Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle piękne dzieci ja tu widze!
Katy super sesja!
Te nasze dzieci to już takie doroslaki😱
Cola ja trzymam kciuki za Ciebie cały czas.
Ja też po wizycie i co? Jestem zdrowa, mam "piękna szyjke", jajniki oba super, jeden sie przygotowuje do owulki, wyniki świetne. Lekarz otwarcie powiedział, że niepłodność to nie jego działka ale ogólnie nke ma się czego czepiać. Powiedział, że mam cukier na grankcy i tym się zająć, skoro wixze rosnąca wage to postarac się wrócić chociaż do tej sprzed kilku miesiecy, testy owulacyjbe 3 msc, ewentualnie badanie nasienia. A jak nie uda sie to do kliniki, polecil mi chyba Novum....
Nie wiem co myśleć. Biore sie za diete, mam nadzieje, że stresu już nie będzie. Jeszcze tylko wypocząć i może zaskoczy....Katy, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Cola dzieci traktują ją jak żywa zabawkę, ewentualnie jak kolejnego pieska a ona je jak stado chodzi przy nodze jak zostanie sama to beczy, Patryk ciągle ja odpina i chodzą razem, fajnie wygląda jak dawniej te dzieciaki w białych koszulinach pasący zwierzaki. Zuza jest miniaturka, ona jest malutka, teraz jest mniejsza od naszego psa
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nynka dzięki, ja za Ciebie również trzymam kciuki ☺️ może za jakiś czas jakby się nie udawało to warto to nasienie zbadać. Chociaż czasem też nie wiadomo co to na przeszkodzie stoi. U mnie po monitoringu. Wydawało się że nic nie pęknie, a jednak coś pękło, ale porobiło mi się takie misz masz że nie wiadomo z którego jajnika mogło coś być. Na lewym nic nie ma, na prawym cysta ciałka żółtego...a na prawym było już że przestały rosnąć...no nie wiem co to będzie 🤷 oby nie jakaś nowa torbiel...
-
Jako niespodziankę zabralam ekipę zamiast dzialki nad jezioro w celu rozpoznania terenu
Nie bylismy tu 10 lat A to 15km od nas
Jednak uchachani wszyscy
Mimo ze
Zero słońca, woda chłodna, Patryk trzasl się jak galareta A Piotrek jak zwykle koszulki nie chciał sciagnac. Naszly czarne chmury i szybko smsów auta-Zdążyliśmy przed burza co do minuty
Najlepszy był Patryk-widzial nurkujacego chlopca
Sam wszedł do wody i nagle glowa pod wodę 🙈zdziwil się
Ten to ma pomysly strach się bacWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2020, 07:42
-
nick nieaktualny
-
Hej. Nina mam to samo. Zgłosiłam problem ale podobno czasem tak jest z logowaniem🧐🤨
U nas nic ciekawego. I mnie tydzień 9 leci... na usg wszystko ok. Od 24.08 L4.
Z nowości to odliczam do dni adaptacyjnych i trzymam kciuki żeby 👑🦠 nie pokrzyzowal mi planów z tym związanych.
Małgosia jak taka nimfa wodna 🧜♀️🧜♀️Nina83 lubi tę wiadomość