Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Basiula, współczuję bardzo. Mam nadzieje, że dolegliwości nie będą się powtarzać. Biedna Oleńka, musiała się bardzo męczyć. Wcale się nie dziwię, że w obliczu tych dolegliwości zrezygnowaliście ze żłobka. Zdrowia! I oby ćwiczenia szybko przyniosły efekt 😊
Katy, super bracia 💕 Kamil z krotszymi włosami ewidentnie wydaje się starszy 😃
Patk, dzieki ze pytasz. Do tej pory czułam się całkiem nieźle, ale już mi zaczynają dokuczać typowe dolegliwości trzeciego trymestru-siku co chwila, obrót na drugi bok w nocy z sapaniem i opuchnięte kostki. Ale nie jest źle 😊 szyjka w tej ciąży też nie bardzo, mam pessar, ale zdecydowanie mi lepiej psychicznie bez wizyt u straszącej pani prof 😉 kciuki za Twoją wizytę, może będzie już serducho...? 😊Katy lubi tę wiadomość
-
Początkowo po scieciu zastanawialam się gdzie moje dziecko 😂
A jeszcze mam taką nowosc, że Kamil wczoraj był na bilansie 2 latka w końcu. Ja nie wiem czy to jest normalne, ale zrobił taka histerie, przykleil się do mnie i nie chciał dać nic sobie zrobić także nic się nie dowiedziałam prawie oprócz tego, że ma 87cm (ale raczej ma więcej tylko już uciekał z tej miarki) i wazy 11,750g :p
Jego ulubionym określeniem jest ostatnio "szanowna/y" i dzisiaj powiedział "szanowna mama robi szanowna owsianke" 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2020, 06:36
kamciaelcia, kattalinna, Wowka, Nina83, Nynka, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Szanowna mama i szanowna owsianka haha super ☺️a ja w końcu dziś usłyszałam "mama" które nie było zbitkiem rzuconych sylab 🥰 ale nam do psa jeszcze daleko nie mówiąc o pingwinach i indykach ;p a jeszcze muszę się pochwalić, moje dziecko zasnęło dziś bez smoczka na noc 🥰 zobaczymy jak będzie w nocy 🤫
kattalinna, Magda33, Katy, Mycha666, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
A jeszcze proszę o kciuki, dwa ładnie zapowiadające się pęcherzyki dziś były na monitoringu. Zobaczymy jak będzie w poniedzialek, ale jakaś iskierka nadziei się we mnie zapaliła.
kamciaelcia, Nina83, Nynka, kattalinna, Wowka, Patk, pawojoszka, Magda33, Katy, Mycha666, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
U nas dziś się pojawił pies! Do tej pory było tylko "mymy" jako odgłos szczekania, niedawno doszło hał hał jako "jak robi piesek" a dziś w końcu udało się psa wypowiedzieć 😄 w ogóle ostatnio pojawia się coraz więcej słów ale to ciągle nie potok 😉 szanownej owsianki prędko nie będzie 😅 za to jest "mamo" i próby "tatusia", częściej jednak "misiu" 😉
Pingwin w wersji pibin to chyba częsta forma, chociaż u nas ostatnio zmienił się w gibgina czy jakoś tak 😉
Cola, niech pękają oba i się ona otwierają na gości 😄 -
Czesc dziewczyny!
Rzadko pisze, ale czytam wszystko, jakos nie mam nic ciekawego do napisania 🙈
Co do ciazy kolejnej to ja obstawiam Feeve 😅
Basiula, wspolczuje bardzo, oby nic juz takiego nie mialo miejsca!
Katy, super Kamilek teraz wyglada, tez uwazam ze wyglada w tej fryzurce na starszego 😊
Cola, kciuki!!!
Ja caly czas pracuje, ogolnie jest w porzadku, teraz moj bedzie mial urlop takze bedzie mlodego odpieluchowywal. Od wrzesnia start do zlobka, stres mam straszny, dobrze ze to jeszcze tyle czasu.
A to moja gadula
https://youtu.be/XzXdoegWuNYWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2020, 07:26
Wowka, kattalinna, kamciaelcia, Katy lubią tę wiadomość
-
Basiula nawet nie wyobrażam sobie jak musiałaś się bać 😭😭😭 szczęście w nieszczęściu że ostatecznie znana jest przyczyna.
Wowka o to super że przechodzisz ten stan bez jakichś większych problemów.👍👍👍
♥️ juz powinno być widać. Zobaczymy 🧐
J.s u nas jest to samo. Z ciekawych tekstów to ostatnio Baśka mówi- kto podjął decyzję że krótkie spodenki.😳😳😳
My właśnie spontanicznie jedziemy do Dziwnowa. W ogóle jakby ktoś miał głupi pomysł i chciał jechać na Świnoujście to naprawdę stanowczo odradzam. Bylam może ze 3 razy z przymusu bo znajomi z daleka zawsze tan się zatrzymują ale w tym roku to było jak naj najgorzej. Wyobraźcie sobie że rołożyliśmy się (byliśmy w 8 osób) A kobieta dosłownie przyczepila parawan jakieś Max 15 cm od naszego ręcznika. Mówię że mogła się odgrodzić razem z naszymi ręcznikiem i że to chyba przesada. A ona do nas ze jej to nie przeszkadza. To mówię jej że mi przeszkadza. A ona że jak mi.przeszkasza to mam zwinąć manele i iść sobie stąd 😱😱😱 więc tym.razem to naprawdę ostatni raz. Tragedia to jest mało powiedziane. W maskach w tłumie chyba tylko my i sprzedawcy....
A I ceny które podają w tv wcale takie nie są. Są.dokladnie takie same jak rok dwa i trzy lata temu. Dokładnie takie same. Przynajmniej na ten naszej zachodniopomorskiej części morza. Za 2 osoby zl- ryby jedna duża druga średnia, frytki i surówki plus 2 piwa 500ml i zupa pomidorowa- 70 zł.
W widziałyście film z Baśka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2020, 08:53
-
nick nieaktualny