Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia, ale masz cudne te dzieciaki 🥰 Małgosia ma już pół roku wow :p
Pawojoszka, oj aż mnie ciarki przeszły, oby szybko się zagoilo.
U nas kiepski czas bo mąż chyba będzie musiał znowu pracę zmienić.. Po za tym tesciowie mi mega działają na nerwy, wiszą nam już prawie 1000zl, a na alkohol zawsze się pieniądze znajdą..
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia zawsze ma jeszcze drugą. Już u lepiej znowu rozrabia. Dzieciaki wróciły ze szkoły, zero pracy domowej, jeszcze dzwonili że szkoły czy bym Pawła na same czwartki nie dała żeby miał dodatkowy polski i terapię i może jeszcze matematykę.
Łazienka już gotowa tylko muszę pomalować i sprzęty poprzenosić. Normalnie czuje ze zaczynam żyć. -
nick nieaktualnyOjjej biedy Szymon 😟 Pawojoszka, pochwal się efektem ☺️
My już mamy prawie wszystko do nowego domu, został jeszcze sprzęt agd, oświetlenie, listwy przypodłogowe, drzwi i kontakty i włączniki elektr. 🥴
Dziś byłam u gin. Mały ma 240g, spał słodko z rączkami na uszach 😆kamciaelcia, kattalinna, Katy, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ☺
Ostatnio nie mam na nic czasu, mąż w pracy do 22 😕 najgorsza zmiana.
Mi drugi dzień doskwiera migrena pewnie przez tą szaloną pogodę. Lili popsuła mi się ze spaniem w dzień ma kilka szybkich drzemkek i juz nie śpi po 2h 😕 Zuzia dalej daje równo czadu.
Kamcia dzieci masz cudne 😍 ale jak to pół roku?
Katy, Kacperek juz duży chłopak☺
Pawojoszka o matko😱 to się narobiło, obu tylko rana ładnie się zagoiła. Co do facetów to ja zawsze powtarzam poprosić,przypomnieć i zrobić samemu. Można mówić a koniec końców samej trzeba coś zrobić.
Nina gratuluję wizyty ☺ Kiedy się przeprowadzacie? U nas w sobotę montują drzwi,jeszcze meble, łóżka, lampy, karnisze i milion dupereli.kamciaelcia, Nina83 lubią tę wiadomość
-
Nina gratulacje udanej wizyty, jakie te dzieci już duże, nawet te w brzuszkach.
Chłopaki już skończyli ale trzeba to jeszcze pomalować i powstawiać sprzęty żeby to była całość.
Dla porównania, jak musieliśmy funkcjonować przez ostatnie trzy lata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2020, 20:23
Nina83, Berbecia, Katy, Wowka, MajowaMamusia, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPawojoszka, super 👍metamorfoza meeega!
Majowa, no w wakacje chcemy już się przeprowadzić, bez dokładnej daty. Mąż sam tam działa, zostało naprawdę nie wiele ale on pracuje do południa a po pracy tam jezdzi więc przez te parę godzin dziennie zawsze coś zrobi ale nie idzie to tak szybko 😟. Poza tym po tym udarze niestety nie jest już tak wydolny jak rok temu 😟pawojoszka lubi tę wiadomość
-
Pawojoszka, wooow 😃 u Was zawsze coś się dzieje, jak nie dzieciaki coś narozrabiają, to budowa domku lub remont. Efekt spektakularny, jak z gazety 😉 teraz góra w przebudowie?
Nina, super, że wizyta udana 😊 który masz dziś dokładnie tydzień i dzień?
Co do spania, to będę trzymała kciuki, żeby w nowym domu Zosia chciała spać u siebie w pokoju. Skoro macie plan przeprowadzki w lato, to będzie w sam raz odpowiedni moment. Bo później znowu rewolucja w życiu 😉Nina83, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNina, my też planujemy na lato przeprowadzkę, ale bez konkretów. Mąż ma urlop końcem lipca i mam nadzieję, że wtedy najpóźniej pójdziemy na swoje :)nie mogę się doczekać, w końcu własne m. I chrzciny chcielibyśmy wtedy też zrobić.
Pawojoszka super łazienka i ta wanna też czekam aż będę mogła poleżeć w swojejNina83, pawojoszka lubią tę wiadomość