Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Troche ponazekalam wczoraj I w nocy cos ruszylo wreszcie skurcze od 3.20 teraz troche slabna ale organizm sie czysci I ten czop troche podbarwiony.
Trzymajcie kciuki zeby to bylo dzis😊
Nina, Kamcia wszystkiego najlepszego💐
Wojtus moj dzis nie spal ze mna w nocy, I do brzucha powtarrzal Zosia 😁 I tanczyl do 6 rano tak poprostuNina83, kamciaelcia, Mała Matylda, kattalinna, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nynka, co u Was? Jak się czuje Filipek?
Wowka, kiedy dokładnie masz tą wizytę? Forumowe ciocie czekają na radosne wieści😊
Przeczytałam o Skrzacich preferencjach żywieniowych i tak sobie pomyślałam, że może skusiłby się na frytki z różnych warzyw albo jakieś placuszki z bananem? Zosia uwielbia takie najprostsze: banan, jajko, czubata łyżka mąki - zblendowane i smażone na patelni minimalnie posmarowanej masłem.
Właściwie komu ja to piszę, pewnie już dużo eksperymentowałaś😉
Nina, najlepsze, najserdeczniejsze życzenia dla Ciebie - radości każdego dnia i spełniania marzeń😘
Majowa, jesteście już w domku?
Jak się czujesz?
Ewcia, wspaniale! Tak czułam, że Zosieńka Cię zaskoczy😊
Niechaj będzie szybko i jak najmniej boleśnie 🙂
Katy, udanych zakupów 🙂Katy, Nina83, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, dziś w moje 37 urodziny dostałam piękne prezenty ale ten jest najlepszy...
Znów jest strach czy będzie ok, bo brzuch mnie pobolewa jak na okres... Trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2020, 17:16
Wowka, Katy, Berbecia, jangwa_maua, kamciaelcia, J.S, Cola87, pawojoszka, Mała Matylda, kattalinna, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNina gratuluje!😙 piekny prezent!
Mala Matylda Fifi ciut lepiej, w sensie troche bardziej przekreca, nie narzeka na bol, ale nie odwraca tej glowy, chodzi taki krzywy. Wciąż czekam na wizyte...
Wowka wlasnie placuszki,
-mam podobne tylko zamiast maki platki owsiane i odrobina wody lub mleka,
- serek homo, 1-2 lyzki maki, jajko,
- 0,5 szklanki maki, tyle samo ekspanodwanego ziarna, 2 jajka, 150g jogurtu naturalnego,troche miodu,
-1 jablko,2 buraki, 1/2 lyzki maki, jajko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2020, 17:22
Nina83, Mała Matylda, Wowka lubią tę wiadomość
-
Nina, pierwsze gratulacje! Niech prezent urodzinowy rośnie zdrowo 😊
Ja po wizycie. Pęcherzyk ciążowy i mini zarodeczek 3.31mm. Odpowiada 5w6d, z moich wyliczeń 6+0/1. Kolejna wizyta za dwa i pół tygodnia.Berbecia, Nynka, Nina83, kamciaelcia, White Innocent, jangwa_maua, Katy, Ewciaa83, pawojoszka, Mała Matylda, kattalinna, Sela, edwarda20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nina ale krecha nie tam jakieś bladziochy,musisz być sporo po owulacji,gratulacje i wszystkiego naj.
Woowka tobie też gratulacje udanej pierwszej wizyty, masz już oficjalna kartę ciąży ?
Ewcia kciuki i czekamy na fotki.
Kurcze człowiek pół dnia nie ma czasu zajrzeć a tu tyle wieści ,najważniejsze że same pozytywne.
Katy jak tam po podróży?Nina83, Wowka lubią tę wiadomość