Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja je na kolacje różne rzeczy czasami zupę jak jeszcze jest, albo owsianke,po tym idziemy się myć i za około 30 min pije mleko. Jakbym mojej zrobiła 2h przerwy między kolacją a mm na spanie to chyba 2 butelki mleka musiała by dostać.
Czemu przebranie bez nakrycia głowy? Zobacz co mają na stanie w wypożyczalni, chyba że chcesz kupić to może postać z ulubionej bajki. -
nick nieaktualnyMajowa, u mnie bez znaczenia czy zje kolację 2h przed snem czy 30min przed, bo już sprawdzałam, poza tym czasami i tak zdarza się jej tak jeść. Próbowałam również na noc robić mleko z kleikiem ryżowym... budziła się i piła co 2h. Uważam, że to nie jest kwestia głodu a po prostu przyzwyczajenie? W każdym razie robię tak jak lekarka kazała i ilość karmień się zmniejszyła. Tego nad ranem już nie zaliczam do nocnego karmienia 😂😜
-
patryk lubi sie stroic i przebierac
torebka i lustro w toaletce w klubiku-to jego przyjaciele
ale musze jeszcze wymyslec strój Piotrusiowi a ten nie lubi przebieranek
edit
w ostatecznosci moge go za dynie przebrac-strój kupiłam dla Piotra na swieto dyni a Patrys w domu w nim biegałWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2019, 18:25
-
nick nieaktualnyWypożyczalnia strojów dla dzieci zobacz czy jest u Ciebie w mieście,rezerwuje się i wypożycza na chyba kilka dni.
Nina ja też myślę, że moja ma nawyk butli w nocy. Jak śpi to śpi, a jak ją coś wybudzi to musi iść w ruch mm. Może też zrobie w nocy wodę o smaku mleka i z czasem się oduczy.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Dzieki za odpowiedzi co do szczepionkj.
My tylko pampersy active baby, testowalismy inne ale nic sie nie sprawdza. Nie zmieniam w nocy pampersa, w ogole nie przesikuje i tez nie je mm, spi cala noc.
Majowa, moj sie budzil z przyzwyczajenia i na 150 dawalam jedna miarke 😂 oduczyl sie jedzenia w nocy. -
nick nieaktualnyJ.S. dałam w nocy 2 miarki na 180 ml, wypiła połowę i nie chciała, ale zęby ją męczyły, jojczała i zawodziła jak baba. Serce mi pękało ale śmiać nam się chciało z tego ojojojoj jak mówiła, przeciwbólowy dał rade. Trójki dają nam popalić okropnie, jeszcze się nie przebiły.
Pawojoszka daj znać co u Was. -
Zdrówka dla chorowitków!!!
Katy cudna dzidzia :-*
Fermina gratulacje!!!
Ale ten czas leci.
Dobrze, że napisałyście o tych darmowych szczepieniach. Aż muszę podpytać u pediatry.
Co do teściów to się nie wypowiadam, bo dalej walczę o wyprowadzkęKaty lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Gdzie Pawojoszka...? Tzn. Pewnie w szpitalu, ale może już tuli synka 🙂
Kamcia, przebierz Patryka za żołnierza, kiedyś pokazywałaś go w ciuchach moro 🙂
Pokaż Małgosię, to już prawie nie-noworodek 😍
Katy, śliczna dzidzia. Myśl nad typem męskiego imienia 😉
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny