Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Spóźnione ale szczere życzenia dla naszych dwulatków!!! Matko jaki przystojny Skrzacik!
Muszę Was nadrobić, bo zatrzymałam się na świętach Wielkanocnych.
Wiecie co.... zrobiłam rano test ciążowy i chyba w końcu będę miała dla Was więcej czasu!.
Aż się poryczałam, tu ten cholerny wirus, a ja w ciąży! Powiedzcie mi czy robić bete? Boję się iść do laboratorium, bo wiadomo ile tam ludzi. A tu niby 3 razy powinno się zrobić? Czy się mylę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2020, 09:59
kattalinna, Wowka, White Innocent, MajowaMamusia, Magda33, Katy, Mała Matylda, Nynka, pawojoszka lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
sela ciężko doradzac z lab w tej sytuacji
raczej ja bym inikała
ale!
mój gin (po moim pierwszym tescie pozytywnym-poronienie czy cb) powiedział, ze nie sikańce a test w lab (BO PRZYSZŁAM Z SIKAŃCEM A CIĄZY JUZ NIE BYŁO...)
ale
tez znam wersję że 2 badania po 48h i tego sie trzymałam w czterech kolejnych ciązach
ogólnie
GRATULUJESela, Sela lubią tę wiadomość
-
dobra
muszę spytac bo z tego co widze to na "rodzinę" w poradach nie mam co liczyc
osiemnastka
chrzesnica męza
dziewczyna ze wsi (co ma znaczenie ze np posiada i lubi skutery itp)
prezent!?
nie jestem za dawaniem kasy
zwłaszcza milionów (matka przecież w Holandii zarabia piszę to przekornie, bo nie matka na córkę wydaje tyyyle)
myslałam o bizuterii...o czymś co zostanie na lata jako "prezent na osiemnastkę" -
olciabos
u nas bez dydusia ale Patryczkowi nadal cięzko...inaczej zasypia, ajak sie przebudzi to uspokaja się kiedy opowiadam o dydusiu którego nie ma bo wstretna myszka zjadła...
w ogole gryzie sobie smoczek od butelki czy słomke bidonu-a te jak nadgryzie to odrzuca bo myszka...
i coś mi swita ze mój Piotrus przestał spac do 8-9 własnie po odsmoczkowaniu -
Spóźnione urodzinowe życzenia dla 2 latków
Dużo zdrowia i szczęścia ☺️.
Sela gratuluje ☺️.
U nas smoczek i karmienie piersią poszło gładko. Z piersi praktycznie sama zrezygnowała. Karmien nocnych nie było, przesypiała całe noce. Potem w dzień co raz mniej i przed spaniem zrezygnowałam z dawania... Teraz gorzej będzie z odpieluchowaniem, bo idzie nijak.Wowka, Sela lubią tę wiadomość
-
Sela, elektryzująca wiadomość 😊 super, bardzo się cieszę 😊
Betę 2x co 48h. Moja gin nie chce. Zadzwoń do swojego, co myśli 😊
Kamcia, może złoty łańcuszek, taka celebrytka? Albo bransoletka z lilou, można wybrać przywieszki i grawer. A sama zainteresowana może coś mówi? Koleżanka kupowała duże palety kolorowych kosmetyków dla chrzesnicy, bo takie było zamówienie 😉
Albo... Może coś nie materialnego, a z przeżyć? Jakiś skok ze spadochronem np. Zostają wspomnienia na całe życie 😉 brat dostał jazdę autami terenowymi w błocie-był zachwycony 😊kamciaelcia, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚliczne wczorajsze 2 latki ☺
Sela, gratuluje 😍 super.
Kamcia jestem za biżuterią.
U nas zasada 7 dni obalona 😕 Zuzia przez ponad tydzień nie piła mleka w nocy po czym wczoraj musiałam jej zrobić bo tak się darła że nie dało rady. Licze że to jednarazowe i w końcu sama zrezygnuje.
Dobrze że chociaż odsmoczkowanie nas minie ☺Sela lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Wam.
Hehe Cola coś chyba dzisiaj będzie, Ty nie zwalaj na słownik...
Chyba zadzwonię do ginekologa.
A co do żłobka, to sama nie wiem co robić... podobno jest tak, że pierszeństwo mają dzieci obojga rodziców pracujących i wtedy jak nie damy do żłobka to tracimy możliwość pójścia na opieke, pozostają dziadkowie/urlop.
Moje znajome z pracy chyba dadzą, ale ja się trochę boję. Muszę się z tym przespać.W końcu się udało...