Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pawojoszka w kropeczki ale śliczna pannica.
Ja dzisiaj byłam znowu na zakupach z małżem mym. On się obkupił, Milence kupiłam a ja z niczym wróciłam. Jutro ostatnie podejście.
Ale miałam dzisiaj sen że mam wielbiciela natretnego.pawojoszka lubi tę wiadomość
-
Biedna Ula :p
Mnie cos znowu rozlozylo, juz nie zlicze, ktory raz w tej ciazy...To chyba kara za to, ze sie lepiej czuje ogolnie niz w pierwszej 😂 Kamilowi w koncu katar przechodzi, a mi sie zaczyna, jak go zaraze to sie chyba pochlastampawojoszka lubi tę wiadomość
-
Kamcia, to mam nadzieje, ze to taki incydent tylko i powroci do spania. Oby Dzisiaj wstal 8:30, wiec nie ma opcji ze zasnie w dzien, obstawiam ze nie.
Berbecia, ja tez wczoraj bylam, obkupilam siebie i mlodego
Katy, super ze katar przechodzi, twoja ciaza leci mi tempem ekspresowym, jak to sie dzieje to ja nie wiem 😂
Na kiedy dokladnie masz termin? -
Dziewczyny wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Trochę mnie nie było ale zaglądałam, jedynie nie miałam siły pisać. Trochę dół złapałam. Mialam teraz dwa tygodnie urlopu a czułam się jak z dzieckiem na L4 i to takim marudnym dzieckiem. Pani dr nam stwierdziła bostonke. Niestety z planów sylwestrowych też nam nic nie wyszło. A tak poza tym to monotonia. Zosia ślicznie śpiewa 😍 jak tak patrzę ile Wasze mówią to coraz bardziej się martwię że mój nie bardzo. Chyba dam mu czas do 2 urodzin i najwyżej skonsultuje z logopeda.
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Kattalina nie jest źle wczoraj trochę się drapała dziś już lepiej ,widzę że zaczynają się robić strupki więc raczej już za dużo nie wyjdzie teraz tylko patrzę żeby mały nie dostał,niby nie powinien ale na wszelki W kazali go izolować ,no weź odizoluj dzieci w jednym domu.
Kamcia widzę że ćwiczysz wielozadaniowość zdrówka dla maluchakamciaelcia, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
Zdrowia dla dzieci.
My też wyladowaliśmy u lekarza bo katar od miesiąca nie przechodzi dostaliśmy skierowanie do laryngolog ( być może nawrót bakterii) i skierowanie do dermatologa bo bardzo brzydkie ma paznokcie u stóp najbardziej w dużych paluchach.
Dzisiaj w końcu coś dla siebie znalazłam ale cena mnie powalił. -
Ja to się juz chyba nigdy nie wyspie, Kamil ladnie spal od 19.45 do 4, potem sie obudzil, ale zasnal jeszcze na jakieś 25min i koniec spania:/ Nie było by to najgorsze spanie gdyby nie to, ze ja nie spalam przez zgage i katar
W ogole Kamil ostatnio chciałby ciagle byc na rekach, mam nadzieje, ze mu to przejdzie niedlugo bo bedzie ciezko...
Kamcia, zdrowka dla Was i wszystkich chorującychkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ratuje sie mlekiem wlasnie, ale pomaga tylko na chwilę Mam tez takie saszetki na zgage, ale nie zawsze dzialaja...
A tu moj brzuchol z dzisiaj, musialam twarz zakryc bo przez ta chorobę wygladam jak trup 😂
White Innocent, kamciaelcia, pawojoszka, Nina83, kattalinna, Cola87, Wowka, Nynka, Mała Matylda, jangwa_maua lubią tę wiadomość