X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2020, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokaż dokladniej?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2020, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiula, współczuję tych chorób 😟😚
    Oby bylo już tylko lepiej 😚

Katy, Kamil teraz wygląda jak duży chłopczyk 👍 pięknie!

Katy lubi tę wiadomość

• Cola87 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2020, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiula współczuję przeżyć, oby już się nic takiego nie powtarzało bo stres straszny:/ dużo zdrówka! Katy ale super bracia 🥰

Katy lubi tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2020, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bc09062d7327.jpg

Zdjęcie przed chyba po drzemce xd

Wowka, kamciaelcia, kattalinna, Cola87, Nina83, Nynka, olciabos, pawojoszka, Mycha666, Mała Matylda lubią tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2020, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiula, współczuję bardzo. Mam nadzieje, że dolegliwości nie będą się powtarzać. Biedna Oleńka, musiała się bardzo męczyć. Wcale się nie dziwię, że w obliczu tych dolegliwości zrezygnowaliście ze żłobka. Zdrowia! I oby ćwiczenia szybko przyniosły efekt 😊

Katy, super bracia 💕 Kamil z krotszymi włosami ewidentnie wydaje się starszy 😃

Patk, dzieki ze pytasz. Do tej pory czułam się całkiem nieźle, ale już mi zaczynają dokuczać typowe dolegliwości trzeciego trymestru-siku co chwila, obrót na drugi bok w nocy z sapaniem i opuchnięte kostki. Ale nie jest źle 😊 szyjka w tej ciąży też nie bardzo, mam pessar, ale zdecydowanie mi lepiej psychicznie bez wizyt u straszącej pani prof 😉 kciuki za Twoją wizytę, może będzie już serducho...? 😊

Katy lubi tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2020, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Początkowo po scieciu zastanawialam się gdzie moje dziecko 😂

A jeszcze mam taką nowosc, że Kamil wczoraj był na bilansie 2 latka w końcu. Ja nie wiem czy to jest normalne, ale zrobił taka histerie, przykleil się do mnie i nie chciał dać nic sobie zrobić także nic się nie dowiedziałam prawie oprócz tego, że ma 87cm (ale raczej ma więcej tylko już uciekał z tej miarki) i wazy 11,750g :p

Jego ulubionym określeniem jest ostatnio "szanowna/y" i dzisiaj powiedział "szanowna mama robi szanowna owsianke" 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2020, 06:36

kamciaelcia, kattalinna, Wowka, Nina83, Nynka, pawojoszka lubią tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2020, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas ulubione słowo "tato" XD XD XD
    tym lepoiej, ze tych słów za wiele nie ma

dzis mi serce staneło...na nodze Patryka chodził szerszeń o.O
    maz szybko zwalił, ale potem znikł z oczu, kazałam z dzieckiem uciekac, a szerszeń na meza plecach...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2020, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katy
    sama bym Kamilka nie poznała, ale twarzowo jest ;)

Katy lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2020, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szanowny gość z tego Kamila 😃

Skrzat nie umie takich słow. Ani szanowny, ani owsianka 😆 szczytem marzeń jest pingwin (pibin) i indyk (didik) 😆

Katy lubi tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2020, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szanowna mama i szanowna owsianka :D haha super ☺️a ja w końcu dziś usłyszałam "mama" które nie było zbitkiem rzuconych sylab 🥰 ale nam do psa jeszcze daleko nie mówiąc o pingwinach i indykach ;p a jeszcze muszę się pochwalić, moje dziecko zasnęło dziś bez smoczka na noc 🥰 zobaczymy jak będzie w nocy 🤫

kattalinna, Magda33, Katy, Mycha666, Mała Matylda lubią tę wiadomość

• Cola87 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2020, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze proszę o kciuki, dwa ładnie zapowiadające się pęcherzyki dziś były na monitoringu. Zobaczymy jak będzie w poniedzialek, ale jakaś iskierka nadziei się we mnie zapaliła.

kamciaelcia, Nina83, Nynka, kattalinna, Wowka, Patk, pawojoszka, Magda33, Katy, Mycha666, Mała Matylda lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2020, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piotruś jeszcze "mama" nie zawołał...powtórzy, ale nie woła
    Patryczkowi sie zdarza, choć na topie jest "tato"
    mąz ma jeszcze urlop przez 1 miesiac i 1 dzien XD

cola
    ja o kciukach nie pisze'ja je mam za ciebie(i nynke) zacisniete

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2020, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dziś się pojawił pies! Do tej pory było tylko "mymy" jako odgłos szczekania, niedawno doszło hał hał jako "jak robi piesek" a dziś w końcu udało się psa wypowiedzieć 😄 w ogóle ostatnio pojawia się coraz więcej słów ale to ciągle nie potok 😉 szanownej owsianki prędko nie będzie 😅 za to jest "mamo" i próby "tatusia", częściej jednak "misiu" 😉

Pingwin w wersji pibin to chyba częsta forma, chociaż u nas ostatnio zmienił się w gibgina czy jakoś tak 😉

Cola, niech pękają oba i się ona otwierają na gości 😄

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2020, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas oboje na psa ujadają XD kiedy piotrek zobaczy psa to na cały głos udaje wsciekłego psa

a jego kici kici (my tak do kota nigdy nie wołamy ale tak "ucza") to jak kot prychający XD
    Patryk mniej zdolny
    ale tato z rana rozczula

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • J.S Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2020, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny!
    Rzadko pisze, ale czytam wszystko, jakos nie mam nic ciekawego do napisania 🙈

Co do ciazy kolejnej to ja obstawiam Feeve 😅

Basiula, wspolczuje bardzo, oby nic juz takiego nie mialo miejsca!

Katy, super Kamilek teraz wyglada, tez uwazam ze wyglada w tej fryzurce na starszego 😊

Cola, kciuki!!!

Ja caly czas pracuje, ogolnie jest w porzadku, teraz moj bedzie mial urlop takze bedzie mlodego odpieluchowywal. Od wrzesnia start do zlobka, stres mam straszny, dobrze ze to jeszcze tyle czasu.
    A to moja gadula
    https://youtu.be/XzXdoegWuNY

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2020, 07:26

Wowka, kattalinna, kamciaelcia, Katy lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2020, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JS, co się dziwić że Igorek tak gada, jak ma dziewięćdziesiąt lat (albo pięćdziesiąt) 😂

Świetny jest 😍

J.S lubi tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2020, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka, piecdziesiat 😂😂

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Patk Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2020, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiula nawet nie wyobrażam sobie jak musiałaś się bać 😭😭😭 szczęście w nieszczęściu że ostatecznie znana jest przyczyna.

Wowka o to super że przechodzisz ten stan bez jakichś większych problemów.👍👍👍
    ♥️ juz powinno być widać. Zobaczymy 🧐

J.s u nas jest to samo. Z ciekawych tekstów to ostatnio Baśka mówi- kto podjął decyzję że krótkie spodenki.😳😳😳

My właśnie spontanicznie jedziemy do Dziwnowa. W ogóle jakby ktoś miał głupi pomysł i chciał jechać na Świnoujście to naprawdę stanowczo odradzam. Bylam może ze 3 razy z przymusu bo znajomi z daleka zawsze tan się zatrzymują ale w tym roku to było jak naj najgorzej. Wyobraźcie sobie że rołożyliśmy się (byliśmy w 8 osób) A kobieta dosłownie przyczepila parawan jakieś Max 15 cm od naszego ręcznika. Mówię że mogła się odgrodzić razem z naszymi ręcznikiem i że to chyba przesada. A ona do nas ze jej to nie przeszkadza. To mówię jej że mi przeszkadza. A ona że jak mi.przeszkasza to mam zwinąć manele i iść sobie stąd 😱😱😱 więc tym.razem to naprawdę ostatni raz. Tragedia to jest mało powiedziane. W maskach w tłumie chyba tylko my i sprzedawcy....

A I ceny które podają w tv wcale takie nie są. Są.dokladnie takie same jak rok dwa i trzy lata temu. Dokładnie takie same. Przynajmniej na ten naszej zachodniopomorskiej części morza. Za 2 osoby zl- ryby jedna duża druga średnia, frytki i surówki plus 2 piwa 500ml i zupa pomidorowa- 70 zł.

W widziałyście film z Baśka?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2020, 08:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2020, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S, Igorek wymiata 🤣 pięknie mówi!
    Jak zapytałaś ile ma lat, Zośka odpowiedziała "dwa" i zaczęła liczyć, jeden, dwa, trzy, osiem 🤦‍♀️🤣

kattalinna, Katy, J.S lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2020, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brawo Igor!!!

J.S lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 2865 2866 2867 2868 2869 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ