Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Berbecia
Z opakowania mąki (chleb dziś robiony)
Mąka spod lady 🤣🤣🤣 bo ktos zamowil ale sprzedala mezowi
Robilam z pół kg mąki
A formy nie mam więc wylozylam kulę na blache
Mój nie doczekal wystudzenia. Na gorąco z masełkiem najlepszyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2020, 09:04
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Obserwuj
A jaka temp?
Miała drzemkę ale na moich rękach, spala 1,5h wstała, pobawiła się ale co jakiś czas męczy ją kupa której jeszcze nie zrobiła. Jeść nie chce za bardzo.. Rano zjadła kanapkę z pomidorem, jedyne na co miała ochotę. Jedzeniem się nie przejmuje, ważne że pije duuuzo wody 👍
Znów się położyła, może usnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2020, 14:12
-
Pawojoszka super wanna Zazdro ;p
Odpieluchowanie dzien 2, wczorajszy minął bez sukcesów, tak jak myślałam, mokre majtki i spodenki w ogóle nie przeszkadzają mojemu synowi... Z premedytacją sobie kuca i robi siku na podloge mimo ze sekunde wczesniej pytałam czy zrobi siusiu... Cieszy sie z wody na podlodze, wklada ręce, bawi sie... Na nocniku zrobil wczoraj kilka razy, na nakładce na kibelku też, ale za kazdym razem mówi, ze wysoko, że spadnie i uderzy sie w glowe... Tlumacze ze przeciez mamusia jest obok, ze trzymam go za reke, ze jest bezpieczny, nie, wysoko, spadnie i sie uderzy... Nie poddajemy sie, walczymy ale marnie to widze.
-
kamciaelcia wrote:znam to taplanie sie w kałuzach
edwarda
taka prawda
albo ciagniesz temat i po tyg nagle bedzie moze zmiana
albo nie jest gotowy
Bo... Tak sobie mysle, ze jesli zdejmuje wczesniej spodenki lub skarpetki i potem sika, to chyba czuje ze jednak bedzie zaraz to robił. I rozumie, ze jak zdejmie to nie posika. Wiadomo, ze wpadek bedzie pełno jeszcze dlugo, ze sie zabawi itp, ale tutaj to z premedytacja sie rozbierał i kucał. Tak mi sie wydaje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2020, 09:25