Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Przez 2 dni kisilam ogorki ta wczoraj troche dziś wiecej
W sumie 34 duże sloiki 🤣
Chyba porobie musy jablkowe
Sasiadce te nasze wczesne jablka podrzucalam i mega zadowolona
Szybko , piękne i smaczne
Pora na nas hihi
Oczywoscie nie dzisiaj
Ogorki troszke zmeczyly (krzyczaco wrzeszzace dzieci za ścianą) -
Kamcia słyszałam że najbardziej lubi młode drzewka, już ją wypróbowałam trawkę też pięknie kosi. Dziś stoi pod jabłonka i jabłka z trawy wybiera. Mam ją trzy dni a chodzi przy nodze lepiej niż szkolony pies.
Z tym nocnym odpieluchowanie o tyle dobrze ze Ula się w nocy na siku nie budzikamciaelcia, Cola87, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUrlop.... Przydał by mi się, chociaż nie pracuje ale potrzebuje się zresetować bo jestem na granicy załamania nerwowego... Ten remont mnie wykancza, mieszkanie u ojca mnie wykańcza!
Ahhh nie chcę marudzić 😢
No właśnie Pawojoszka, poka kózke i swoją gromadkę ☺️
Dziewczyny, no właśnie pokażcie nasze forumowe dzieci ☺️☺️☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2020, 21:18
-
U nas ok, katar przeszedl bez innych atrakcji, w zlobku ok. Woda w basenie wymieniona, weekend ma być ciepły to moze skorzysta o ile nie bedzie afer jak poprzednio..
Zarezerwowaliśmy w sierpniu na 4 dni miejscówkę w świeradowie zdrój.. I z tego sie ciesze 😄😄😄kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cola możesz sobie smiecić jak potrzebujesz w końcu będzie dobrze, przecież musi się wreszcie obrucic to koło.
Kozka teraz śpi jest przesłodka, normalnie jak piesek się zachowuje, przy nodze chodzi i domaga się głaskania a jak ja zostawię sama to beczy jakby ja ze skóry obdzierali.
Ja narazie walczę z wiśniami jabłka się zaczynaj narazie i schodzą na bieżąco, myślę żeby sobie z tych Wiśni wino nastawić bo żal tak na drzewie zostawić a dżemów mam aż nadto, trochę robię sokow.
Wowka, Cola87, kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Urlop?
Mąż zaczął właśnie, żywię jakiś płomyk nadziei że uda nam się gdzieś wyjechać na kilka dni.
Też nic nie piszę, bo musiałabym tylko smęcić.
Za to mogę pokazać dziecię 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2020, 11:55
Nina83, pawojoszka, D_basiula, Mycha666, Cola87, kattalinna, kamciaelcia, Katy, wariancja, Nynka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Nina, śliczna Zosia i pięknie wyglądacie razem 🥰 tylko brzuszka nie widać 😉
Pawojoszka, zazdro wiśni. Może nalewka? Uwielbiam wiśniową 😍 dżem z resztą też 😉
Podziwiam za przetwory, ja w tym roku tylko kilka słoiczków dżemu truskawkowego. Może później jeszcze przecier pomidorowy. -
nick nieaktualny
-
Nina chudzielcu, śliczny brzuszek.
Dzieci też śliczne ale to akurat wiadomo, pan Jan jest siwiutenki jak gołąbek włoski ma aż białe.
O nalewce muszę pomyśleć, przecież tyle dobrego nie może się zmarnować. Truskawki też u nas niewiele w tym roku. Jeszcze winogron będzie masa już widać, ogórki i pomidory w tym roku u nas kruchutko chyba że pogoda jeszcze się ogarnie i coś się wyklaruje -
To i my się pokażemy. Chwilę zajęło zanim sobie przypomniałam jak zapodać zdjęcie😉
Ciach, ciach
Kurde nic nie mogę wrzucić, bo krzyczy że za duże zdjęcia. A na komórce nie umiem zmniejszyć. No trudno, musi wystarczyć.
Rośnie ta nasza młodzież jak na drożdżach. Same laski i ciacha 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2020, 21:28
Nina83, kattalinna, kamciaelcia, Katy, wariancja lubią tę wiadomość