Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Też takie ustawienie stopy prawej u mojej zauważyłam i do tego jeszcze na zewnątrz kieruję . I chce iść z tym do lekarza ale czekam kiedy epidemia grypy u nas się skończy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2020, 20:52
-
nick nieaktualnyNynka ja właśnie jakiś czas temu o to pytałam bo też się martwiłam. Zuzia ma podobne ułożenie, jakby pięty szły do środka. Przewertowałam Internet i doszłam do wniosku że to chyba normalne, zapytam lekarza przy okazji szczepień w marcu.
Dziewczyny szłyście do szpitala na planowane cc w ten dzień czy dzień wcześniej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2020, 21:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMajowa no pamietalam że z kims o tym rozmawiałam. Ja to się strasznie tym przejmuje, chyba rusze jednak do jakiegos fizjo...
Mala_matylda nie znam się na tym, nie umiem nawet przypuszczać jakie szanse żeby jednak wszystko bylo dobrze. Ale bardzo trzymam za Ciebie kciuki😙
A mialas taka historie wcześniej?Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWyróżnia się kilka rodzajów stóp płasko-koślawych. Najczęściej spotykane to tzw. fizjologiczna stopa płasko-koślawa, która może występować u dziecka do 5.–6. roku życia. Zniekształcenie to jest widoczne w pozycji stojącej, natomiast w pozycji siedzącej lub leżącej wysklepienie stopy jest prawidłowe.( Info z neta)
Moja Zośka tak ma, pytalam pediatry... fizjologiczne, minie za 2-3 lata.
Nynka, jeśli cię to martwi to porozmawiaj z lekarzem.
Majowa, przed planowaną cesarką zostałam przyjęta na oddział dzień wcześniej, właśnie po to żeby zrobić badania a na drugi dzień z samego rana już było cięcie.
Mała Matylda, trzynam kciuki. Jestem cały czas myślami przy Tobie. 😗
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2020, 09:59
Mała Matylda, Nynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny