Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hoope fajnie że pamiętałaś zajrzeć ,tobie również wesołych świąt.
Ula do tej pory jeszcze nie okazywała zazdrości ale do dziś była u nas moja ciocia i Ula miała ja niejako na własność bo ciągle u cioci na rączkach , ciocia pojechała więc może sytuacja się zmienić .
U nas też choroby ,Patryk przyniósł ospę z przedszkola dodatkowo z Ulka tak kaszka brzydko że nie wiem . Dziś wysłałam męża do lekarza z nimi to stwierdził że mała to by mogła już na oddział się kwalifikować ,dostała zinnad a to dość poważny antybiotyk . Oczywiście młody oberwał pierniczki że wyszedł z ospa bo powinien zgłosić przy rejestracji. Wogole mój ma teraz szkole życia aż mi go prawie szkoda ,dobrze mu tak niech wie jak to jest mieć wszystko na głowie.
U nas choinka jeszcze czeka na ubranie ale już dziś chyba ubierzemy bo mi dzieciaki żyć nie dają ,zresztą już czas może jakiś nastrój świąteczny się pojawi bo na razie to jakoś nie czuję że to już jutro Wigilia. Za wiele nie robię bo i dzieci jakoś nie przepadają za tradycjonalnymi potrawami a i nie mam siły stać przy garach i wogole to nadrabiam zaległości w słodkościach, już przed szpitalem zrobiłam dwa ciasta i zamrozilam ,czekały na czas jak już będę mogła 😁 .Hoope lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie czuję świat nic a nic.
Ciasto i sałatka zrobione, biorę się za prasowanie i pakowanie.
Wesołych świąt Wam życzę, przede wszystkim zdrowia, spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze🎄🎅🎁 i spokoju dla tych co spędzają święta z tesciowymi 😆kamciaelcia, Nynka lubią tę wiadomość
-
Ja czuję bo pachnie piernikiem 😂 Jestem dzis od rana sama z Kamilem wiec to cud, ze udalo mi sie zrobic to co zaplanowalam xd
To ja tez sie dolaczam do zyczen, Wesolych i Zdrowych Świąt dla wszystkich, zeby wszyscy byli w gronie najbliższych;)Nynka, Sela lubią tę wiadomość
-
Feeva!!!! Matko kochana jak Mania ładnie mówi.... u nas tylko pare słów!
Hoope super, że się odezwałaś!
Jangwa jakie cudowne zdjęcie:-*
Życzę Wam Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, szybkiego powrotu do zdrowia i wszelkiej pomyślności!Wowka, kamciaelcia, Nynka, jangwa_maua, Hoope lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Jangwa, słodkości 😍
Życzę Wam wszystkim, małym i dużym, wesołych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia w magicznej atmosferze. Życzę też wszelkich najlepszości, zdrowia i spełnienia marzeń 😘🎄🎁🎄🎁🎄🎁kamciaelcia, Nynka, Berbecia, jangwa_maua, Katy, pawojoszka, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja żyję w mega niedoczasie. U nas wychadza piątki i katar okropny, do tego coś uczulilo Adasia i mojego męża i mają swędząca wysypkę liczę na to że wszystko szybko minie. Dziewczyny zdrowych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia! Wszystkiego co najlepsze dla Was i Waszych rodzin ☺️
Katy, kamciaelcia, jangwa_maua, pawojoszka, Berbecia, Sela, Wowka lubią tę wiadomość
-
Zyczymy na Święta Bożego Narodzenia oraz na nadchodzący Nowy Rok dużo radości i dobroci od ludzi, szczęścia rodzinnego oraz niosącego pokój błogosławieństwa Bożego. ♥️🌲🌠🎄
kamciaelcia, kattalinna, jangwa_maua, pawojoszka, Berbecia, Katy, Sela, Wowka lubią tę wiadomość