Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde wcisnęłam sobie anuluj 🤬
U nas też upały okropne, w domu mamy masakrę, w nocy spać się nie da Tylko klimatyzator nas ratuje.. Basen mamy, ale Kamil nie chce w nim siedzieć, za to jego kuzyn ostatnio skorzystał :p
Męża nocki tym razem nie takie tragiczne bo dzieci w miarę śpią chociaż tej nocy Kacper coś się więcej budził, może zęby zaczynają mu iść :p -
Jest git, tzn. Nie trzęsło mnie i czuję się ok 👍 ale odrazu po przegryzłam co nieco.
Synu był ze mną to też nie nudziłam się 2h
Ufff odhaczone 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2020, 12:20
kattalinna, Wowka, Patk, wariancja, Katy lubią tę wiadomość
-
Nina wygladasz boosko😍
Wszystkim brzuchatkom współczuję że muszą się jakoś przeturlać przez te upały😘
Dziewczyny zwracam się z ponowną prośbą o udostępnienie skanów książki nt. odpieluchowania. Czy któraś w Was mogłaby mi przesłać? Ostatnio się nie udało bo plik był za duży. Wzięłam się za ten temat i chciałabym poczytać czy robię dobrze itd -
Pawojoszka- podziwiam Cię dziewczyno, jakis order powinnaś odebrać... serio... Masz tę moc.💪💪💪
Nina grubasek 😂😂😂 jaja ze robisz 🤩 wyglądasz przebosko. 💃
W ogóle nie wiem o co chodzi... Ale irytujące jest to że jak nie mogę alkoholu to widzę takie alkohole ze stanę u patrzę z pożądaniem 🤤🤤🤤 i stoję dziś w Biedrze A tam - likier na bazie whisky... ślina ciurkiem... za chwilę zubrowka- rajskie jabuszko 🤤...rozglądam się i widzę prosecco różowe w promce... no o co chodzi się pytam?! Normalnie alkohole jakoś mnie nie kręcily aż tak... A teraz poczułam się jak alkoholik na odwyku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2020, 20:53
-
My wróciliśmy z krótkiego wypadu, byly góry, karmienie alpak, karmienie lemurow i duzo lodów 😁😁
[
Moje ulubionr 😍😍🐒Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2020, 13:19
kamciaelcia, wariancja, Wowka, kattalinna, Katy, Patk, Ninka83 lubią tę wiadomość
-
Olcia, super zdjęcie 😍
Edwarda, ostatecznej decyzji nadal nie ma. Kattalinna zaproponowała zapytać Jana o jego zdanie i od kilku dni słyszymy "Julu" 😃 więc tego, bierzemy i Julię pod uwagę 😃
Lusia ładnie, ale miałam wredną i brzydką panią dyrektor o tym imieniu i Lucyna mnie zraziła do siebie 😄edwarda20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNinka wygladasz lepiej niż ja bez ciąży!
Dzieci piękne, ale wiadomo to juz od 2 lat, że majowkowe piękne.
Mi czas ucieka, nie mam czasu na nic, mam lenia, wszystko zapominam, potrzebuje urlopuuuuu. A tymczasem zostaje sama na 2,5,mkesiaca💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃juhuu
Planuje odpieluchowanie ale poddalam sie, zaczynam czytac instrukcje internetkwe, jak ktoś ma to też chętnie przygarne mądre książki 🥰
-
Nina, ślicznie wyglądasz
Ja jutro jadę po nocnik do Ikei i też się biorę za odpieluchowanie, może tym razem Kamil będzie współpracował :p
W ogóle od jakiegoś czasu Kamil znowu się domaga częściej cycka i nawet zasypiac nie chce bez 😭 Chyba nigdy nie przestanę go karmić.. -
Moja Gwiazda poszła dzisiaj na cały dzień do żłobka bez pieluchy 🙈
Katy, kiedyś na pewno sie odstawi, ale myślę, że nie wcześniej jak Kacper 😉
Ja odstawilam Darie w marcu, ale ostatnio cycek to najlepszy przyjaciel i pocieszyciel, reka caly czas w staniku. Serio nie wiem co gorsze karmienie, czy reka za bluzka...Katy lubi tę wiadomość
-
Co do imion to mojej siostry przyjaciółka ma 2 dzieci- syn to Gniewosz a córka Bogna... jakoś wiecie nie wiem... fakty może i staropolskie imiona ale nie wiem... jakoś nie pasują mi do dzieci. A teraz jak poszli do przedszkola to już w ogóle jakoś dziwnie.
Ja nawet żadnych pomysłów nie mam w kwestii imion- chociaż gdzieś z tylu głowy mam Basię i Marysię 🤩🤩🤩 🙏🙏🙏