Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pawojoszka zdrowia dla Was 😘
My jutro jedziemy do tej Białki Tatrzańskiej i oczywiście było by zbyt kolorowo gdyby nic się nie spier.. Mąż zgubił portfel z dokumentami i pieniędzmi, które w tym momencie są nam bardzo potrzebne 😭😭 Także wyjazd (całe szczęście opłaciłam z góry) chyba nie będzie do końca udany...
Po za tym od kilku dni Kamil ciągle nas szczypie i Kacprowi próbuje robić krzywdę, chyba mu się zazdrość włączyła, a ja nie mam cierpliwości powatarzac milion razy, że nie wolno dokuczac Kacprowi i zdarza mi się podnieśc głos przez co mam potem wyrzuty sumienia 🤬 -
Edwarda, ja swoje kupowałam z dziesięć lat temu, nie wiem co jest na topie obecnie 😉 ja mam marki Gabel. Ogólnie polecam zakupy w sklepie specjalistycznym nordicowym, bo w sportowych ogólnych często można spotkać kije, sprzedawane jako do nordic walking, ale w rzeczywistości nie nadające się do tego.
Edit: ewentualnie ściągawka na co zwracać uwagę przy zakupie kijów tak na szybko https://chodzezkijami.pl/jak-dobrac-kije-i-zaczac-chodzic
Zwracaj uwagę na rękojeść (rękawiczka nie pasek) i żeby nie miały żadnego antyszoka
Edit 2: rzuciłam okiem na Decathlona i mają ok te kije.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2020, 09:33
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem ale widzę że inni wyjechali na wakacje, szczęściary. U mnie szpital domowy ciągle większość na antybiotyku łącznie ze mną, Bartuś się jakoś trzyma, chociaż też zakatarzony ale jeszcze bez antybiotyku pewnie przez KP i przeciwciała a mój cały tydzień w pracy tak że nawet umierająca jak wczoraj nie mam taryfy ulgowej na szczęście dziś już lepiej. Za każdym razem jak nas łapie jakieś dziadostwo myślę czy to nie ta koronozaraza.
Jak zwał tak zwał, nieważne najważniejsze że już przechodzi -
Nie wiem czy wam mówiłam ale w zeszłym miesiącu bankomat wypłacił mi o 600 zł więcej niż miał wypłacić, dziś dostałam list że taka operacja miała miejsce i żeby im oddać te 6 stów, wiedziałam że mnie znajdą choć zawsze była nadzieja, 😅a w tym miesiącu komunia i ubezpieczenie auta i wyrównanie za prąd, muszę iść do banku i jakoś się z nimi dogadać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2020, 15:33
-
Pawojoszka
A mialam pytac jak u was zdrowko
Ale widzę że choroba trwa
Ja nigdzie nie jechalam (Ale dziś bon turystyczny rusza 🤣) akuratnie jestesmy na dzialce i zbieramy się do auta, nastepnie kierunek jezioro (urok mieszkania na pojezierzu lubuskim), z racji że upal i sobota to jezioro leśne (mniej ludzi)
Jezioro z dojazdem i powrotem to Max 1,5h-tyle dają radę -
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
pawojoszka, własnie mi się przypomniao...
kilka dni temu kupiłam patelnię (sztuk1)
dostałam sztuk 2...
takze tego...
a drugie na marginesie...ciotka skorzystała z konta babci po smierci babci...dostała(ciotka) wyrok w zawieszeniu -
Hej. Totalnie nie mogę spać, przeziębiłam się i męczy mnie wszystko- katar gardło kaszel głowa...
Kamcia - Wy jeziora my z kolei morze- wczoraj jechaliśmy niecałą godzinkę 👍 uwielbiam fakt że Szczecin leży nad morzem 🤣🤣😂
Dzisiaj chyba pojedziemy nad Miedwie dla odmiany. Chociaż narazie jakaś dziwna pogoda - ciepło ale bez ☀️
A propo bonu turystycznego - 😂😂😂😂 ktoś widział listę obiektów...takiej obietnicy przedwyborczej to dawno nie widziałam... jajaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2020, 08:05
-
W Dziwnowie to są takie miejsca wymienione że raczej bym nie chciała tam być na urlopie. A tam gdzie jest ok to pobyt za dziecko płatny od lat 4. Wydaje mi się że to raczej skierowane jest do zorganizowanych grup starszych dzieci. Baseny, jakieś takie strefy dla dzieci które są u nas - żadne nie są wymienione...
-
Kiedyś też lubiłam Kołobrzeg, teraz jest tam taki dziki tłum ze szok. Chyba przez te duże apartamentowca które teraz pobudowali. Jest pięknie ale tlum skutecznie mnie zawsze odstrasza- chyba ze po sezonie 👍👌
W ogóle do Kołobrzegu teraz jest rewelacyjna trasa- 40 minut bez żadnych problemów.