Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia, sto lat, sto lat...🎂🍷😘
Wszystkiego najwspanialszego z okazji urodzin 🙂
Ewcia, co za wspaniałą wiadomość! Ogromnie się cieszę że poszło tak sprawnie. Maleńka jest śliczna i wzorowo punktualna😊
Majowa, znalazłaś się w nowej sytuacji, w Twoim ciele szaleją hormony, rana jest świeża, a obowiązków przybyło. Bądź dla siebie dobra, jestem pewna że dasz sobie radę, potrzebujesz tylko trochę czasu.
Wowka, gratuluję zwolnienia😁
Wypoczywaj i ciesz się czasem ze Skrzatem. Jak Ci się ostatecznie poukładało z pracą? Pamiętam jak zastanawiałaś się nad zmianą, nie zarejestrowałam czy do tego doszło.
U nas ciężki czas. Jeszcze nie pogodziłam się z tym co się stało. Teraz Zosia zachorowała. W piątek mój mąż miał wziąć wolne, planowaliśmy zaprowadzić Zosię do żłobka i spędzić kilka godzin we dwoje, pójść do kina i na obiad. Po raz ostatni wyszliśmy gdzieś sami gdy byłam w ciąży. Bardzo potrzebuję jakiegoś małego powodu do radości, a okazuje się, że tym razem też się nie uda. Czytam o tym co się u Was dzieje i naprawdę szczerze cieszę się z Waszego szczęścia, ale jednocześnie nasila się moje poczucie życia w jakiejś alternatywnej, ponurej rzeczywistości. Nie spędzam całych dni na smutnych rozmyślaniach, przez większość czasu jakoś sobie radzę, ale przychodzą momenty gdy nie umiem powstrzymać łez.kamciaelcia, Ewciaa83 lubią tę wiadomość
-
Pawojoszka rano już nie pamiętał. Powiedział am mu ze bardzo mnie zranil takimi słowami a on sam przeprosił i zapytał się czy mu wybaczę . Powiedziałam mu parę słów żeby zrozumiał wybaczyłam przytuliłam i całusa dałam.
Nina83, kamciaelcia, kattalinna, Katy, Nynka, Wowka, pawojoszka, Sela lubią tę wiadomość
-
Mała Matylda
Ty nie musisz się godzić z tym co się stało
Żal i smutek pozostana
Masz prawo płakać i zloscic się
Z czasem po prostu będzie wiecej uśmiechów bez wyrzutów sumienia
Nie łatwiej tylko inaczej, tak głębiej w sercu i rozumie
Chcesz mowic-mów
Chcesz milczeć-milcz
Nie działaj tylko wbrew sobie
Nie sluchaj tepakow i niezyczliwych
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Kamcia, z tej radości z nowych człowieków zapomniałam złożyć życzenia tym "starym" 😉 stóweczka zatem 🙂
Coś mi się zdaje, że ten ciążowy worek teraz się otworzy na dobre. Która kolejna? 🙂
Nynka, słodki avacik ♥️kamciaelcia, Nynka lubią tę wiadomość
-
Mała Matylda, przytulam. Smutek, poczucie pustki i odosobnienia to zrozumiałe odczucia w Twojej sytuacji. Życie po stracie nigdy nie będzie takie samo-z czasem będzie po prostu inaczej. Ale możliwe jest odzyskanie poczucia szczęścia. Nie da się tego czasu przyspieszyć, ale on i tak minie. Z czasem będzie mniej tych epizodów smutku na rzecz uśmiechu i normalności. Z czasem... W razie czego, pamiętaj, że my tu jesteśmy w gotowości-i w tych gorszych chwilach również, a może zwłaszcza 🙂
Pracy nie zmieniłam. Miałam takie plany- byłam na kilku rozmowach, i na tym się skończyło 🙂 plan zmiany pracy w sumie nadal mam, jedynie przesunę go w czasie 😉
Katy, skoro przeciwieństwo Kamila, to dziewczynka...? 😉Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Ewcia gratulacje! Na zdjęcie niestety już nie zdążyłam. Kamcia sto lat ☺️ Majowa trzymam kciuki żeby wszystko się szybko ułożyło i było tylko lepiej. Ja pamiętam swojego baby bluesa...masakra Mała Matylda tule :*
kamciaelcia, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nynka to widzę że u was to coś poważnego z tą szyjka ,czy poprostu lekarz zapobiegawczo zalecił?
U nas jeszcze do końca tygodnia wolne ,od poniedziałku znowu wolność tylko lekcje się zaczną popołudniami ,tak źle i tak niedobrze. Jutro jedziemy cała banda na wycieczkę na cały dzień , najpierw lodowisko ,potem kino i mc Donald. Ksiądz organizuje wycieczkę ,mój się zastanawiał czy nie odwoła ,czy będzie tyle chętnych ,jak ma nie być tyle chętnych jak my sami pół autobusu zajmujemy ,będzie okazja trochę z ludźmi poprzebywać i poznać, bo my tu trzeci rok mieszkamy a niewiele osób się zna i oby pogoda dopisała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2020, 11:13
kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
Dobry,
Ciocia Wowka melduje, że nie ma z nami fizjoterapeutki 😉
Nynka, a może w sklepie rehabilitacyjnym czy większej aptece będą wiedzieli, jaki sprzedać?
Pawojoszka, fajny dzień się zapowiada! Bawcie się dobrze 😊
Katy, ale jak się zacznie to napisz, bo będziemy na Ciebie podejrzliwie patrzeć jak tylko nie będzie żadnego wpisu 😂 ja się na wywoływaniu nie znam, ale na pewno u Ciebie już bliżej niż dalej 😉
Katy, pawojoszka lubią tę wiadomość