Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje😁 troche faktycznie inaczej I lepiej niz w pierwszej ciazy sie czuje ale juz moze sie Zosienka rodzic wszystko czeka😉
Chyba kiedys jedno swoje wstawilam ale to bylo dawno, teraz sie mniej wstydze 😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2020, 15:36
-
Wowka gratulacje, super wiadomość ☺️ Ewcia bardzo ładnie wyglądasz, kwitnaco ☺️ a ja potrzebuję jakiegoś pocieszenia bo już ręce mi opadają trzy tyg w domu siedział, dziś miał iść pierwszy dzień do żłobka i mi mąż rano do pracy dzwoni że gorączkę ma 🤦 ja już naprawdę załamana tym jestem
Ewciaa83, Wowka lubią tę wiadomość
-
Moja koleżanka spi z dwoma brzdacami w sypialni. Jedno 8 miesięcy drugie 2.5 roku. Czasem się obudzą nawzajem ale ogólnie jakoś dają radę. Ma drugi pokój ale mimo wszystko nie korzysta z tego. My planujemy od lutego zacząć remontować pokoik Adasia i też pomału go wyprowadzać od nas.
-
Aaaa i razem z mężem chyba się w końcu decydujemy na powiększenie rodziny. Niby od przyszłego cyklu mamy próbować. Zobaczymy jak będzie. Z jednej strony bym chciała a z drugiej boje się...
kamciaelcia, Wowka, Katy, Berbecia, Nynka, kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Nasze chłopaki będą wyrywać dziewczyny na piękne oczy ☺️ Tak właśnie wszyscy mówią że włoski mu pojaśniały. A ja myślałam że po mamusi też będą ciemne no ale coś po tacie też musi mieć ;p kurcze walczymy z gorączką, niby nie jakaś bardzo wysoka ale ciężko się zbija...
-
nick nieaktualny
-
Wowka super gratuluję.
Cola trzymam kciuki żeby się udało szybko zaskoczyć😉
Nie wiem co się dzieje z moją małą ni chu chu nie chce iść spać od paru dni.
Dre się jak oszalała rzuca się, wije jak wąż tylko wejdzie do sypialny. Nie wiem co się stało i nie wiem jak zaradzić.Cola87, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCola daj spokój, jak slysze w nocy kaszel już mi źle.
Poza tym nie wiem jak u Was ale młody po tygodniu w domu, juz się nudzi...
Ja już jestem zdesperowana, zaczynam wszystkie metody próbować kupilam entitis, jak tylko skończy antybiotyk zaczyna brać... -
Ewcia, cudnie wyglądasz, chodząca reklama szczęśliwej ciężarówki 😍
Adaśko to już nie bobo przystojniak a młodzieniec amant ❤️ fryzura super
Współczuję chorób. U nas ciągle coś w różnym natężeniu ale chodzi do żłobka. Katar i kaszel to nasi stali domownicy, ale póki w małym natężeniu to nie przejmuję się za bardzo (powiedzmy). Od czasu do czasu daję olej z czarnuszki, muszę kupić kurkumę i będę dawać na zmianę złote mleko. W apteczne specyfiki już nie wierzę bo poza toną cukru, syropu glukozowo- fruktozowego i konserwantów to one chyba nic nie mają...White Innocent, Ewciaa83, Cola87, Wowka lubią tę wiadomość