Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaki uroczy ogrodnik 🥰
U nas w ciągu dnia pokropilo chwilkę, za to teraz leje
Kacper waży już 5840g to naprawdę nieźle jak na to, że je głównie z jednego cycka i w nocy max. 2 razy, a częściej raz :p
Kamil ostatnio jeździł z tata takim sprzetem:
kamciaelcia, wariancja, Berbecia, Cola87, kattalinna, pawojoszka, Wowka, Nina83, Sela lubią tę wiadomość
-
Hej
Tak tu cicho tak tu pusto.!
Ja wzięłam się w tym roku za warzywnik, dużo czasu mi zajmuje bo najlepiej rosną chwasty🙃 ale swoją zielona cebulkę już mam i konsumuje.
A tak wygląda
A tak poza tym maj obfituje w wysyp urodzin. Mojemu mezulkowi taki torcik zrobilam
kamciaelcia, Cola87, kattalinna, pawojoszka, Wowka, Katy, Sela, Nina83 lubią tę wiadomość
-
Działka nie wypaliła bo lunelo (zanim wyszliśmy na szczęście)
Chłopcy poszli z tatą wyrzucić śmieci i do garażu. Mieli pełne przyzwolenie na taplanie się w kałużach
A tu taka niespodzianka, cudzą rączki całą drogę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2020, 21:06
kattalinna, Wowka, Berbecia, Cola87, wariancja, Nina83 lubią tę wiadomość
-
Moje jutro do szkoły idą no i łazienkę mamy jutro już wykańczać i wszystko byłoby pięknie gdyby nie to że mój księciunio stał się nieodkladalny, jeśli akurat nie śpi to trzeba go nosić bo inaczej pruje się jakby go ze skóry obdzierali. Zębów na choryzoncie nie widać więc zwalić mogę jedynie na jego niewybredny charakterek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2020, 18:30
-
Berbecia bardzo ładny tort no i kawał ogródka macie. Ja dziś poszłam sprawdzić jak tam, no i po wschodziło ładnie tylko się zastanawiam w niektórych miejscach co ja tam żem posadziła.
Katy kawał chłopaka z tego Kacperka a taki maluch się urodził, mój dużo większy był i starszy a ostatnio na wizycie tylko jakies 6800 ważył.
Kamcia jaka sztama u chłopaków.Katy, Berbecia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:aaaaaaaaaaaaa
zasada 7 dni
Małgosia spi już sama w swoim pokoju -
Nina
Może na swoim, na nowym bardziej będzie chciala sama niż z mamusia?
My przenosimy kiedy czujemy że pora
Np nie ma stu pobudek w nocy
Z Piotrem tata wstajacy rano do pracy przeszkadzał
Emilka miala iść na badania do szpitala więc polozylismy do łóżeczka by umiała w czymś takim spać (zamiast doslownie jazdy w kolysce do usypiania)
Patryk też się wiercil rano przy budziku męża...
Nina83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZośka zasypia w naszym łóżku, potem jest przenoszona do swojego które jest oddalone metr od naszego 😆 a i tak w nocy przyłazi do nas 😒
Wcześniej mała łóżeczko dostawiane do naszego, więc to i tak duży postęp, że jest metr od nas 🤣
Za nim się przeprowadziliśmy do mojego ojca to spala całą noc w swoim łóżeczku odkąd skończyła 2 tyg. Wszystko się zepsuło jak się tu przeprowadziliśmy 😖
Liczę na to, że jak już będziemy u siebie to się to zmieni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2020, 12:46
-
To ja przygarnę Skrzacika i Kamilka do prac ogrodowych. Kosić widać jest czym!!! A u mnie ogrom do skoszenia. Skrzacik widzę po nakryciu głowy potrafi idealnie sadzić roślinki, także będzie ful wypas.
Aaaa Kamcia kałuż u nas dostatek także Twoich chłopaków też zabieram ❤❤❤
Patrzę na Małgosię i za chiny nie widzę tych 9kg! I super, że już śpi na "swoim"
kamciaelcia, Katy lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
U nas spuzniona weekendową wizyta na sorze.
Mamy takie krzesła metalowe i część z nich już się zepsuła tzn górna część i przedarł się materiał tak że widać końcówkę metalowego drążka, mówiłam żeby te zepsute wynieść bo już kupiłam w to miejsce nowe, ale jak to z facetami. Dziś Szymon oczywiście jak to on im wyżej tym lepiej wchodził na to krzesło i jak zeskakiwal nadział się pachą na ten pręt i rozwalił rękę pod pachą bardzo brzydko że 6 cm długie rozcięcie aż mięsień było widać, dobrze że Pan doktor się podjol to zacerowac w przychodni bo inaczej byśmy z tą ręka musieli do Opola jechać.