Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
My w sylwestra oglądamy wiedźmina na Netfliksie przy heinekenie 0,0. W przerwach karmienie Hani i odkładanie Jula do łóżeczka.
Ale makeup też zrobię, a co!
Berbecia, mala czarna pasuje zawsze! Obecnie tylko z kawą mi się kojarzy i przypomina jak mi się jej chce. 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2019, 14:29
Katy, Nynka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Nie toleruje, niestety. 😞 Z Julkiem nie było problemu, ona, po mojej kawie, nie może spać, a widać to wyraznie, bo normalnie śpi dużo. Nie pije specjalnie ogromnych ilości kawy, raczej rzadko, ale cała ciąże mi się chciało i marzyłam o kawie po porodzie a tu dalej nie mogę.
-
nick nieaktualny
-
My tez idziemy na sale. Kazdy cos przynosi. Idziemy z moimi siostrami i znajomymi. Nie bedziemt dlugo bo moja mama 1.01 idzie do pracy ale nawer jak do. 24 to mam zamiar nie schodzic z parkietu 😂😂😄 daaaawno nie bylismy na tancach
J.S lubi tę wiadomość
-
Olcia, prawidlowo!
My idziemy na taka normalna sale balowa, od 20 do 4, wiec mam zamiar mega sie wyszalec.
Berbecia, kiedy ta 18?
Katy, wspolczuje tych nocy. Ciesze sie ze po amuplce bylo lepiej. Biedna
U nas tez zasnal o 22 i wstal o 6 Postanowilam nie wstawac, bo potem po 1-2h znowu idzie spac, wiec przetrzymalam go do 7:20 w lozku i wstal dopiero teraz. Nie wiem jak juz kombinowac zeby chodzil wczesniej spacKaty lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJ.S. o której idzie Igor na drzemkę i jak długo śpi? Moja dzisiaj przespała cała noc 20.30- 8.15. obudziła się w nocy, ale nim się zebrałam to zasnęła
Jak Zuzia ma dłuższą drzemkę w dodatku późną tzn. śpi około 1,5h w godzinach 14-16, to potem nie może zasnąć i rządzi czasami do 21.30. Dzisiaj to nie wiem o której pójdzie spać na drzemkę i czy w ogóle pójdzie jak tak pospała.
Właśnie z mężem mówiliśmy, że my to pewnie przez najbliższe lata będziemy spędzać sylwestra w domu, bo dzieci nie będzie z kim zostawić. -
nick nieaktualnyJS zazdroszcze przetrzymania w łóżku, u nas ledwo oczy otworzy a już "am am" 😂 nie ma zmiłuj trzeba iść na śniadanie.
U nas w tygodniu i jak chodzi do żłobka 19:30-20, max 20:30 śpi.
Majowa myslalam ze coś ominelam i tez urodzilas juz😂
Kto w ogóle teraz w kolejce na porodowke?Dariah lubi tę wiadomość
-
Majowa, no wlasnie on wczoraj poszedl od 12 do 13:30 i zasnal o 22. Ostatnio wstal o 5:40, mial tylko drzemke 15 minut w aucie, wstal a rzadzl do 21:30. Masakra po prostu, ja przez to klade sie 24-2 bo jeszcze czasem ktos wpadnie, cos robie, codziennie z nadzieja ze wstanie pozniej a on najpozniej 7-7:30 Dzisiaj to 6, dramat 😂😶
Nynka, a ty myslisz ze nie bylo am am, ale ja wiem ze pojde ztobic sniadanie, a on jedna lyzke zje i bedzie ble. Takze juz sie nie nabieram 😂 Rzucal sie, stekal, meczyl zebym poszla, liczyl, ale nie dalam sie i zyskalam dodatkowy sen 😂
Chyba Majowa teraz a potem Kafy? Czy kogos ominelam -
J. S. w tą sobotę.
Właśnie się zbieram na sklepy oczywiście z chłopem bo jemu też trza coś nowego kupić.a on z tych co nigdy nic nie potrzebują.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2019, 11:47
J.S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNynka jeszcze nie,ale nie wierzę, że zostało już tak mało czasu. Chyba pora brać się konkretnie za wyprawke bo jakoś do tej pory nie miałam weny. Jak sobie pomyśle, że w tamtej ciąży już dawno wszystko było kupione i naszykowane tak teraz kupiłam tylko kombinezon i czapeczke i zamówiłam z gemini🙈
W ogóle to jakaś przerażona ostatnio jestem wszystkim, że nie dam rady, że znowu ten szpital😕
Moja wstaje zazwyczaj koło 7-8 czasami wcześniej, ale ja idę spać max 22.30 bo muszę się wyspać. -
Kamil to w ogole nie ma teraz żadnej regularnosci w porach spania i wstawania...No dobra jedynie wstaje coraz wczesniej nawet jak malo spi w nocy
Tak, ja po Majowej, dzis zaczelam 31tc, z wyprawka tez jestem w tyle, ale po Nowym Roku juz sie musze za to wziac...Tzn. ubranka mam juz do rozmiaru 68 wiec chociaz tyle xd
Przerazona tez jestem ostatnio, chwilami panikuje, ze nie dam rady