Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katy, sto lat! ❤️
Kamcia, a widzialas te protesty? Mial byc kolejny i pewnie dlatego podpisali to, wczoraj na obradach sejmu to sie dzialo, kazda partia naciskala na to aby otworzyli, bo ludzie stracili prace i niedlugo nie beda mieli z czego rachunkow placic.
Jeszcse nic nie wiem co do mnie, w poniedzialek dzwonie do kadr czy przywracaja mnie na tej zasadzie co bylamKaty lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dzień dobry wszystkim😊
Po pierwsze najważniejsze sto lat do kolejnych z dwójką z przodu🎉🎉
Po drugie najważniejsze sela gratuluje! Rosnij duża okraglutka😙
U nas w żłobku trzeba złożyć deklaracje kto przyjdzie, i stopniowe wprowadzanie dzieci od najmłodszych od środy pierwsza grupa, czwartek druga itd.
Ja zadeklarowałam że młody idzie, zgadzam sie z wariancja jest tak samo jak na poczatku roku.
Osobiście uwazam ze wieksze zagrożenie bedzie jak wszystkie dzieciory 13+ ktore moga wychodzic same rusza do galerii...
Zresztą to co sie dzieje teraz w lasach i parkach jest gorsze niz dzieci w żłobku...
Cola przybijam piątkę, też chce żeby mnie bylo dwoje ale jakos nie idzie...u mnie to raczej kwestia stresu przez prace...także jak rozpoczynam poszukiwania pracy...
-
U nas mało kto deklaruje się do przedszkola. 15 na pewno nie pośle dzieci ...ale na ferie bylo 3 w grupie...
Ale i w kwestii przedszkola nie ma już zagwarantowanego terminu. Burmistrz nie wyrazi zgody poki nie będą zabezpieczone srodki ochrony itp
Mam cynka że na tę chwilę jest na nie
I to mnie cieszy na swój sposób
Ktoś zaczyna myśleć i dzialac/nie działać konkretnie
Tylko nurtuje pytanie...ile można kombinowac?miesiąc, rok?nikt nie zna odp
-
nick nieaktualny
-
Katy, sto lat!
Jangwa, będzie dobrze, w którąkolwiek stronę 😉
Nynka, życzę Ci odnalezienia pary 😘
Co do żłobków, u nas prezydent się wypowiedział, że nieprędko. Ale prywatne się otwierają. Nie wiem tylko jak prywatne z umową z miastem, ale raczej będą zamknięte do decyzji samorządu bo przecież nie zapłacą im.Katy lubi tę wiadomość
-
Nynka to ja mogę być z Tobą para, może znajdziemy w tym samym czasie ja mocno liczę na ten cykl i boje się rozczarowania...też myślałam na początku że to stres bo zaczęło się od choroby babci, przez śmierć mojej suni, ale teraz nie wiem czy to dalej stres czy co 🤷 w końcu na pewno nam się uda 💪 Jangwa trzymam kciuki żeby było dobrze jakkolwiek by nie było ☺️
Nynka lubi tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczyny 😘
Cola, moj maz tez mial 58cm jak sie urodzil, chyba po mnie takie krotkie te chlopaki bo ja mialam 51 cm jak sie urodzilam xd
Nynka, na pewno znajdzie sie dla Ciebie para :p
Jangwa, trzymam kciuki zeby wyszlo po Twojej myśli;) -
Sela gratulacje
Katy najlepszego.
Najlepsze choć spóźnione życzenia a dwulatków. To już dwa lata jak przezywalysmy ,która się następna rozpakuje.
Do nas też dzwonili z przedszkola czy dzieci będą chodzić ale narazie nic nie wiedzą jak to by miało wigilie wyglądać.
Ostatnio mnie wcielo nawet nie mam chwili żeby zajrzeć,ale już nadrobiłam ,fajnie że załapałam się na zdjęcia bo kawalerowie zacni. U nas ostatnio młyn . Byliśmy w Opolu u chirurga dziecięcego . Zadzwoniłam do lekarza bo chłopaki biorą lek i nie mogą tak poprostu odstawić a wizytę odwołali, miałam nadzieję że poprostu wydadzą e receptę a on kazał przyjechać i to jeszcze na 8 ma rano,więc już od 6 tej w drodze a na dzień dobry dostaliśmy ochrzan że w ogóle przyjechaliśmy bo nie było pana doktora tylko jakaś inna lekarka i miała ewidentnie zły dzień. W środę ruszyły szczepienia ale my oczywiście się nie załapaliśmy bo za późno się dodzwoniłam mam próbować za tydzień. Jakby tego było mało Wojtkowi zapuchlo oko dziś znowu zaliczyliśmy lekarza ,zapalenie spojówek. No i to nieszczęsne nauczanie ,a to jeszcze 6 tygodniSela lubi tę wiadomość