Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Skrzacik jest przeuroczy nawet z wlosami (uwielbialam jego sebixowe oblicze 😂), Igorek przystojniak
Tort super 
Sela, gratulacje ❤
Ja jutro jade z Kacprem na szczepienie, najgorzej, ze od wczoraj prawdopodobnie ma skok rozwojowy i sie boje, ze bede miala armagedon wieczorem...
Co do odstawienia to chce to zrobic w maju, bo w czerwcu chcialam odpieluchowywac i nie chce wszystkiego na raz..Kupie ta ksiazeczke "Zegnamy mleko mamy" i zobaczymy co z tego wyjdzie xd Poki co w ciągu dnia bardzo sie domaga cycka..Nawet na spacerze zaczal czego wcześniej nie robil 😭
Sela, Wowka lubią tę wiadomość
-
Sela, gratuluję z całego serca😘
Spóźnione życzenia dla naszych dwulatków - zdrówka i uśmiechu chłopcy 😘😘😘
Skrzaciku, jak Ty wyrosłeś! Śliczny z Ciebie chłopczyk 😍
I Igorek cudowny🤩
Katy, jakie słodkie okruszki😊. Według mnie są zupełnie różni, od razu rozpoznałam Kamilka😉
Może Kamilek ma wymyślonego przyjaciela? Zosia ma/miała - Marysia często siedziała obok Zosi na podłodze, lubiła te same zabawy i jedzenie, a dodatkowo codziennie chodziła do sklepu po pomidory. Z ostatniej wyprawy nie wróciła, a to już ze 3 dni 🤣
Nina, wspaniale że u Józia wszystko w porządku 😊
Anię najchętniej wyściskałabym z radości i podziwu, że była taka dzielna i zaskoczyła własną mamę😊. Mam nadzieję, że nocne odstawienie również pójdzie nadspodziewanie gładko 🙂
Edwarda, 4 wpadki po 4 dniach to bardzo dobry wynik 😊. Trzymam kciuki za dalsze postępy.
Zmrozila mnie informacja o otwarciu żłobków. Jeszcze nie wiem co zrobimy, wiele będzie zależało od mojej pracy. Liczę też na to, że samorządowcy okażą się rozsadniejsi od rządu.
kattalinna, edwarda20, Sela, Wowka lubią tę wiadomość

-
My czekamy na info z naszego żłobka. Jak otworzą to ja wracam do pracy a mąż zostanie jeszcze 1.5 tyg z Adasiem, potem mam tydzień urlopu to go zacznę na 2-3 h dawać żeby się na nowo ogarnął w żłobku i potem pójdzie już normalnie. Co z tego planu będzie to zobaczymy.
-
Selw gratulacje ♥️♥️
U nas tez jeszcze niv nie wiadomo. Ale tak czy siak mam jeszcze urlop zaległy. Wykorzystam te i dobiore z tego roku to bexe 2 tyg w domu. Potem moze trochr małż z moja mama na zmianę.. Chciałabym ją jeszcze przetrzymać
Sela lubi tę wiadomość
-
Sela gratulacje!
Co do zlobka to wedlug mnie jest zdecydowanie za wczesnie, zwykla popisowa pisu przed wyborami. Po wyborach sie pewnie okaze ze zwiekszyla sie ilosc zachorowan, ilosc zgonow i znowu zaostrza. Henio do konca maja na pewno nie pojdzie, a potem zobaczymy jak sie bedzie rozwijala sytuacja.
Sela lubi tę wiadomość

-
Jak juz jest temat odmrazania gospodarki to zapytam. Mój syn nie chodzi do żłobka, a ja muszę wrócić do pracy. Zajmowała sie nim moja mama kiedy mąż też pracował. Czy znacie taki przypadek? Jak to jest w tej sytuacji z ta opieką na dziecko (tą dodatkową, nie te 60 dni). Nie chcę, żeby moja mama jeżdziła autobusem specjalnie teraz, czasami na dwie godziny zająć się wnukiem, kiedy z mężem pracujemy.A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓
7.2024
IVF 😓
9.2024
IVF ❄️ -
Wytycznr. Rodzic ma także przypomnieć dziecku, aby unikało dotykania ust, nosa i oczu. Dziecko nie może też zabierać do przedszkola przedmiotów z domu, jak zabawki czy kredki.... Przypomnieć dziecku w wieku 2 lat o niedotykaniu 😂😂😂😂 mysle ze i 8 latek mialby z tym problem..
Rząd radzi opiekunom w żłobkach i przedszkolach, aby wyjaśniali dzieciom nowe zasady, które będą obowiązywały od 6 maja. To jest świetne 😂😂😂😂 wyobrazam. Sobie to tak "zosiu od 6.05 kichasz w zgircie łokcia jak bedzirsz w zlobku, 😱😱
I jeszcze Gis ostrzega że dziecko wracajace do żłobka/przedszkola jest zagrożeniem dla innych, więc dobrze byłoby się z nim izolować, zwłaszcza od starszych. Wiec jest bezpiecznie czy nie...????
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
Ja swoich też zadeklarowalam do przedszkola
U nas ograniczają tzn robią warunek pracy w klubiku A w przedszkolu użyli określenia "kto jest zmuszony "
Ale dzieci chcą, w domu mi się cofaja, Piotr bez zajęć terapeutycznych od 2 miesięcy
A zawsze w domu mogę ich zostawić
Rządowi nie wierzę, m.in. w datę 24.maja -
Czy otworzą przedszkola i żłobki zależy tylko od samkrządów. U nas póki co jest puszczona ankieta co o tym myślą rodzice...
Ale ja raczej puszczam do żłobka
Robiłam dzisiaj bete, wyszła 1005, teraz szukam gdzie mi się uda zrobić w sobotę
White Innocent, kamciaelcia, wariancja, Katy, kattalinna, Wowka, Nynka, Magda33, pawojoszka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
W końcu się udało...

[