Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie imie to jest wyzwanie :p
Byl u mnie maz z Kamilem i tesciowa (niestety) i Kamil nie chcial do mnie isc w ogole tylko wolal do niej...Przykro mi strasznie bo spędził z nią tylko dwa dni, a juz sie tak przywiazal gdzie jeszcze niedawno nawet piatki jej nie chcial przybic... -
Filip moglby byc, jutro z mezem bedziemy wybierac bo dzisiaj on padnięty (nie ma czasu odsypiac nocek), ja tez..
Wczoraj szacowali wage na 3300g :p Większego bym pewnie miala problem urodzic :p
Mam nadzieje, ze szybko sie z powrotem do mnie przekona.. -
Katy, w związku z operacją nie było mnie w domu przez dwa dni - Zosia też inaczej na mnie reagowała, mniej się przytulała, lgnęła do taty. W ciągu kilku dni wszystko wróciło do normy, u Was też tak będzie 🙂
Kciuki za wybór imienia😉
W razie braku pomysłów - Gabrysia ma męski odpowiednik 😉Katy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaty też pomyślałam, że dzisiaj imieniny Aleksandra(Oluś)- ładnie ☺ albo Leoś, Filipek też ładnie albo Igorek😀
My to imiona musieliśmy mieć wybrane wcześniej, chociaż mąż jeszcze dzień przed moim pójściem do szpitala mówił może Lila a nie Liliana, ale mama wie najlepiej😁 jeszcze jak się urodziła w swoje imieniny to już w ogóle musiało tak być.
Dziękuję, też myślę(i mówię to mężowi chyba codziennie😆) że cudowne mamy córeczki i takie ładne(po mamusi chyba😀).
Katy lubi tę wiadomość