Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Fermina, gratuluję 😍 Hania przekochana 💙 cieszę się bardzo, że poród poszedł dobrze i szybko i że pozbylas sie wczesniejszej traumy 🙂 buziaki, zdrowia i szybkiego powrotu do domu 🙂
JS, Igorek to prawdziwy przystojniak 😍 piękne zdjęcia 🙂
U nas infekcja. Wirusówka, katar, Klicha w gardle i kaszel. Wszystkich nas rozkłada po kolei, my już wyszliśmy, Skrzata jeszcze trzyma.Fermina lubi tę wiadomość
-
U nas szczepionka na ospe wietrzna jesr darmowa jesli chodzi dziecko do zlobka/przedszkola. Trzeba przedstawic zaświadczenie. I coś mi sie kiefys obilo o uszy ze tak jest w calej Polsce. Musiałabys sie dowiedziec.
Fermina gratulacje 🎊 cudna jest. Zdrowka 😘 ♥️Fermina lubi tę wiadomość
-
Fermina gratulacje. Śliczna Hania
zazdroszczę porodu, ja fantazjuje o tym, że przyjeżdżam na IP, a położna mówi, że mam już 8 cm
My szczepiliśmy na ospę, udało nam się podać dwie dawki zanim poszła do żłobka. My po podpisaniu umowy dostaliśmy zaświadczenie ze żłobka i mieliśmy darmowe, więc nie wiem ile kosztuje jedna dawka. Ale tak czy siak aktualnie nie da się kupić tej szczepionki, bo są braki. Podobno po nowym roku ma być, ale to już trzeci termin kiedy mówią, że "na pewno" już będzie dostępnaFermina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeju u nas to samo, jak już mlody był zdrowy i moglismy szczepic to 3 tygodnie czekalam na szczepionke.
I to udalo sie bo zapisalam się mimo, że w rejestracji Pani mnie przekonywala, że może nie być.
Nastepna dawka w styczniu mam nadzieje, że mlody sie wykuruje i szczepionki będą.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaty witaj w klubie, po dzisiejszej nocy jestem pełna obaw jak ogarnę 2 dzieci. Zuzia przez 1.5 h budziła się co chwilę, w końcu zrobiła kupę, była histeria przy przewijaniu,potem nie mogła zasnąć.
Ostatnio mnie koleżanka pocieszyła mówiąc że mi współczuję bo ona ma prawie 4 latka i 4 miesieczniaka i mówi że jak ma zostać w domu z dwójką to nie ogarnia i nieraz zbiera ją na płacz. -
Aa to Zofia mikolajka. Przymiarka sukienki, nawet dala sobir zrobiv pare ładnych zdjec 😄😉♥️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 14:53
Katy, kattalinna, Berbecia, pawojoszka, kamciaelcia, MajowaMamusia, Nynka, Kira91, Wowka, Nina83, Sela lubią tę wiadomość
-
a ja myslę, że roxmowa nic nie da, ze to TEN typ tesciów (tzn dziadków) którzy juz pewnie pytaja którą babcie/dziadka kocha bardziej
wiem, wiem-nie pocieszam
nynka, jestes jak najbardziej normalna
możesz spróbowac rozmawiac-choć postawienie sie męża bedzie moim zdaniem lepsze, ale nastaw sie, ze to bedziee trwało, sa po prostu tacy ludzie
dziecko zrozumie za nascie lat, warto wiec wyrazac wlasne zdnie i byckonsekwentna zawsze -
nick nieaktualnyMajowa to u nas różnica taka, że mlody sie czuje cudownie, wszystko mu wolno, dziadki nawet miedzy soba sie sciagaja co wymysla lepszego!
Kloc 13kg a oni po calym domu go noszą, jak babcia nie miala już sily i mlody zrobil afere ze jak to (to w duchu pomyslalam baaardzo dobrze, w ogole nie zareagowalam)....
Jeju ja tez nerwicy sie nabawie...nie wiem jak przetrwam te swietaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2019, 10:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny