowiada się całkiem spora bo już waży 1840g. Chciałam zdjęcie 3d bo nie mam ani jednego ale lekarz stwierdził, że nie wyjdzie 😕 Zwykłe mam dwa i mało wyraźne, szkoda.
Widziałam kępke włosów na głowie😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 16:02
kattalinna, Katy, kamciaelcia, Fermina, Berbecia, Nina83, pawojoszka, Cola87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Feeva, ponad 13?? Ale chyba w zimowych butach 😉
Berbecia, nie bój. Najlepiej nie myśl o tym. Tej igły naprawdę w sumie nie czuć. Dla mnie najgorsze było to uciskanie tarczycy głowicą USG niż samo kłucie. Na szczęście to szybki zabieg 😘Nina83 lubi tę wiadomość
-
Tak przedstawia się sytuacja na dziś. 😉
Mam się zgłosić w poniedziałek i pewnie już zostanę, bo będę się bała, że przenoszę za bardzo.. Wczoraj w badaniu 2 cm rozwarcia i szyjka 1,5 cm czyli tak samo jak 1,5 tyg wcześniej. 😞
Feeva, waga naprawdę słuszna. 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2019, 16:52
kamciaelcia, White Innocent, Katy, Berbecia, pawojoszka, jangwa_maua, Nynka, MajowaMamusia, Nina83, Wowka, Cola87, kattalinna, Kira91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katy, tylko tak wygląda. Mocno mi ta ciąża dała w kość fizycznie, również przyrostem wagi, bo już +19..😱 Przekroczyłam wszelkie limity, które sobie założyłam. 😛
Majowa, byle do poniedziałku, kładę się do szpitala i niech robią już, co chcą. -
nick nieaktualnyJa wychodzę z założenia, że w ciąży ciężko kontrolować wagę bo to w dużej mierze nie zależy od nas. Moja bratowa nie obżerała się a 25kg przytyla.
Pełnia księżyca jest to może podziała i do poniedziałku urodzisz.
Ło matko spać mi się odechciało. Była u nas pobudka godzinę po zasnieciu, taka histeria że nic nie pomagało, dałam ibum i usnęła. Widziałam, że 2 górne trójki się przebijają to pewnie bolą ją bo już któryś dzień się męczy.