Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Asix, piękne rzeczy robisz. Trzymam kciuki za rozwój biznesu:)
Nina, gratuluję dorodnego synka!
Ehhh, Ci faceci, mój ostatnio body założył ty na przód i się dziwi, że się coś kiepsko zapinało ....
Spróbowałam dzisiaj założyć Młodej majtki. Porażka... Stanęła jak zamurowana z miną zbitego psa, ostatecznie gacie sciągnęła i przyniosła pampka. Pozamiatane z odpieluchowaniem
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Nina
To ile trwała goraczka??
I gratuluje duzego już synka
Meza nie było 18h
Na do widzenia założył tego pampka-Patryk to macal i stąd zauwazylam że coś nie tak
I dziś na dzień dobry też założył patrykowi pampersa Malgoni. Ale to już się skonczylo przesikaniem w czasie drzemki A więc skroceniem jej do godziny
Tatuś nieźle narozrabial -
Nina super że na wizycie wszystko ok mojemu dziś tak dupkę odparzyło, że pół dnia w majtkach ganiał, żeby się przewietrzył trochę. Ale sikał gdzie popadnie, nie czai tematu ani trochę. W ogóle jest ostatnio tak wrzeszczaco-jeczacy że ja już wysiadam to normalne czy ja po prostu gdzieś popełniłam błąd i po prostu sobie nie radzę. Może jakbym coś zmieniła to byłoby lepiej...nie ustępuje mu w tym co chce, a za każdym razem i tak jest wrzask i ryk. Jak wyjdę z pokoju do drugiego to też ryk od razu...no witki mi już opadają
-
Nina, podwójne hurra, po jednym dla każdego dziecia 🙂
Berbecia, jadłabym 🙂 moja piekarnia jutro znowu się otwiera, piekę co kilka dni po dwa bochenki. Nigdy już nie kupię gotowego pieczywa. Czekam na wenę, żeby wrócić do żytniego na zakwasie, ale kilogram drożdży w zamrażarce nie pomaga w motywacji 😉
Przy okazji, wiecie, że do wyprodukowania jednego bochenka zużywa się ponad 400 litrów wody??? Mnie poraziło, gdy się dowiedziałam. I jak tu kupować, gdy susza a u mnie na sztukę idzie 250ml...
Kamcia, mąż chyba potrzebuje przypomnienia, gdzie pion 😉
Cola, może to nuda? Moja tak ma, gdy się nudzi a ja już mam po dziurki w nosie wszystkiego...
-
Minął tydzień, zatem oficjalnie: Bożenka zasypia bez cyca! Nie wierzyłam, że to możliwe, ale posłuchałam mądrych rad, porozmawiałam z moją dużą dziewczynką i właściwie bez większych trudności przestała się domagać. Cycuś tylko w nocy jak nie ma słoneczka 😉 jestem zaskoczona niesamowicie, że jednak ten mandaryński to ona zna. Oczywiście teraz mam nowy problem, bo trzeba się nauczyć nowego rytuału, najpierw go sensownie stworzyć. Usypianie bez cyca to wyższy level... Ale i tu zaskoczenie, bo okazało się, że ona nie chce w łóżku rodziców, ami tym bardziej na rękach, chce w swoim łóżeczku. W życiu bym jej o to nie podejrzewała 😂 wczoraj zaczęłam szykować grunt pod kolejny krok i całkowite zamknięcie mleczarni po urodzinach.
Katy, kamciaelcia, wariancja, Berbecia, Nina83, Wowka, Magda33, Mała Matylda, Nynka lubią tę wiadomość
-
Nina, to kawal chlopa juz ❤
Kattalinna, gratulacje:p ja chyba kupiw ta książkę "Zegnamy mleko mamy" bo innego pomyslu nie mam poki co...Kamil wczoraj nawet wrocil do domu z piaskownicy bo mu sie cyca zachcialo xd
A w ogole Kamil od wczoraj chodzi po domu i mowi "Aniu gdzie jesteś?" Nie zna zadnej Ani xd
Kamcia, no to niezle maz wykombinowal z tymi pieluchami xd
Zaczelam rozwazac wielopieluchowanie Kacpra, ale nie wiem czy sie do tego nadaje xd
Wowka, czyzby Skrzacik mial dzis swoje święto? ;p Jeśli tak to wszystkiego najlepszego, duzo zdrowka i radosci z rodzeństwa 😘❤❤
Kacper dzisiaj spal 7h prawie bez pobudki, w kolysce 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2020, 06:50
kattalinna, Nina83, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego najlepszego dla solenizantów 😘😘 może z tej okazji jakieś fotki dla cioć? Kattalina Ania to mądra dziewczynka super że bez większych problemów udało się odstawić z wieczornego cyca. Może u Adasia to zachowanie to wynik nudy faktycznie...też dziś odkram że wyrzyna mu się górna 5, może to jakaś kumulacja, bo masakra jest 🙈
kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katy wrote:Dla Igorka tez wszystkiego najlepszego oczywiscie ❤❤
Asix, a co to znaczy? :p
To znaczy że możesz nie kupować superdrogich rzeczy na początek tylko sprawdzić system czy wam pasuje.
Ja mogę ci za grosze dać kilka welniakow które szyłam a na nas już małe jeśli chcesz
Katy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny