Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek,
Dziś moja kolej. Wysikałam bladziocha na teście.
Pojadę do apteki, jutro/pojutrze siknę jeszcze raz.
Jestem w szoku. Jestem mieszanką sprzecznych emocji-od szczęścia, przez strach do ogromnego lenia na wszystko 😀pawojoszka, Katy, White Innocent, kattalinna, Berbecia, MajowaMamusia, wariancja, Cola87, Ewciaa83, Nynka, jangwa_maua, J.S, edwarda20, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Berbecia testy wychodzą dodatnie przy menopauzie może to jakieś problemy hormonalne u ciebie .
U nas też cieplutko już drugi dzień ,tak się zastanawiam czy by się za ogródek nie wziąć bo już ciężkiej zimy raczej nie będzie a takie warzywa jak buraczki ,czy rzodkiewka to lekki przymrozek im nie zaszkodzi zwłaszcza pod flizelina jakaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2020, 13:35
-
nick nieaktualnyWowka kciuki👍
Moje dziecko miało dzisiaj chyba najgorszą noc. Poszła spać dopiero o 23😳 ja już ryłam nosem po podłodze,o 1 była już pobudka ale w miarę szybko zasnęła, o 4 druga pobudka i się bujałyśmy do 5.30, usnęła ze mna na łóżku i tak spałyśmy do 9. Z tego wszystkiego w nocy zaczął mnie boleć brzuch i myślałam że zaczynam rodzić bo miałam jakiś mega wodnisty upław. Praktycznie większość dnia leżę w łóżku bo jestem padnięta i boli mnie w dole przy chodzeniu, jakby kości miednicy mi się ocierały o siebie😥 Po takich nockach moje przerażenie sięga zenitu jak ja ogarnę 2 dzieci😕 Nie wiem co tej mojej się dzisiaj działo, poszły przeciwbólowe w razie W ale raczej na taką co ją coś boli nie wyglądała.Wowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny