Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała Matylda ja uważam że forum jest właśnie po to żeby móc się tu wygadać, posmęcić czy też wspólnie przeżywać radości. Pisz jak potrzebujesz. Mi często jest lepiej jak się komuś wygadam, a nie zawsze chce się wygadać realnym osobom. Tak czasem jest łatwiej. Niestety dużo tych strat, kiedyś myślałam że to rzadkość, a teraz jak słyszę po znajomych czy w pracy to aż szok że tyle osób tego doświadcza
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Mala Matylda u nas tez rok temu strata w 8 tc. I bolalo psychicznie przeokropnie, bo pierwsza ciaza naturalna co w naszym przypadku cud.. Mi duzo ukojenia przynosila Zosia, bo jesli nie byloby jej to pewnie bym to gorzej przeszla.. Miala wtedy 8 mcy wiec bylo co robić.. Czas, czas, i jeszcze raz czas... Ściskam mocno ♥️♥️♥️
Majowa gratulacje, piękności ♥️Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiałam 2 próby pionizacji o 22 i 24 ale okropnie mi się kręci w głowie i szarpie na wymioty😕 położna kazała leżeć do rana. Anestezjolog mówił mi że jak raz się czułam źle po znieczuleniu to po prostu mój organizm tak reaguje i to jest jakiś zespół poznieczuleniowy. Jeszcze dzień i liczę że będzie lepiej.
-
nick nieaktualnyRano jakoś się zabrałam, ale wymiotowalam kilka razy. Zjadłam śniadanie i zwróciłam😕 na obchodzie lekarz zlecił zastrzyki na wymioty, dostałam, mąż poszedł ze mną pod prysznic i już mi lepiej.
Lili ma problem ze złapaniem cyca,a przez nakładkę nic nie może zassac😳 bo mało co jeszcze mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2020, 11:59
-
nick nieaktualnyNie jest źle, zjadłam obiad.
Moja pyzata kuleczka
Większość dnia śpi, boję się żeby tylko w nocy nie rządziła😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2020, 07:50
Wowka, Katy, Nina83, pawojoszka, Nynka, wariancja, jangwa_maua, Mała Matylda, Cola87, kattalinna, Sela lubią tę wiadomość