Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień piąty odpieluchowania(wczoraj)
więcej wpadek niż powodzeń!ba! gorzej niz pierwszego dnia
iii?
nawet maz stwierdzil że tak bylo z Piotrem-nagłe cofniecie sie
bardziej na zasadzie braku współpracy-Patryk ma tak wstretny charakter ze wytropie kto co dla eliminacji
nie bo nie, sikam bo sikam
"grozilam" (w przedszkolu dzieci w majteczki nie siusiaja)
prosiłam
jechałam na ambicji(taki duzy, siusia jak Piotrus do kibelka)
ale Patryk to dziecię niepokorne(wiem co mówie, obcy to widza i mówia)
dzień szósty!
niemal ideal-jedno wieeelkie siknięcie z premedytacja(na dywan który własnie został rozłozony po 6 dniach), przed drzemka(niewyspanie)
znów potrzasnełam pogroziłam (smieję sie z tych okreslen bo jednak oddaja istote a chodzi o drobiazg, szczególy, pogadanke, rozmowe, przytulaski, porownania itd itp )
poszliśmy na spacer-nie na działke, na rowerki biegowe, jakies 2h, ponad 3km, super-3 sikańce w krzaczki
lody zaliczone
Bing w pelni zasłuzony
zamówiłam majtki treningowe ale dla Piotra
od tyg suchy pampers...jest okazja(ale zis chyba znów lunatykował+ wybiegl z pokoju swiadomie-zawolał siusiu -
Kamcia powodzenia ☺️ u nas ok, weekend zero wpadek, w zlobku tez wola. Wczoraj byly zsikane majty popoludniu. Była z tata u babci, tata się zagadał i nikt dziecka nie słyszał.. Jak jest z pampersem w nocy..??
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Adaś też coraz częściej korzysta z nocniczka. Zaczął wołać "si" ale czesciej jest to po fakcie. Dostał nowy kibelek z Fischer Price od cioci. Bardzo się mu spodobał, choć na początku traktował go jako zabawkę, a teraz się cieszy jak się mu uda nasikać i wylać potem do dużego kibelka. A i od soboty jak zobaczył starszego o rok kolegę jak sika na stojąco w krzaki to teraz nie chce siadać na nocnik tylko tak sika. Ale dobre i to. Wczoraj sam podleciał do kibelka i zaczął sikać na stojaka, ale byłam dumna ☺️ ale narazie tylko w domu pieluchę ściągam. Do żłobka chodzi w pieluszce.
kattalinna lubi tę wiadomość
-
A ja mam dziś doła, jeszcze dobrze okresu nie dostLam, a ból taki że myślałam że zejdę...wszystko przez tą endometrioze. Leżę właśnie z termoforem na brzuchu powiem Wam że ból okropny i doła dostałam strasznego. I znów płacz że pewnie będzie trzeba operacje robić, że dziecka drugiego się nie uda mieć. No dół straszny 😔 dobrze że mam urlop bo w pracy bym nie dała rady...
-
jedna wpadka(choc nie wiem jakim cudem-na działce-poszlismy z rowerkami, sikał po drodze)
i znów niestety kupa w gacie(kupiłam nowe, nowe zasikał i ufff kupa w gacie pepco-nozyczkami wyciete z ciała i latał w spodniach bez majtek )
mmysle ze póki nie woła kupy nie zawołaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2020, 20:41
-
Kamcia, i tak dobrze Patrykowi idzie 😊 uwielbiam gacie z pepco, nawet nie mamy innych na razie 😂
Cola, przytulam 😟 czy dziś już lepiej fizycznie i psychicznie?
Ja jeszcze wywołuję Nynkę, Selę, Katy i Mychę. Poproszę raporty co u Was 😊kattalinna, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
kupiłam z george u znajomej (co ma lumpka-towar nowy)
gacie nowe dziesieciopak
ta mina Patryka
on siie normalnie z majteczek cieszył
cienkie, sliczne...szkoda ze tylko te 92-98
wiem ze dobrze jak na 8. dzien
ale podejscie do kupy mnie martwi
mamy czas do 31.lipca
mycha polubuje czyli jest
w ogóle dzis obkupilam dzieci na set zł..
znajoma zamówiła towar dzieciecyz metkami i miałam pierwszeństwo, pomogłam w pracy (4h bez dzieci!) i wyszłam z 2 torbami
nawet sobie vos kupiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2020, 21:33
Wowka, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Taka znajoma to skarb, też bym chciała 🙂
Ja wczoraj kupiłam od znajomych znajomych za bezcen dwa wielkie pudła mini ciuszków od rozmiaru 50 do 68. O raju, już zapomniałam jak małe są te pierwsze ubranka ❤ i tak słodkie te dla dziewczynek, nie mogłam się napatrzeć na te mini falbanki i body z koronkami ❤ w każdym razie, wyprawka dla córki czas start 🙂edwarda20, kattalinna lubią tę wiadomość
-
i ja robie zakupy 2x w roku-wyprzedaze!]
juz zamawialam w reserved, h&M , sinsay, c&A(na to czekam), jeszcze ewentualnie next
lubie te perełki (nierózowe)
rok temu kupiłsm ns to lato-idealnie trafiłam x roxmiarami, własnie wyciągam rozmiar 80Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2020, 21:39