Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattalinna coś w tym może być. Hmmm to może jak ja kupię łóżeczko to Leo w końcu odłoży smoczka (oj modle się aby to było jak najszybciej)
Kamcia dziękuję! Muszę w końcu jakiś upiec... aż mi się zachciało tego cebulowego! Jutro wysyłam męża do sklepu. Powiem mu, że ma szukać mąki tak dobrej jak spod lady. Ciekawe co kupi. Ale te mieszanki są czasami bardzo dobre! Moja mama z jakiejś piekła i był mega! Tylko nikt nie pamieta co to była za mieszankaW końcu się udało...
-
Kattalinna
Zrobiłam ci zrzut z tych zakupow
U góry jest nazwa sprzedającego
Oba podkłady super chlopakow czyli te mniejsze
Prześcieradła dość dobre
Nie mechaca się
Nie barwia
Nie przeswituja
Szkoda tylko że szyte biała nitka
Ale tego nie widac na mareracu
I myślę że spokojnie pasuja na materac wysoki (nasz ma chyba 8cm)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2020, 15:31
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Taaa
Matka ugotowala
Byla wczorajsza fasolowa i nalesniki
Piotruś troche zupy zjadl, Patryk ciut naleśników
Mieliśmy wychodzic na działkę i Piotrek zawołał "jeść "
Polecial do kuchni po deskę A to oznacza...kanapki
No
Tak się nagotowalam
Piotrek zyje na kanapkach 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2020, 17:24
Sela lubi tę wiadomość
-
w nocy Patryk nie ucieka
jednak wraz ze zmianą łózka (dot i Piotrusia i Patryczka) zmieniło sie nasze zasypianie
bo moi zasypiali w łózeczkach sami-pizamka, karuzela i do łózka
jak Piotr opanował wychodzenie góra już było inaczej
tak więc-zmieniło się zasypianie
sami by pewnie latali do drugiego pokoju, zwlaszcza Patrys
wiec zasypia a ja obok-na podłodze lub na łóżko
odkad nie ma dydusia kreci sie bardzo, kombinuje, wyrzuca posciel...wiec obok się nie kłade
a ze skupiam sie na Patryku, a Piotrek w dzien nie spi, to ten drugi sam pada, ale tak, ze głowe ma z drugiej strony niz poduszka czyli moge go głaskac i Patryka tez
Piotrek spi w kazda strone a Patryk statycznie
Piotrek nigdy nie spał
Patryk natomiast ma barierke wysrodkowana a wiec luki sa małe, nie spadnie
Piotrek lunatykuje, czyli w nocy wychodzi
Patryk jak sie przebudza to raczej siada (i piszczy krzyczy)
tez jest inaczej w ogóle odkad Patryk siega do klamki i otwiera drzwiSela lubi tę wiadomość
-
Nie wiem jakie łóżko wybieracie ale te krótsze dla dzieci do 4-5 lat są raczej niskie i mają burty trochę wyższe tak że dziecku trudniej wypaść,ale różne są łóżka. Zawsze można założyć barierkę do łóżka.
Wreszcie wzięłam się za pieczenie chleba zobaczymy co to wyjdziekamciaelcia, kattalinna lubią tę wiadomość