Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Nina
Bo nawet nie wspominacie o przypuszczeniach i testowaniach🤭
Ejjj Kamcia, pisałam, że się staramy.. Nawet polubiłaś mój post 😜 a testowanie wyszło na spontanie bo okres miał być wczoraj... Ale z moim okresem to różnie a że byłam w mieście to test kupiłam... Zrobiłam i odrazu fotkę wstawiłam 😂kamciaelcia, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki za pomysły dla normalna-faktycznie frytki z warzyw jako tako idą. Placki tylko z jabłkiem, i tylko wtedy, gdy powiem że to ciasia (ciastka) 😉 ale przepis Małej Matyldy przypomniał mi że robiłam takie najłatwiejsze ciastki z banana, jajka i płatków owsianych-to jest myśl 😊
Temu specyfikowi dla niejadków przyjrzę się bliżej, to chyba bardziej skoncentrowane i kaloryczne mm.
Ewcia, trzymam kciuki. Może też dołączysz do klubu dobrych wieści dziś na forum?
Nina, nie przejmuj się tym bólem brzucha. Mnie tak z tydzień ciągnął i przestał 😉
Pawojoszka, nie dali karty ciąży, ale dali zwolnienie 😉 chyba to nawet bardziej mnie cieszy 😂Nina83 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dzisiaj usłyszałam od syna że mnie nie nawidzi, żeby wyszła i nie wracała nigdy że wolałby inna mamę. Nie wiedziałam że te słowa wypowiedziane z ust syna potrafią tak zaboleć.
Wiem że nie jestem najlepsza mama ale staram się.
-
nick nieaktualnyBerbecia, jesteś najlepszą mamą jakie twoje dzieci mogą mieć 😘
Mały powiedział to w nerwach z bezsilności.. Uwierz mi, że żałuje tego bardzo.
Nigdy nie usłyszałam takich słów od swojego dziecka ale sama kiedyś takie wypowiedziałam i doskonale pamiętam co czułam 😣
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry,
Kamcia, stóweczka! Spełnienia marzeń i wielu radości z chłopaków i Margolci 😙🌻🌼🌻🌼
Berbecia, jesteś dla niego najlepszą mamą. Oczywiście, że takie słowa mogą zaboleć, ale syn powiedział je w gniewie, nad którym nie był w stanie zapanować. Dzieci silnie odczuwają emocje. Głowa do góry, z pewnością tego żałuje i tylko patrzeć, jak będzie szukał bliskości 😊
Majowa, przykro czytać o tych trudnych początkach. Dasz sobie radę, to oczywiste, tylko potrzebujesz trochę czasu. Bądź dla siebie wyrozumiała, nie wszystko musi być idealne. Z kp próbuj, jeśli masz ochotę, ale jeśli ma to być dla Ciebie źródłem większej frustracji to daruj sobie. Nic na siłę, a wszystko powoli się poukłada.
Miłego dnia Wam życzę, u nas dziś piękne słońce 🌞kamciaelcia lubi tę wiadomość