Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cola, dokładnie tak - więcej chętnych niż miejsc. A ponieważ ja nie pracuję to nie mamy pierwszeństwa. Zasady były jasne od początku, do żłobka nie mam żalu. Dziecku nic nie będzie, ryczy codziennie rano, wczoraj zamiast spać to pół godziny darła się mama mama. A drzeć się umie... O siebie się boję bardziej bo nerwy mi coraz mniej trzymają. Dobrze, że już zaczęłam wysyłać CV, jest progres w procesie. Gdyby nie tych kilka dni w placówce to bym dalej w czarnej d. była.
-
Dziwne, że skoro mają miejsca, a chętnych brak to powinni przyjąć. U nas właśnie tak jest w przedszkolu i dyrekcja ma robić zebranie czy w końcu pozwolą przyjść chętnym czy nie. Moim zdaniem, jeżeli mają miejsca to czemu nie?
Matko dziewczyny mam jakąś biegunkę! Oby to nie był koronawirus, bo jak wpisałam w google od razu wyszły obajwy korony. A człowiek to już schizuje...W końcu się udało...
-
lepiej ale boli, wysypka sie goi ale np przed wyjsciem łyknełam pyralginke, w nocy miewam jeszcze przerwy z bólu, tzn "cos" mnie budzi i nie zasypiam od razu, póki sie bezbolesnie nie ułoze
a na działce zrobiło sie tak mokro, ze wrócilismy...ekipa zadowoloa, nawet Piotr wołał "kap kap"
ale ze u mnie pada to juz ociera sie o cud
-
U nas nie padało. Pełnia robót ogrodniczych 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2020, 22:19
Katy, White Innocent, kamciaelcia, wariancja, Berbecia, edwarda20, kattalinna, Cola87, pawojoszka, Nina83, Sela lubią tę wiadomość