Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
wzruszyłam się, nina ten dzien-to pierwsze spotkanie, to poznanie...bezcenne tego nikt ci nie zabierze, to zostanie na zawsze, dzieci urosna, ale uwierz,
jest jakos tak fajnie jak małe czeka na małe(ty znasz jak duze czeka na małe), nie raz sie zaskoczysz(nie raz niemiło)
ale rodzinka to rodzinka
patologiczna hahahah
na paliwie zaoszczedzis z pare groszy za litrNinka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNina będzie dobrze, ciężko ale cudnie ☺ale Józio ma włosków ☺
Chyba tylko u nas nie było tak różowo, pionizacja to dla mnie masakra, chyba jako nieliczna miałam baby blues i to na 100%, a Zuzia po naszym powrocie ze szpitala raz się cieszyła, raz płakała, generalnie była w szoku, ale miała wtedy tylko rok i 9 miesięcy więc zapewne o wiele mniej rozumiała całą sytuację. -
Zapomniałam napisać, że ja się na zdjęcie Józia nie załapałam niestety, ale wierzę, że jest słodki :p
Nikt nic nie pisze to spamuje xd Dzisiaj w końcu Kacper dostał krzesełko do karmienia i bardzo się cieszył z tego powodu :p
Jutro konczy 8 miesięcy, a zębów dalej brak,za to przynajmniej raz dziennie przyprawia mnie o zawał bo chce sam schodzić z łóżka, oczywiście na głowę.. Dzisiaj w ostatniej chwili wlecialam do sypialnii, spał tam i się obudził, na szczęście usłyszałam jakiś dźwięk i zerknęłam na nianie, a tu łóżko puste 😮 Lecialam na złamanie karku i na szczęście był jeszcze kawałek od krawędzi ale naprawdę mało brakowało...kattalinna, Cola87, olciabos, kamciaelcia, Wowka, Nynka, Berbecia lubią tę wiadomość
-
My w kwarantannie. Babcia ma koronę, naszczescir bezobjawow, po testach przesiewowych w pracy.. Dziwna sprawa, no ale test jest pozytywny to siedzimy.. Moja siostra tez ma, czula sie strasznie, nadal jest bardzo slaba, ale juz jest lepiej. Tez sa w kwarantannie. Dovrze ze mam jeszcze jedną siostrę to ka kto wozic zakupy 😄😄
Dobrze ze ogrodek jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2020, 12:02
kamciaelcia, Katy, Wowka, Nynka, Berbecia lubią tę wiadomość
-
Nam też pewnie przedłuża
Tzn kwarantanna zakonczyla się w piątek
Dziś są wyniki jednej pani i sanepid po rodzicach dzwoni. Do nas jeszcze nie . I wyjdzie od jutra do piątku
Ale powiem jeden absurd
Na kwarantanne idzie jeden rodzic drugi do pracy 🙈 -
Nikt nie dzwonił z sanepidu i wychodzi na to że tylko do nas
Zostawię jutro Piotrusia
Mąż do pracy musi
Dziś korzstalismy z cudnej pogody. Byliśmy na grzybach. Taki wysyp że zbieralismy przy drodze. Zeszło w lesie ze 2h, zbiory mega udane, dzieci zadowolone. Mąż zbieral z Patrykiem ja z Piotrem i Małgorzata
W tuli bylo za gorąco. Mąż wrócił po wózek do auta...
Dziś Małgosia kończy 11 miesiecy🙈
Trzeba myśleć o roczku 🤨
Pierwszy raz nie mam zdjęcia z 11...jutro nadrobię
Małgosia potroila wagę a nie spodziewalam się do roku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2020, 21:16
Berbecia, kattalinna, Wowka, wariancja, olciabos, Katy lubią tę wiadomość
-
Fajne dzieciaczki ❤ Kacper mało podobny do Kamila 😉
Dziewczyny z doświadczeniem lub wiedzą większą niż moja, mam pytanie. Kiedyś pisałam Wam, ze po tym jak odstawiłam Mloda od piersi zaczęło się grzebanie w mojej bluzce. To się jeszcze czasem zdarza, natomiast częściej grzebie ojcu w kolnierzu 😉 ale do rzeczy... Mloda zaczela notorycznie trzymac sie za swoje sutki, ciagle ma reke pod bluzka. Nasila sie to w emocjach, zmianach itd. Uznalam ze to rozwojowe i kiedys po prostu minie. Ale ciocie w zlobku zaczely mnie podpytywac czy zauwazylismy takie zachowania, ze one nie pozwalaja, bo inne dzieci nasladuja itd. I tu zasiano we mnie ziarno niepokoju. Mam sie tym martwic? Jak reagowac? Mloda teraz poszla mocno do przodu, wiazalam to z emocjami i zmianami jakie zaszly w ostatnim czasie u niej. Dobrze myślę, ze jak troche ochłonie, to po prostu zapomni?Katy lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziś usłyszałam od bardzo wpływowej osoby że w piątek ogłoszą całkowity lock down, zamkną wszystko łącznie z przedszkolami i żłobkami. I po to to całe wojsko żeby pilnowało cmentarzy itp bo ma wszystko wejść od razu od soboty. Jestem załamana.