Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niestety miałam ciezka noc, moja sunia chora na serce miała duże duszności, narazie sytlacja opanowana ale wiem że ten nasz wspólny czas się kończy. W tym roku 16 lat kończy. I pisząc to już mam łzy w oczach. No nie potrafię inaczej. Dziś u wet też się poryczalam. Śmiała się potem z asystentka że moja Tekila jest jeszcze póki co w lepszej kondycji niż ja.
-
Coś dziś w nocy było w powietrzu bo ja też pół nocy nie spałam ,na szczęście rano udało się odespać .
Mała Matylda gratulacje.
Woowka no i masz swoją parę.
Szczęśliwych i nudnych ciąż i lekkich porodów.
Nasze ciążę szybko zleciały wasze tez tak zlecą.
Katy bardzo bieda ta twoja siostra, od czego to się takie zapalenie zrobiło? Przecież jak karmiła to napewno nie brała jakichś ciężkich leków czy czegoś co by mogło ta trzustkę podrażnićWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 16:52
Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Do nas na chirurgię często trafiają kobiety krótko po porodzie z ostrym zapaleniem trzustki, często to jest przyczyną tego że w ciąży się przewody żłołciowe zatykają kamieniami z pecherzyka. Ale nie wiem czy tak było w przypadku siostry Katy. Najważniejsze żeby szybko zadziałali i będzie dobrze. Dużo zdrówka dla siostry!
-
Mała Matylda, co za wieści 😍 gratuluję, bardzo się cieszę 😊
Stworzyłyśmy ciążową parę, mówiłam że tak będzie 😃 mi wychodzi wstępnie termin na jakiegoś 11.10, liczony według domniemanej owulacji, bo cykl był szalony i nie wierzyłam w jego sukces 😉 Tak patrząc na te tp, to może się tak zdarzyć, że każda z nas urodzi w swoje urodziny 😂
Majowa, ale wykrakałaś te dwie kreski 😂 jaką płeć obstawiasz u Katy? 😉 może masz jakieś nadprzyrodzone zdolności 😉
Katy, zdrowia dla siostry. Biedna, wymęczy się. Szkoda, że taka samotna w tym szpitalu, no ale siła wyższa... pozdrowienia i uściski dla niej 😊
Cola, fascynująca jest Twoja praca. Fakt, obciąząjaca również. A jakieś śmieszne anegdoty zawodowe też macie?
Przykro mi z powodu psiny, bądź silna 😙Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wowka jedną sytlacja do dziś mnie śmieszy ☺️ był to mega prosty zabieg bo pan miał jakąś torbiel z karku do usunięcia. Był znieczulany miejscowo( u nas to bardzo rzadko, najczęściej ogólne) W trakcie operacji pana zaczynało boleć więc miał dokładana dawkę leków znieczulających. Moja koleżanka asystowała do tego zabiegu i tak się nam pana zrobiło żal i moja koleżanka zapomniała że pan znieczulony tylko miejscowo zaczęła go głaskać po pośladkach 😂 chyba zobaczyła moja minę bo zaraz się zorientowała. No ja nie wytrzymałam i musiałam wyjść z sali,tak się chichrałam, ona biedna musiała się jakoś opanować ale ciężko było. Chirurdzy tylko na nas dziwnie patrzyli ;p a pan po zabiegu bardzo dziękował i mówił że bardzo miły personel 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 18:36
Wowka, Nynka, Katy, J.S, kattalinna, Mała Matylda, Magda33 lubią tę wiadomość
-
O Boze, Cola az sie poplakalam ze smiechu i musialam mezowi przeczytac ta historie :p
No wlasnie tak jak pisze Cola, to zapalenie jej sie zrobiło od kamieni w woreczku zlociowym i prawdopodobnie beda jej go usuwac, ale nie wiadomo..
Siostra mi pisala, ze wpuszczają ogolnie po jednej osobie odwiedzajacej do sali bo w Krakowie grypa panuje Problem tez w tym, ze maly nie umie z butelki pic wiec w nocy pewnie szwagier bedzie mial problem..
Ja juz sie nie moge doczekac z jednej strony tego porodu, a z drugiej wolalabym jeszcze miec troche czasu wiecej :p
Fajnie sie nam rodzenstwo dla dzieci "tworzy" -
nick nieaktualny
-
Mój ksieciunio,chyba go tu dawno nie było.
U nas porody po pełni się zaczynały tak że lada chwila .
Ja już dawno takiej ciężkiej nocy nie miałam za to mały spał jak zaczarowany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 21:42
kamciaelcia, Nina83, Ewciaa83, Katy, Berbecia, kattalinna, MajowaMamusia, Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sliczne dzieci 🥰🥰
Ja do cc nie mialam lewatywy, nawet nikt mi nie proponowal.
Moja ciotka jest w ciazy - blizniaki jednojajowe, bedzie wesolo 😁
Dziewczyny polecacie jakis rowerek biegowy? Dzis z mlodym wyszlismy bo u nas cieplo, ale ten jego jest za maly, nie ma szans zeby jezdzil nim po dworze. Poszukuje czegos... myslalam o tej hulajnodze scott, ta 1-5, macie jakies opinie o niej? Malo nie kosztuje i sie zastanawiam 🙄pawojoszka lubi tę wiadomość
-
Mała Matylda, gratulacje! Ależ cudownie tu się robi 🙂
Cola, ja bardzo chętnie bym powtórzyła poród z Tobą, ale niestety, nie dotyczy 😒 przede mną teraz chyba trudny czas będzie bo coś czuję, że moja chęć drugiego dziecka zamieni się w chorobę na ciążę... Dookoła same brzuchy i noworodki. A mąż wciąż na nie. Może jak dostanę pracę to coś się zmieni w temacie. Co też nie znaczy nic, bo ja nie wierzę w moje zachodzenie w ciążęMała Matylda lubi tę wiadomość