Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cola, Nynka życzę Wam z całego serducha aby ten cykl należał do Was. Powiem tak możecie byc parą, ja na swoją cierpliwie poczekam.... która następna
U nas prywatne żłobki też się otwierają, nasza wójt jeszcze rozmyśla...może dowiem się w poniedziałek w pracy.
Aaaaa KATY STO LAT!!! DUŻO ZDRÓWKA!!!!!! :-*Cola87, Katy, Nynka lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Dziekuje za zyczenia 😘
Mnie mama wczoraj uraczyla taka informacja, ze az mialam ciarki..Jej kuzyn jakis czas temu trafil do szpitala psychiatrycznego (przestal sie odzywac w ogole podobno i nie spal w nocy tylko lazil po domu), tam się zarazil koronawirusem w następstwie, którego dostal udaru i jest w spiaczce...Facet 32 lata i nie wiadomo czy z tego wyjdzie
-
nick nieaktualny
-
nynka
a ja nie raz tu pisałam-co jakis czas sa wybuchy ognisk ptasiej grypy
zwłaszcza koło mnie
kilka lat temu wojsko miało utylizowac-my szybko sie spakowalismy i do ciotki nad morze mówili tylko, żeby padniętych ptaków nie ruszac
niedawno tez u nas było ognisko, afera na poziomie minimum, ale mąz juz się bał...czyli ptasia grypa jest
a ludzi nie zabija...
pisałam o pomorze swin-na wschodzie Pl i jakims trafem u nas (mamy najwieksze zalesienie)
do tego stopnia sie dzieje ze ludzie maja zakaz hodowli, inspektorzy chodza po gospodarstwach i sprawdzaja...u tesciowej tez byli, facet sam wszedł na posesje i sie zdziwił-pies go zagonił w róg, facet wrzeszczał na pół wsi, zeby go ratowac efekt taki, ze ludzie po kryjomu w lesie trzymaja swinie
ale czy ktos mówi ze tak jest?? jedynie głosno o dzikach -
Katy sto lat!💐
Sela gratuluję 😊
Pawojoszka ja mam z jednym nauczanie a oszaleje za nie długo.
Coś jest chyba w powietrzu z tym zapaleniem spojówek. Teściowa miała, teraz wydaje mi się że Kacperek będzie następny.
A 6 maja Mała ma szczepienie.
Kamcia chleb pyszny był ale taka zgagę po nim w nocy miałam że chlać alkoholu nie musiałam żeby mi przełyk przepaliło 😜
Natomiast mój tata po nim miał taki cukier że ho ho.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2020, 09:02
kamciaelcia, Sela, Katy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamcia ty to przypadkiem nie mieszkasz w Sandomierzu? Bo tam u ciebie faktycznie ciekawe okolice.
Katy co do wielopieluchowania to ja najbardziej polubiłam aio trochę droższa opcja niż tetra i kieszonka czy otulacz ale bardzo wygodna i na bazarku ostatnio kupiłam prawie nowe po 50 za sztukę. Nie wiem jak to jest z wełną bo nie urzywalam ,całe to laminowanie przy dwójce w pieluchach to wydaje mi się za dużo roboty a wiadomo że czas jest u nas na wagę złota. Aio ma tę jedną wade że dłużej schnie ale idzie lato więc wydaje mi się że to nie problem i na początek są łatwe i wygodne ,a i do przedszkola czy do żłobka jak znalazł . O ile będziesz posyłać i używać tam wielo.kattalinna, Wowka, Katy lubią tę wiadomość
-
Pawojaszka, zgadzam się z wygodą aio 🙂 ja będę niedługo wyprzedaż robić 😉 z wełną to się tylko wydaje dużo zachodu, lanolinowanie to jak zrobienie herbaty tylko zebrać się trzeba 😉 na szczęście często nie trzeba. Polecam spróbować na lato, Asix pewnie coś fajnego chętnie uszyje.
Kamcia, właśnie podkład też chcę. Jeśli jesteś zadowolona z jakości to podeślij linka, proszę.
Majowa, łóżeczko happy z allegro, jak wpiszesz to wyskoczy 🙂MajowaMamusia, Asix lubią tę wiadomość
-
Kamcia, bo mnie jak zwykle coś ominęło, a nie zdążyłm jeszcze nadrobić co to za chlebek? Jak taki pyszny to poproszę przepis. Z góry dziękuję:-*
Katy masakra z tym kuzynem! Właśnie teraz najgorsze to szpitale... u nas na śląku mamy mega wysyp tego koronawirusa. Strach wychodzić z domu.
Ja akurat prześcieradla kupiłam w smyku, ale takie zwykłe z gumką i 2 szt te frotowe nieprzemakalne.
Pomału muszę się też rozglądać za łóżeczkiem...chociaż obawiam się tego, że Leo po odłożeniu zacznie uciekać do nasW końcu się udało...
-
Sela
Chyba ominęło
Ja piekę coś z mąki 🤣🤣
Ale zapas drozdzy w domu...
Pierwszy chleb byl z netu
Bo wiesz
Szybko i bez roboty
Miałam powtórzyć i wyslalam męża do warzywniaku pod blokiem po "ciężka "mąkę no ja mam tylko pszenną
I przyniósł taka mieszankę
I to spod lady. Odłożone ponoć dla kogoś
I robilam wg tego przepisu sposobem pierwszym
Śmiałam się do kolezanki że docelowym bedzie cebulowy Bo ona taki domowy z pieca nam zalatwiala
I co?
Dziś zamowilam na necie mieszanki w tym na cebulowy
Tak idę na łatwiznę 🤣🤣
No
Jeszcze torta patryczkowi upiekę 😝Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2020, 21:25
Sela lubi tę wiadomość