Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Skrzacik jest przeuroczy nawet z wlosami (uwielbialam jego sebixowe oblicze 😂), Igorek przystojniak Tort super
Sela, gratulacje ❤
Ja jutro jade z Kacprem na szczepienie, najgorzej, ze od wczoraj prawdopodobnie ma skok rozwojowy i sie boje, ze bede miala armagedon wieczorem...
Co do odstawienia to chce to zrobic w maju, bo w czerwcu chcialam odpieluchowywac i nie chce wszystkiego na raz..Kupie ta ksiazeczke "Zegnamy mleko mamy" i zobaczymy co z tego wyjdzie xd Poki co w ciągu dnia bardzo sie domaga cycka..Nawet na spacerze zaczal czego wcześniej nie robil 😭Sela, Wowka lubią tę wiadomość
-
Sela, gratuluję z całego serca😘
Spóźnione życzenia dla naszych dwulatków - zdrówka i uśmiechu chłopcy 😘😘😘
Skrzaciku, jak Ty wyrosłeś! Śliczny z Ciebie chłopczyk 😍
I Igorek cudowny🤩
Katy, jakie słodkie okruszki😊. Według mnie są zupełnie różni, od razu rozpoznałam Kamilka😉
Może Kamilek ma wymyślonego przyjaciela? Zosia ma/miała - Marysia często siedziała obok Zosi na podłodze, lubiła te same zabawy i jedzenie, a dodatkowo codziennie chodziła do sklepu po pomidory. Z ostatniej wyprawy nie wróciła, a to już ze 3 dni 🤣
Nina, wspaniale że u Józia wszystko w porządku 😊
Anię najchętniej wyściskałabym z radości i podziwu, że była taka dzielna i zaskoczyła własną mamę😊. Mam nadzieję, że nocne odstawienie również pójdzie nadspodziewanie gładko 🙂
Edwarda, 4 wpadki po 4 dniach to bardzo dobry wynik 😊. Trzymam kciuki za dalsze postępy.
Zmrozila mnie informacja o otwarciu żłobków. Jeszcze nie wiem co zrobimy, wiele będzie zależało od mojej pracy. Liczę też na to, że samorządowcy okażą się rozsadniejsi od rządu.kattalinna, edwarda20, Sela, Wowka lubią tę wiadomość
-
My czekamy na info z naszego żłobka. Jak otworzą to ja wracam do pracy a mąż zostanie jeszcze 1.5 tyg z Adasiem, potem mam tydzień urlopu to go zacznę na 2-3 h dawać żeby się na nowo ogarnął w żłobku i potem pójdzie już normalnie. Co z tego planu będzie to zobaczymy.
-
Selw gratulacje ♥️♥️
U nas tez jeszcze niv nie wiadomo. Ale tak czy siak mam jeszcze urlop zaległy. Wykorzystam te i dobiore z tego roku to bexe 2 tyg w domu. Potem moze trochr małż z moja mama na zmianę.. Chciałabym ją jeszcze przetrzymaćSela lubi tę wiadomość
-
Sela gratulacje!
Co do zlobka to wedlug mnie jest zdecydowanie za wczesnie, zwykla popisowa pisu przed wyborami. Po wyborach sie pewnie okaze ze zwiekszyla sie ilosc zachorowan, ilosc zgonow i znowu zaostrza. Henio do konca maja na pewno nie pojdzie, a potem zobaczymy jak sie bedzie rozwijala sytuacja.Sela lubi tę wiadomość
-
Jak juz jest temat odmrazania gospodarki to zapytam. Mój syn nie chodzi do żłobka, a ja muszę wrócić do pracy. Zajmowała sie nim moja mama kiedy mąż też pracował. Czy znacie taki przypadek? Jak to jest w tej sytuacji z ta opieką na dziecko (tą dodatkową, nie te 60 dni). Nie chcę, żeby moja mama jeżdziła autobusem specjalnie teraz, czasami na dwie godziny zająć się wnukiem, kiedy z mężem pracujemy.A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓 -
Wytycznr. Rodzic ma także przypomnieć dziecku, aby unikało dotykania ust, nosa i oczu. Dziecko nie może też zabierać do przedszkola przedmiotów z domu, jak zabawki czy kredki.... Przypomnieć dziecku w wieku 2 lat o niedotykaniu 😂😂😂😂 mysle ze i 8 latek mialby z tym problem..
Rząd radzi opiekunom w żłobkach i przedszkolach, aby wyjaśniali dzieciom nowe zasady, które będą obowiązywały od 6 maja. To jest świetne 😂😂😂😂 wyobrazam. Sobie to tak "zosiu od 6.05 kichasz w zgircie łokcia jak bedzirsz w zlobku, 😱😱
I jeszcze Gis ostrzega że dziecko wracajace do żłobka/przedszkola jest zagrożeniem dla innych, więc dobrze byłoby się z nim izolować, zwłaszcza od starszych. Wiec jest bezpiecznie czy nie...????edwarda20 lubi tę wiadomość
-
Ja swoich też zadeklarowalam do przedszkola
U nas ograniczają tzn robią warunek pracy w klubiku A w przedszkolu użyli określenia "kto jest zmuszony "
Ale dzieci chcą, w domu mi się cofaja, Piotr bez zajęć terapeutycznych od 2 miesięcy
A zawsze w domu mogę ich zostawić
Rządowi nie wierzę, m.in. w datę 24.maja -
Czy otworzą przedszkola i żłobki zależy tylko od samkrządów. U nas póki co jest puszczona ankieta co o tym myślą rodzice...
Ale ja raczej puszczam do żłobka
Robiłam dzisiaj bete, wyszła 1005, teraz szukam gdzie mi się uda zrobić w sobotęWhite Innocent, kamciaelcia, wariancja, Katy, kattalinna, Wowka, Nynka, Magda33, pawojoszka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
W końcu się udało...