X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • wariancja Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2020, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asix, piękne rzeczy robisz. Trzymam kciuki za rozwój biznesu:)

Nina, gratuluję dorodnego synka!

Ehhh, Ci faceci, mój ostatnio body założył ty na przód i się dziwi, że się coś kiepsko zapinało ....

Spróbowałam dzisiaj założyć Młodej majtki. Porażka... Stanęła jak zamurowana z miną zbitego psa, ostatecznie gacie sciągnęła i przyniosła pampka. Pozamiatane z odpieluchowaniem :D

klz99vvj9pe2bh19.png

qb3c6iye83h3n4tx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2020, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Nina
    To ile trwała goraczka??
    I gratuluje duzego już synka

Meza nie było 18h
    Na do widzenia założył tego pampka-Patryk to macal i stąd zauwazylam że coś nie tak
    I dziś na dzień dobry też założył patrykowi pampersa Malgoni. Ale to już się skonczylo przesikaniem w czasie drzemki A więc skroceniem jej do godziny
    Tatuś nieźle narozrabial
    Kamcia, dziś rano jeszcze miała stan podgorączkowy, po południu jak ręką odjął

• Cola87 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2020, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina super że na wizycie wszystko ok :) mojemu dziś tak dupkę odparzyło, że pół dnia w majtkach ganiał, żeby się przewietrzył trochę. Ale sikał gdzie popadnie, nie czai tematu ani trochę. W ogóle jest ostatnio tak wrzeszczaco-jeczacy że ja już wysiadam :( to normalne czy ja po prostu gdzieś popełniłam błąd i po prostu sobie nie radzę. Może jakbym coś zmieniła to byłoby lepiej...nie ustępuje mu w tym co chce, a za każdym razem i tak jest wrzask i ryk. Jak wyjdę z pokoju do drugiego to też ryk od razu...no witki mi już opadają :(

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2020, 01:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina, podwójne hurra, po jednym dla każdego dziecia 🙂

Berbecia, jadłabym 🙂 moja piekarnia jutro znowu się otwiera, piekę co kilka dni po dwa bochenki. Nigdy już nie kupię gotowego pieczywa. Czekam na wenę, żeby wrócić do żytniego na zakwasie, ale kilogram drożdży w zamrażarce nie pomaga w motywacji 😉

Przy okazji, wiecie, że do wyprodukowania jednego bochenka zużywa się ponad 400 litrów wody??? Mnie poraziło, gdy się dowiedziałam. I jak tu kupować, gdy susza a u mnie na sztukę idzie 250ml...

Kamcia, mąż chyba potrzebuje przypomnienia, gdzie pion 😉

Cola, może to nuda? Moja tak ma, gdy się nudzi a ja już mam po dziurki w nosie wszystkiego...

age.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2020, 01:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minął tydzień, zatem oficjalnie: Bożenka zasypia bez cyca! Nie wierzyłam, że to możliwe, ale posłuchałam mądrych rad, porozmawiałam z moją dużą dziewczynką i właściwie bez większych trudności przestała się domagać. Cycuś tylko w nocy jak nie ma słoneczka 😉 jestem zaskoczona niesamowicie, że jednak ten mandaryński to ona zna. Oczywiście teraz mam nowy problem, bo trzeba się nauczyć nowego rytuału, najpierw go sensownie stworzyć. Usypianie bez cyca to wyższy level... Ale i tu zaskoczenie, bo okazało się, że ona nie chce w łóżku rodziców, ami tym bardziej na rękach, chce w swoim łóżeczku. W życiu bym jej o to nie podejrzewała 😂 wczoraj zaczęłam szykować grunt pod kolejny krok i całkowite zamknięcie mleczarni po urodzinach.

Katy, kamciaelcia, wariancja, Berbecia, Nina83, Wowka, Magda33, Mała Matylda, Nynka lubią tę wiadomość

age.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2020, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina, to kawal chlopa juz ❤

Kattalinna, gratulacje:p ja chyba kupiw ta książkę "Zegnamy mleko mamy" bo innego pomyslu nie mam poki co...Kamil wczoraj nawet wrocil do domu z piaskownicy bo mu sie cyca zachcialo xd
    A w ogole Kamil od wczoraj chodzi po domu i mowi "Aniu gdzie jesteś?" Nie zna zadnej Ani xd

Kamcia, no to niezle maz wykombinowal z tymi pieluchami xd

Zaczelam rozwazac wielopieluchowanie Kacpra, ale nie wiem czy sie do tego nadaje xd

Wowka, czyzby Skrzacik mial dzis swoje święto? ;p Jeśli tak to wszystkiego najlepszego, duzo zdrowka i radosci z rodzeństwa 😘❤❤

Kacper dzisiaj spal 7h prawie bez pobudki, w kolysce 😍

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2020, 06:50

kattalinna, Nina83, Wowka lubią tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Asix Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2020, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Kamilek na randki chodzi jak mama nie widzi;p

Katy lubi tę wiadomość

relgpiqvtgsotfq2.png
    h84fqtkfi6qmoamc.png
  • Asix Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2020, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do wielo to zawsze można spróbować opcji budżetowej może się powiedzie;)

kattalinna lubi tę wiadomość

relgpiqvtgsotfq2.png
    h84fqtkfi6qmoamc.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2020, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy, dokładnie tak jak Asix pisze, spróbuj małymi kroczkami. Trochę nas tu jest, pomożemy jak umiemy 🙂

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2020, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla Skrzata i Igorka z okazji 2 urodzin 🎂🌷🎉

Wowka, J.S lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2020, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak!
    sto lat dla
    Igorka i Skrzacika!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Katy Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2020, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla Igorka tez wszystkiego najlepszego oczywiscie ❤❤

Asix, a co to znaczy? :p

Asix, J.S lubią tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2020, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla solenizantów 😘😘 może z tej okazji jakieś fotki dla cioć? ;) Kattalina Ania to mądra dziewczynka :) super że bez większych problemów udało się odstawić z wieczornego cyca. Może u Adasia to zachowanie to wynik nudy faktycznie...też dziś odkram że wyrzyna mu się górna 5, może to jakaś kumulacja, bo masakra jest 🙈

kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2020, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina gratuluję ☺
    Cola moja też taka rozdarta, wszystko krzykiem chce wymusić, trzymajmy sie tego ze to bunt 2 latka i minie.

• Asix Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2020, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy wrote:
    Dla Igorka tez wszystkiego najlepszego oczywiscie ❤❤

Asix, a co to znaczy? :p

To znaczy że możesz nie kupować superdrogich rzeczy na początek tylko sprawdzić system czy wam pasuje.

Ja mogę ci za grosze dać kilka welniakow które szyłam a na nas już małe jeśli chcesz

Katy lubi tę wiadomość

relgpiqvtgsotfq2.png
    h84fqtkfi6qmoamc.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2020, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za życzenia w imieniu jubilata 😊😗

Postaram się później wrzucić jakieś zdjęcie 😊

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • wariancja Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2020, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat w zdrowiu i szczęściu dla Igorka i Skrzata 😘🎂🎁

klz99vvj9pe2bh19.png

qb3c6iye83h3n4tx.png
  • Asix Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2020, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochani jubilaci sto lat!🎂

relgpiqvtgsotfq2.png
    h84fqtkfi6qmoamc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2020, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla Skrzacika i Igorka 💕😘🎂 wszystkiego co najwspanialsze dla Was chłopcy 😘

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2020, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyłączam się do życzeń oraz petycji w sprawie zdjęć Jubilatów 😃

Nina83, Katy, Wowka, J.S lubią tę wiadomość

age.png
‹‹ 2799 2800 2801 2802 2803 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ