Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mnie pytali czy się zgadzam... I szczerze to bym się zgodziła bo ostatnio mam problemy z wypróżnieniem 😐 ale... No właśnie, wylazl mi hemoroid.. Pierwszy raz w życiu mam takie coś i to wczoraj wylazło i nie zrobia lewatywy bo może niby pogorszuc sytuację, więc poprosilam o czopek glicerynowy. Wiem co znaczy zaparcie po cc 🥴
W domu uwazalam co jem, duzo pilam, duzo warzy i owoców a jednak zaparcia sie pojawily 😟 wczoraj zastosowalam tez czopek to trochę się oczyściłam 😐 -
Nina, ta tęsknota za starszym (ale i tak małym) dzieckiem podczas pobytu w szpitalu jest straszna. My komunikowalismy się z kamerką i później płakałam za każdym razem. Ale i tak wydaje mi się, ze dzieci tą rozłąkę znoszą lepiej niż mamy 😜
Powodzenia jutro, czekamy na Józka 🥰 a później dwa-trzy dni i do domu, tego się trzymamy 😊
Pawojoszka, paranoja. Tak samo jak zepsuty termometr w przychodni Majowej. Pewnie mierzyli tym bezdotykowym, ja tam im nie wierzę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 22:45
-
Nina trzymam kciuki najmocniej jak umiem :* Czekamy na Maluszka
Kattalinna gratulacje ;P jak Twoje piersi to znoszą ?
Z mierzeniem temperatury też już miałam przygodę. Byłam z Młodą na przeglądzie u dentysty, i czekając na wizytę, walczyłam o to żeby Młoda niczego nie dotykała, nie lizała, nie łaziła na czworaka po poczekalni, tak się zmachałam, że mi stan podgorączkowy wyskoczył ;P Na szczęście lekarz nie z tych bojaźliwych ;P
Ninka83 lubi tę wiadomość
-
Nina, mam nadzieję, że już po jesteście ,😘
Wariancja, piersi nie zauważyły różnicy 😉 jedna to od zawsze prawie mało twórcza była 😉 a druga właściwa miała czas na przygotowanie się. Dzienne karmienie w zasadzie rok temu odeszło wraz ze żlobkiem, jakieś pół roku temu albo wcześniej (nie pamiętam) rezygnacja z cyca wieczornego - wtedy nagle skok dwa rozmiary w dół 😉 także teraz zostały tylko nocneNinka83 lubi tę wiadomość