Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Julek wstał o 8, ja o 9, Mąż i Hania o 10.😉 Także chyba odespalismy, wytrwalismy do północy z przerwą na karmienie i odkładanie Julka, czyli zgodnie z planem. U nas głęboka wieś, domów mało i strzelania też, na szczęście.
Kattalinna, tak się wczulas w bezalkoholowe, że aż wywołało kaca?
Wspaniałego Nowego Roku!
My zaczynamy z przytupem-wymianą dachu, więc pewnie niedługo zacznę stekac, że remont i żyć się nie da.wariancja, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku dziewczyny! Niech każda z Was zrealizuje swoją własną wizję szczęścia😘
Zosieńka przespała fajerwerki, pobudkę zaliczyła dopiero o pierwszej, później o piątej, a ostatecznie spała do siódmej, więc noc zaliczamy do udanych.
W imieniu Zosi dziękuję za komplementy😉
Bardzo lubi śpiewać i ma bogaty repertuar, choć talentu nie miała po kim odziedziczyć 😅
Zimowy Julek podczas spaceru śliczny i ma takie głębokie spojrzenie 😍. Hani prawie nie widać, już zapomniałam że noworodki są takie małe.
Fermina, jak to możliwe, że Julek wstał godzinę wcześniej od Ciebie? Sam się sobą zajął? Szok!
Kamcia, widzę że impreza udana😄
Berbecia, usunęłaś zdjęcie akurat gdy klikałam aby powiększyć, spóźniłam się o ułamek sekundy 😟Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2020, 11:39
Wowka, wariancja lubią tę wiadomość
-
Cholera, usunęłam zamiast wysłać 😐
Najlepszości w nowym roku, spełnienia marzeń, zrealizowania planów i wytrwalosci w postanowieniach 😘
Ja też na bezalkoholowym kacu 😐 wróciliśmy z imprezy po 5, a koło 8 już byłam na nogach. Pisałam że nie umiem spać...? 😐
Skrzat za to imprezował z babcią do 23 i obydwoje przespali fajerwerki 😂
Kamcia, jak się bawić to się bawić 😂
Idę po kolejną podwójną kawę i wznoszę modły o ryhłą drzemkę...wariancja lubi tę wiadomość
-
Mała Matylda to jeszcze na chwilę dla Ciebie
A tu jeszcze takie rzadko sobie robię zdjęcia wczoraj miałam wene i nawet nie pokasowałam ich jak zawsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2020, 20:50
Wowka, wariancja, Katy, Nynka, kamciaelcia, jangwa_maua, kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Wowka ja cały czas słyszę że ja dzieci nie mam. A mama raz mi powiedziała że bardzo muszę kochać swojego męża że sobowtóry mu wydaje.😊
A co tam po spamuje wam dzisiaj
A tu cała trójca na chwilę bo jak się dowie to mnie udusi😜
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2020, 20:51
Wowka, wariancja, Nynka, kamciaelcia, kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry,
Nie pamietam już czy składałam życzenia.
Więc moje drogie zdrowia dla Was i Waszych rodzin! Spełnienia marzen, sukcesów i żeby ten 2020 był jeszcze lepszy!
U nas byli znajomi z kilkutygodniowym małżeństwem, do 24 mój mąż popłynął tak że sama ogladalam sztuczne ogbie😂 młodego nic nie obudzilo. Pospalismy do 8 więc święto😊 -
Berbecia, cudne dzieci na Twój mąż 😉 Twoje foto wow! Miej wenę częściej 😍
Bożenka fajerwerki oglądała, przebudziła się na cyca koło 23 i coś ciężko szło jej ponowne usypianie to ubrałam i dałam dziecku trochę radości. Rok temu była totalna zlewka, teraz wpatrywała się zachwycona i tylko co jakiś czas było "wooooow". Cudny widok 😊. Potem był problem ze spanien, jak już prawie odpływała to ja atak kaszlu i tak do jakiejś 2... A obudziła się o 8, a co tam. Moje chore zatoki nie pomagają. Ale co tam, jeszcze niecały tydzień i idzie do żłobka 😉Berbecia lubi tę wiadomość
-
Kattalinna, pociesze Cie bo ja noc mialam nie lepsza :p Kamil do 00 przebudzal sie 3 razy, potem zasnal mocniej, ja sie położyłam o 1, ale nie moglam zasnac przez zgage, jak w koncu zasnelam to po 2 obudzil mnie pies, potem kolo 4 sie Kamil obudzil, potem znowu pies i Kamil wstal 6.15 Kolo 9 juz bylam naprawde nieprzytomna i obudzilam meza zebym sie mogla przespac chociaz chwile..
-
Spoznione ale wszystkiego naj w nowym roku!!! ❤️❤️
My tez mielismy udana zabawe sylwestrowa, w ogole bylam na tym makijazu w sumie pierwszy raz ale na pewno nie ostatni. Super sie w nim czulam, trzymal sie cala noc i zaluje, ze nie mam takiego talentu bo na pewno czesciej bym sie tak ladnie malowala. Czulam sie taka piekna 😂😂😂
Pawojoszka, biedna Ulcia ☹️☹️
Moje dziecko nie spi juz w dzien od 3 dni. To chyba koniec spania. Wstaje o 7 i zasypia o 19.
W ogole Mala Matylda ja wczesniej odpalilam ten filmik i jestem w szoku, jak pieknie Zosia spiewa! 😍
Moj maly duzo gada ale na pewno tak nie spiewa, slicznie 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2020, 22:03
pawojoszka, Mała Matylda lubią tę wiadomość