Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katy, jest pewnie tyle ile mu trzeba obecnie 🙂 przynajmniej masz cycki przyzwyczajone i nie będzie tragedii jak za pierwszym razem (aż mnie telepie na wspomnienie tego bólu).
Jangwa, prawda? I nawet mógłby być chłopak, a co tam. Oby takie małe cudo ♥️ -
Właśnie to ciekawe jak to wygląda kiedy się karmi starsze dziecko to pokarm w piersiach powinien być ,no i teraz co? Będzie siara się zbierać czy zwykły pokarm ? Jak to matka natura rozwiązała?
Katy o co jak o co ale o kp i laktację to ty się martwić nie musisz bo nie musisz hartować sutków i walczyć o pokarm ,jesteś na bieżąco.
Maluch jest śliczny i taki maleńki to ubranko takie duże się wydaje ,słodki skrzacik i jaki włochaty 😍😘 -
nick nieaktualnyKaty ale cudny twój maluszek 💕 i podobnie jak kattalinna nie jest mi żal, że przegrałam zakłady 🤣 no jest taaaaki cudny, Kamilek będzie miał kompana do zabaw, super!
A u mnie się zaczyna... Mdłości, wymioty.. Od wczoraj tak mnie glowa boli, że wyć mi się chce 😟 Wowka, a ty jak się czujesz? -
nick nieaktualnyKattalinna, z synem czułam się cudownie, pełna energii, nic mi nie było. Z Zosią było źle☹️ do 6 miesiąca wymioty, a i potem zdarzały się sporadycznie. Później problemy z kręgosłupem i niedowład prawej stopy.. Teraz zaczyna się podobnie, liczę na to, że chociaż kręgosłup będzie ok 🤞
No nic, przeżyjemy to tylko 9 miesięcy 😂
Jak to moja gin mówi, jak są mdłości o wymioty to znaczy, że z ciąża wszystko ok. I to mnie pociesza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 11:55