X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2019, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgosia jest przeurocza! ❤️

kamciaelcia lubi tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2019, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam po świętach?
    Pękły wszystkie z przejedzenia, że tak cicho? 😁

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2019, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tak 😂

U nas święta pod znakiem niewyspania bo Kamil ma taki katar, ze nie jest w stanie spac na lezaco...Takze pol nocy jest noszony na rekach :/ Dzisiaj nie spaliśmy od 23 do 3...Z wielkim brzuchem to noszenie to dla mnie katorga...

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2019, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy a jakbyś go woziła we wózku na pół leżąc?

U mnie też choróbsko zawitało.
    Mam nadzieję że się wyleczymy bo za tydzień idziemy na 18 stke.

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2019, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak poprzednio mial katar to probowalam i nic to nie dalo tylko plakal strasznie i wolal mama, ale jestem zdesperowana wiec moze sprobuje jeszcze i tym razem sie uda...

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • olciabos Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2019, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy na noc jesli katar jest taki mocny polecam nasivin baby albo nasic kids. Udraznia nos i jest w stanie oddychac i jeszcze plastetki na pizamke u nas tez pomogły. Te krople to tylko. Do 3-4 dni i tylko.jak bardzo zatkana byla

3i49roeqvtlfpy4s.png
    Mala gwiazka 02/2019 *
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2019, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy tak jak olciabos pisze nasivin na nocszczęście, lekarz nam pozwalasię do 5 dni jeśli tylko na noc.

Witam po świętach, nie czuje sie najedzona po tych świętach😂 od dziś rozpoczynam odchudzanie, waga duzzzzo na wysoka...oczywiście na haslo dieta, odchudzanie, cwiczenia mi marzą ciastka❤

Święta zlecialy, bylo milo ale cieszę się że jestem u siebie...w pracy niestety...dobrze ze weekend....

Jak kolejne święta z naszymi majowko/kwietniowymi dziecmi? My zrobilismy identyczne zdjecia jak rok temu i prawie sie poplakalam jak zobaczylam jak ten dziec wyrosl mi❤

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2019, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nynka
    pokaz te zdjecia

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2019, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieee bo my tez tam jestesmy😂

Dobra odcielam nas, na chwile wrzucę❤

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2019, 21:23

Katy, kamciaelcia, Fermina, Feeva, Berbecia, Wowka, jangwa_maua lubią tę wiadomość

• Katy Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2019, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psikam nasivinem przed snem i naklejam plastry, zawsze dzialalo, ale niestety tym razem nie bardzo :/ Takze chyba pozostaje mi miec nadzieje, ze szybko mu przejdzie...

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Fermina Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2019, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja. :)

Żyjemy. 😁 Hania nadal jest idealnym przeciwieństwem Jula, poza apetytem, to mają wspólne. Drze sie niemiłosiernie już na tym etapie, gryzie mi sutki do krwi, ale śpi dużo i ładnie. Julek zasługuje na mistrzostwo świata w kategorii: starszy brat. Łapie ja za rączkę w kolysce, alarmuje że płacze i nakrywa kolderka. Nie jest łatwo ale nie tak ciężko, jak się spodziewałam, przynajmniej do tej pory. Najbardziej przeraża mnie powrót Meza do pracy i radzenie sobie w sytuacjach, kiedy oboje mnie potrzebują "na już".

Katy, zdrówka!

Wowka, Hania się spóźnił to i umowa się może przesunąć., 😉

Pawojoszka, bardzo ładne imię. 😊

Nynka, różnica ogromna! Mi Julo tak urósł odkąd jest Hania, że nie mogę uwierzyć, wszystko ma wielkie od rączek po tylek. 😂

Nynka, Katy, pawojoszka, Wowka lubią tę wiadomość

2018 - 👱🏻‍♂️
    2019 - 👱🏻‍♀️
    2025 -👶

age.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2019, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka ❤️

Ja pekam.

Dosyć już tego świątecznego jedzenia... Kebaba bym zjadła albo coś.
    Właśnie zapijam Łomżę miodową i się lenie 😁🍺

Przedwczoraj wieczorem pojechałam na cpn, wychodząc zaczepil mnie Pan życzac wesołych świąt, po czym zagail, że jest bezdomny i stoi tu już z psem 2dni i czy nie miałabym paru groszy na wodę i coś do jedzenia, bo jest głodny... Nie wyglądał na pijaka, mówił normalnie. Dałam mu wszystkie pieniądze, które miałam przy sobie, a że nie miałam portfela to z reszty uzbieralo się może z 7zl, ale zawsze coś 😥 Przykro mi się zrobiło strasznie, że my rzygamy od nadmiaru jedzenia w święta, a ktoś inny prosi o pieniądze, żeby mógł coś zjesc... 😥😥
    Wróciłam wczoraj z Mężem na ten cpn zobaczyć czy jeszcze stoi, żeby dać mu kasę żeby nakupowal sobie jedzenia, ale nie było go już😥

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2019, 18:43

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2019, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka faktycznie ten dzieci ci wyrusl. Czas leci jak szalony.

Ja jakoś nie przejadlam się w te święta ,w tym roku trochę skromniejsze było ale mimo wszystko mnie teraz tylko do słodkiego ciągnie, chyba organizm chce nadrobić cała ciążę kiedy nie mogłam . Czekoladę mogłabym kilogramami jeść. Ja przedwczoraj byłam na IP ,przyplątała mi się gorączka i spore ciśnienie niewiadomo z kad ,dostałam antybiotyk na wszelki W, choć lekarz sam nie umiał stwierdzić z kad ta temperatura czy od rany czy może od piersi,moje piersi faktycznie wariują mimo że , Bartuś ma spore potrzeby to między kamieniami ściągam jeszcze 120-150 ml ale oznak zapalenia raczej nie widzę. Rana ciągle jeszcze ciągnie, najgorzej rano się ruszyć potem już jakoś leci. Założyłam profil zaufany i będę teraz próbować zarejestrować małego on-line bo jechać tylko po metrykę do Opola to średnio mi się chce.

Katy zdrówka ,u nas też choroby się ciągle kotłują , w środę urodziłam ,w sobotę do domu a mój mi mówi w czwartek że Patryk ospę przyniósł do domu , Ulka na antybiotyku i tylko czekamy jak ja też wyspie ,chociaż narazie objawów brak ale to może jeszcze chwilę potrwać

cf409fc7e7.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2019, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka dla Was tez zdrowka ;)

Dzisiaj noc ciut lepsza bo dal rade cycka zlapac wiec nie musialm go tyle nosic, ale od 5.30 juz nie spimy...

A uzywala ktoras z Was olejke Oil bas? Moze lepiej by sie u nas sprawdził niz te plastry...

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • wariancja Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2019, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy ja uzywam kropelek Olbas, czy pomagaja bardziej niz plastry, nie wiem, musisz przetestowac.

Katy lubi tę wiadomość

klz99vvj9pe2bh19.png

qb3c6iye83h3n4tx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 grudnia 2019, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ☺
    My po świętach od wczoraj w domu, przyjechaliśmy mega szczęśliwi, że w końcu jesteśmy u siebie bo Zuzia przez 3 dni nie mogła usnąć na drzemkę. Po 12h była na nogach, w wigilię była tak pobudzona, że wieczorem w ogóle nie mogla zasnąć, oczy tarła,płakała a usnąć nie mogła 😱 Z dziećmi w gości dobrze na kilka godzin i do siebie wracać.
    Zuzia nadostawała górę prezentów bo w I dzień świąt przyjechała cała rodzina i wszyscy coś jej przywieźli.
    Ja się nie przejadłam w zasadzie w ogóle.
    Moja świąteczna Gwiazda 💗

Pawojoszka dobrze że antybiotyk masz bo jeszcze jakieś dziadostwo by Ci się przyplątało, może to faktycznie od nawału pokarmu.

Z katarem nie pomogę bo nie mam pojęcia co dawać na odblokowanie noska.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2019, 10:00

Berbecia, kamciaelcia, Katy, Cola87, Nynka, pawojoszka, wariancja, Wowka lubią tę wiadomość

• Berbecia Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2019, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny w co się ubrać na 18stke? Impreza ma być na sali z 50 osób jak nie więcej.

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2019, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbecia, my bylismy na poczatku grudnia na 18 wlasnie na sali, 45 osob i wszyscy byli na elegancko. Ja bylam tez w sukience :)

My na sylwestra balujemy na sali 😁
    Kreacja, wszystko juz gotowe, we wtorek nawet zamowiony ekstra make up mam 😋

kamciaelcia lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2019, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbecia, załóż sukienkę 😊

My sylwestra obchodzimy u znajomych. Nastrój tegoroczny mamy nie taneczny, więc będą planszówki 😂 ale bluzkę z milionem cekinów zakładam, a co 😉

W sylwestra mija nam 13 lat razem. O kurczę 🤔

Nynka, Katy lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2019, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez bym postawila na jakas sukienke:p

My Sylwester z dwojka w tym roku i pewnie jeszcze przez najbliższe kilka lat 😂

Katar dalej Kamila meczy, juz mam dosc tych nieprzespanych nocy, na dodatek od tego noszenia twardnieje mi brzuch i boli...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2019, 13:46

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
‹‹ 2681 2682 2683 2684 2685 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ