Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewcia, gratulacje! Słodka Zosia, pięknie wyglądacie 😊
Zosiu, witamy na świecie. Rośnij w zdrowiu 😘
Edit. Czy mi się wydaje, czy urodzilas idealnie w tp?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2020, 08:27
Ewciaa83 lubi tę wiadomość
-
Kamcia 100 lat🌹
Dzięki dziewczyny za pocieszenie, wiem ze to było w nerwach,ale jednach łezka poleciała.
Zawsze te nerwy są przy nauce.
Ewcia gratuluję!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2020, 08:32
kamciaelcia, Ewciaa83 lubią tę wiadomość
-
To teraz mogę resztę:
Nina, bardzo się cieszę, cudowny prezent 😘 kolor kreski nie ma znaczenia, liczy się fakt jej istnienia 🙂
Berbecia, dla pocieszenia powiem, że będzie gorzej... Ale tak jak dziewczyny piszą, syn Cię kocha a Ty jesteś najlepsza! Dzieci nie mówią tego co myślą, a to co może zaboleć. Emocje... Głowa do góry.
Katy, fotelik jest, dziewczyny rozpakowane to teraz Ty na porodówkę 🙂 wzięłabym brzuch... Ale mój bez ciąży prawie taki to nie ma co zamiany robić 😉Nina83 lubi tę wiadomość
-
Kamcia, spełniania marzen 😘
Majowa, przykro mi, ze tak wyglądają Wasze pierwsze wspolne chwile, ale na pewno hormony maja w tym spory udzial. Mam nadzieję, ze z czasem będzie tylko lepiej😘
Ewcia, gratulacje 😍 Jeju nie moge uwierzyć, ze ja tez zaraz bede miala takie malenstwo 😮
Berbecia, dziewczyny maja racje, dzieci mowia duzo przykrych rzeczy wcale tak nie myśląc...Wiem po sobie bo wiele razy jak mi na cos rodzice nie chcieli pozwolic np. to potradilam wbijac szpile
Kattalina, jest juz a czym przetransportowac malenstwo to mozna rodzic :p Tylko jemu sie nie spieszy cos, czuje, ze to bedzie przeciwieństwo Kamila xdkamciaelcia, Ewciaa83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nina oczywiście że najważniejsze że kreska jest, ale kolor kreski ciemnieje wraz z ilością hormonu ,tak że u ciebie beta już by ładna była.
Kamcia sto lat ,dużo siły i cierpliwości ,w końcu masz trzech chłopów w domu ,radości i wszystkiego naj.
Ewcia właśnie miałam pisać jaka punktualna ta twoja dziewczyna. Wielkie gratulacje, wracajcie do silNina83, Ewciaa83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwcia gratuluje!❤
Berbecia myślę, że dziewczyny wszystko napisały. Pewnie doskonale wiesz, że to w nerwach ale i tak to był cios, niestety będzie gorzej za pare lat...ale teraz na pewno tylko nerw
Majowa, hormony, stres, ból wszystko na raz. Dasz rade, jestem pewna. Daj sobie chwile, dla Ciebie to też nowa sytuacja😙
Kamcia jeszcze raz 100 lat!😙
kamciaelcia, Ewciaa83 lubią tę wiadomość
-
Berbecia kiedyś czytałam że jak nie usłyszysz tego choć raz od swojego dziecka to nie jesteś dobrym rodzicem , każdego z nas to czeka ,co gorsze pewnie nie raz to usłyszymy. Pewnie za chwilę mu przejdzie ale nie zostawiaj tego ot tak ,pogadaj z nim że sprawił ci przykrość i oczekujesz przeprosin . Nerwy nerwami ale musi wiedzieć że mamy się tak nie traktuje. Jeśli nauka powoduje u was aż takie emocje to może pomysł o kimś innym kto by mógł mu pomagać ,może tata niech z nim przysiądzie albo jakieś korepetycje,choć wiem że to kasa ale w takich nerwach to pożytek z tej nauki średni
-
Jakie cudowne wieści!!!!
Nina, Wowka, Ewcia GRATULACJE
Kamcia wszystkiego najlepszego!!! :-*
Majowa współczuję tych początków, aż sobie przypomniałam swoje... ale pamiętaj, już teraz będzie tylko LEPIEJ :-*
Też zwróciłam uwagę na intensywność drugiej kreski, ja jak robiłam to wyszedł cień cienia, cieniem owiany hehe, dlatego miło zobaczyć taką kreche!
kamciaelcia, Nina83, Wowka, Ewciaa83 lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
własnie przez te nerwowe rodzinne odrabianie mam tak duzo małych "klientów" (uczniów)
jedną dziewczynkę prowadziłam od pierwszej kl szkoły podstawowej po 3.gimnazjum dzis ma 19 lat hihi
dała popalic
swoich dzieci pewnie tez nie bede umiala uczyc