Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katy na noc jesli katar jest taki mocny polecam nasivin baby albo nasic kids. Udraznia nos i jest w stanie oddychac i jeszcze plastetki na pizamke u nas tez pomogły. Te krople to tylko. Do 3-4 dni i tylko.jak bardzo zatkana byla
-
nick nieaktualnyKaty tak jak olciabos pisze nasivin na nocszczęście, lekarz nam pozwalasię do 5 dni jeśli tylko na noc.
Witam po świętach, nie czuje sie najedzona po tych świętach😂 od dziś rozpoczynam odchudzanie, waga duzzzzo na wysoka...oczywiście na haslo dieta, odchudzanie, cwiczenia mi marzą ciastka❤
Święta zlecialy, bylo milo ale cieszę się że jestem u siebie...w pracy niestety...dobrze ze weekend....
Jak kolejne święta z naszymi majowko/kwietniowymi dziecmi? My zrobilismy identyczne zdjecia jak rok temu i prawie sie poplakalam jak zobaczylam jak ten dziec wyrosl mi❤ -
nick nieaktualny
-
Witam się i ja.
Żyjemy. 😁 Hania nadal jest idealnym przeciwieństwem Jula, poza apetytem, to mają wspólne. Drze sie niemiłosiernie już na tym etapie, gryzie mi sutki do krwi, ale śpi dużo i ładnie. Julek zasługuje na mistrzostwo świata w kategorii: starszy brat. Łapie ja za rączkę w kolysce, alarmuje że płacze i nakrywa kolderka. Nie jest łatwo ale nie tak ciężko, jak się spodziewałam, przynajmniej do tej pory. Najbardziej przeraża mnie powrót Meza do pracy i radzenie sobie w sytuacjach, kiedy oboje mnie potrzebują "na już".
Katy, zdrówka!
Wowka, Hania się spóźnił to i umowa się może przesunąć., 😉
Pawojoszka, bardzo ładne imię. 😊
Nynka, różnica ogromna! Mi Julo tak urósł odkąd jest Hania, że nie mogę uwierzyć, wszystko ma wielkie od rączek po tylek. 😂Nynka, Katy, pawojoszka, Wowka lubią tę wiadomość
-
Nynka ❤️
Ja pekam.
Dosyć już tego świątecznego jedzenia... Kebaba bym zjadła albo coś.
Właśnie zapijam Łomżę miodową i się lenie 😁🍺
Przedwczoraj wieczorem pojechałam na cpn, wychodząc zaczepil mnie Pan życzac wesołych świąt, po czym zagail, że jest bezdomny i stoi tu już z psem 2dni i czy nie miałabym paru groszy na wodę i coś do jedzenia, bo jest głodny... Nie wyglądał na pijaka, mówił normalnie. Dałam mu wszystkie pieniądze, które miałam przy sobie, a że nie miałam portfela to z reszty uzbieralo się może z 7zl, ale zawsze coś 😥 Przykro mi się zrobiło strasznie, że my rzygamy od nadmiaru jedzenia w święta, a ktoś inny prosi o pieniądze, żeby mógł coś zjesc... 😥😥
Wróciłam wczoraj z Mężem na ten cpn zobaczyć czy jeszcze stoi, żeby dać mu kasę żeby nakupowal sobie jedzenia, ale nie było go już😥Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2019, 18:43
-
Nynka faktycznie ten dzieci ci wyrusl. Czas leci jak szalony.
Ja jakoś nie przejadlam się w te święta ,w tym roku trochę skromniejsze było ale mimo wszystko mnie teraz tylko do słodkiego ciągnie, chyba organizm chce nadrobić cała ciążę kiedy nie mogłam . Czekoladę mogłabym kilogramami jeść. Ja przedwczoraj byłam na IP ,przyplątała mi się gorączka i spore ciśnienie niewiadomo z kad ,dostałam antybiotyk na wszelki W, choć lekarz sam nie umiał stwierdzić z kad ta temperatura czy od rany czy może od piersi,moje piersi faktycznie wariują mimo że , Bartuś ma spore potrzeby to między kamieniami ściągam jeszcze 120-150 ml ale oznak zapalenia raczej nie widzę. Rana ciągle jeszcze ciągnie, najgorzej rano się ruszyć potem już jakoś leci. Założyłam profil zaufany i będę teraz próbować zarejestrować małego on-line bo jechać tylko po metrykę do Opola to średnio mi się chce.
Katy zdrówka ,u nas też choroby się ciągle kotłują , w środę urodziłam ,w sobotę do domu a mój mi mówi w czwartek że Patryk ospę przyniósł do domu , Ulka na antybiotyku i tylko czekamy jak ja też wyspie ,chociaż narazie objawów brak ale to może jeszcze chwilę potrwać -
nick nieaktualnyDobry ☺
My po świętach od wczoraj w domu, przyjechaliśmy mega szczęśliwi, że w końcu jesteśmy u siebie bo Zuzia przez 3 dni nie mogła usnąć na drzemkę. Po 12h była na nogach, w wigilię była tak pobudzona, że wieczorem w ogóle nie mogla zasnąć, oczy tarła,płakała a usnąć nie mogła 😱 Z dziećmi w gości dobrze na kilka godzin i do siebie wracać.
Zuzia nadostawała górę prezentów bo w I dzień świąt przyjechała cała rodzina i wszyscy coś jej przywieźli.
Ja się nie przejadłam w zasadzie w ogóle.
Moja świąteczna Gwiazda 💗
Pawojoszka dobrze że antybiotyk masz bo jeszcze jakieś dziadostwo by Ci się przyplątało, może to faktycznie od nawału pokarmu.
Z katarem nie pomogę bo nie mam pojęcia co dawać na odblokowanie noska.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2019, 10:00
Berbecia, kamciaelcia, Katy, Cola87, Nynka, pawojoszka, wariancja, Wowka lubią tę wiadomość
-
Berbecia, my bylismy na poczatku grudnia na 18 wlasnie na sali, 45 osob i wszyscy byli na elegancko. Ja bylam tez w sukience
My na sylwestra balujemy na sali 😁
Kreacja, wszystko juz gotowe, we wtorek nawet zamowiony ekstra make up mam 😋kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Berbecia, załóż sukienkę 😊
My sylwestra obchodzimy u znajomych. Nastrój tegoroczny mamy nie taneczny, więc będą planszówki 😂 ale bluzkę z milionem cekinów zakładam, a co 😉
W sylwestra mija nam 13 lat razem. O kurczę 🤔Nynka, Katy lubią tę wiadomość
-
Tez bym postawila na jakas sukienke:p
My Sylwester z dwojka w tym roku i pewnie jeszcze przez najbliższe kilka lat 😂
Katar dalej Kamila meczy, juz mam dosc tych nieprzespanych nocy, na dodatek od tego noszenia twardnieje mi brzuch i boli...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2019, 13:46