Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie myślałam że mój mąż już nie jest w stanie mnie zaskoczyć, że już się przyzwyczaiłam do jego sierotowatosci i nie jest w stanie mnie zaskoczyć,nawet nie wiecie jak się myliłam. Teraz już mi trochę przeszło ale palalam dziś prawdziwa rządzą mordu. Cóż to zrobił mój mąż inteligentny inaczej? Poszedł kosić trawę bo ostatnio pogoda taka że nie dało się i już zaczęliśmy poważnie zarastać, nie powiem moje grządki też lekko zarosły ale bez przesady, mój mąż skosił mi całą grządkę fasolki bo nie zauważył, no zesz ją pitolę, jak można nie zauważyć grządki, a już miała kwiatki i pierwsze fasolki. Jeszcze mi mówi że to tylko liście skosił to przecież odrośnie. Pół roku człowiek chodzi dba sieje, dosiewa, bo w tym roku ciężko wszystko rośnie a ten przyjdzie i skosi i jeszcze ci powie ze nic się takiego nie stało. Mówię wam ja kiedyś zostanę wdową
-
Kattalina w żłobku ani jednej wpadki ☺️ chociaż ponoć nie wołał, one mają pory wysadzania dzieci, raz się kręcił przy drzwiach to się go zapytała czy chce siku, powiedział tak i poszli. No duma mnie rozpierała jak nie dostałam żadnych ciuchów do prania. Ale zobaczymy jak będzie dalej. W domu za to miał jedną wpadke, w sumie to jedna i pół, bo mówi że chce siku i jak zdjęłam majtki to już kula poszła, ale siku było na nocnik mam nadzieję że będzie coraz lepiej ogarniał temat.
Katy, pawojoszka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Pawajoszka też bym się wkurzyła za grządkę 😱 kurcze mk to teraz jest łyso przy Was, ja jestem zapuszczona i nic nie ćwiczę ciężko mi by było czasowo ogarnąć chociaż wiem że jak ktoś chce to czas znajdzie...ja po pracy i po południu z dzieckiem padam jak mucha...muszę się jakoś zmobilizować.
-
Cola super. U nas w pierwszym tyg byla trochę w pampersie ale tez miala malo ptaktyki w domu bo tylko 4 dni.. Ale juz 2 tyg jest bez i tez sobir super radzi. Musiałam tylko buty na zmianę przyniesc bo jak jest wpadka to na dworze.. I buty mokre.. Myske ze wtedy sie zabawi na placu zabaw i nie pamięta, albo ciocia noe słyszy wołania. Ale tez jestem mega dumna 😄
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Olciabos w tamtym tygodniu puszczałam go do żłobka z pampersem a w domu sciagalam, od pyły jest cały dzień w majteczkach. No i dzisiaj też bez wpadki w żłobku, także też jestem mega dumna ☺️. Ale nawet jak się wpadka zdarzy czy zdarza w domu to przecież to te nic takiego, dziecko czasem się czymś zainteresuje i zapomni. A powiem Wam że jak mi teraz bez tyłu pieluch, bo tyle śmieci to produkowało ze masakra 😉
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny