Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wowka po cichutku już gratuluję ☺️ wszystkich chorowitków dużo zdrówka. My w pt byliśmy na kontroli u laryngologa. Teraz jest zdrowy, ale niestety migdały okropne jesteśmy zapisani na zabieg 3.11.2020. Nie wiem jak ja to psychicznie zniosę a dziś założyliśmy sobie razem kalosze i skakaliśmy po kałużach, ale była radość 😁
Wowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zdrówka chorującym 😊
Taka sytuacja 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 16:47
kamciaelcia, J.S, MajowaMamusia, White Innocent, Katy, Nynka, kattalinna, wariancja, edwarda20, Ewciaa83, Berbecia, jangwa_maua, Kira91, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWowka gratuluję ❤
U nas 2 noc porażka,Zuzia nie chce spać w swoim łóżeczku i przychodzi do łóżka😕 W nocy poszła położyła się sama do łóżeczka, a za chwilę wyskoczyła górą i upadła tak,że ma zdartą brodę. Jak tak dalej będzie to nie wiem co zrobię, nie wyobrażam sobie 2 dzieci w jednym pokoju.
Kamcia oby Małgosie ominęło chorobsko.
Zastój zrobił się od grudnia z porodami to i nowych ciąży nie było. Teraz ja na wylocie, zaraz Katy, więc minimum 2 nowe ciążunie muszą być😁 Która jeszcze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2020, 09:42
Wowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wowka, gratulacje 😍😘
Majowa, wspolczuje, tez sobie nie wyobrazam dwojki w pokoju, ale jednak sprobuje bo ja bez Kamila nie umiem spac...Jak sie beda budzic to wtedy z ta niania bede probowac znowu xd
Mnie juz dzisiaj mocno okresowo bolal brzuch w nocy, myslalam, ze sie cos zaczyna, ale przeszlo:p Jeszcze z 2 tygodnie niech posiedzi w brzuchu xdWowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wowka, wysikałaś tę pierwszą bladą kreskę w taki dzień, że jak nic to będzie wybitna postać 😄 zwłaszcza, że Ty lubisz cyferki to masz dużo do zabawy z datą 😄 nudy w ciąży życzę, nie mylić z nudnościami 😉
Ciekawe co u Patk i Kwiatkowej. Może tam też brzuchy rosną?Wowka lubi tę wiadomość
-
Hej super wiadomosci woowka gratulacje❤
Cos Malamatylda wspominala to ja chetnie zwalniam brzuszek u mnie 2 tygodnie, ale pilka w ruchu wiec moze sie uda tym razem w terminie chociaz, ale u mnie praktycznie zero objawow teraz, troche sloniowo ale jakos mam energieWowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość