X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2020, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina, cudownie, że jesteście już u siebie☺ ja odliczam dni do przeprowadzki. Jestem w szoku że Ty już rodzisz.

Wowka ale ślicznotka 😘 2 tyg faktycznie szybko zleciały,ale kiedy minęło 8 miesięcy mojej pannie.

Kacperek elegancko sobie radzi, Lila podnosi rękę i nią macha😁 albo nogami się odpycha i nie umie jeszcze skoordynowac ruchów. Za to siada non stop i co chwila albo fiknie, albo sie tak odbije jak jest na czworaka, że poleci na twarz😕 i mamy zęby na horyzoncie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2020, 10:58

kamciaelcia, kattalinna, Berbecia, Katy, Wowka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2020, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh i Piotruś mistrz parkietu ☺

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 października 2020, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko moja taka wiecznie niewystrojona śliczna Lilka

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 15 października 2020, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale śliczności 😍

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 15 października 2020, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie małe te dzieciaczki ze tylko schrupać.
    Takie fajne bo nie pyskują. 😜

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 października 2020, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moi duzi a tez nie pyskuja...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Ninka83 Ekspertka

Wysłany: 15 października 2020, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie fajne dzieci 😍 Lili prawdziwa dama 💕 a Kacperek jaki sprytny! 👍 Radzi sobie świetnie.

Majowa, ja też jestem w szoki, że zaraz przywitam małego 🤭

Katy, MajowaMamusia lubią tę wiadomość

• Ninka83 Ekspertka

Wysłany: 16 października 2020, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis mialam pobrany wymaz na covid 😐 i teraz stres, czy zadzwoni sanepid czy nie? Bo to loteria 🤦‍♀️ Jeśli będzie pozytywny to mnie wywiozą na cesarkę do Sulechowa 😖
    🙏 modlę się, żeby był negatywny bo zależy mi żeby cc zrobiła mi moja lekarka 🥺 która pracuje w szpitalu w Żarach... Mam dzis dzien do dupy, stres, stres, stres.. Cały dzień sprzątałam górę, żeby nie myśleć i tym sposobem mam już ogarnięte wszystko i ledwo chodzę..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2020, 21:28

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 października 2020, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję testu, nerwów i niewiadomej
    Do Sulechowa mam 60km, kiedyś tam pracowałam...Ale co z tego, odwiedzić bym nawet nie mogła
    Więc nie ironizujac już
    Życzę negatywnego

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 października 2020, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis chłopcy mieli okazje az dotknac traktor XD nie pozwolilam na przejazdzke (po sytuacji z radiowozem-kiedy Piotr nie chciał wyjsc z niego)
    ale zdjecie jest ;)
    aaaa
    taki banał

Wowka, Berbecia, wariancja lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 17 października 2020, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia taki drobiazg a cieszy. Fajnie

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 19 października 2020, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    moi duzi a tez nie pyskuja...
    Kamcia cierpliwosci jeszcze beda pyskowac.

Nina powodzenia z cc.

Ninka83 lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 19 października 2020, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina, kciuki 😊 pochwal się, jak już odzyskasz siły 😊

Ninka83 lubi tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Ninka83 Ekspertka

Wysłany: 19 października 2020, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, pochwalę się 😊 ale to dopiero jutro 😉 dziś zostałam przyjęta na oddział, jutro cc... Jeszcze nie wiem o której godzinie bo nie widziałam się jeszcze z moją lekarką. Jestem w Żarach 😃 test wyszedł negatywnie 🙏💪

kattalinna, pawojoszka, Wowka, wariancja, Berbecia, jangwa_maua lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 19 października 2020, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina, kciuki za jutro! 🙂

age.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 19 października 2020, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się pochwalę dziś - skończyłam z kp 😆 tydzień na pewno minął więc działa. Niestety nie było tak jak sobie wymarzyłam, czyli, że Bożenka sama z siebie przestanie. Musiałam jej pomóc w decyzji, posiłkując się plastrami. Bez zastrzeżeń przyjęła, że cycusie chore. W końcu wolność 😅

Ninka83, wariancja, Nynka, Berbecia, jangwa_maua, Katy lubią tę wiadomość

age.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 19 października 2020, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas taka sytuacja,Szymon byl z klasa u dentysty i tam mierzyli temp. okazalo sie ze ma 38 wiec poploch bo dziecko z goraczka do mnie nie mogli sie dodzwonic ,mlody w pracy . W koncu odebralam dziecko a on zdrowy jak kon ,goraczki nie widze,przyszlam do domu zmierzylam dla pewnosci 36,6 no i co dalej isc do lekarza? Ze zdrowym dzieckiem ? Toz mnie wysmieja i jeszcze opitol zbiore ze miejsce chorym ludziom zajmuje,wyslac do szkoly to mnie zlinczuja ze chore dziecko przyprowadzam. Okazalo sie ze u nich w klasie troje dzieci odeslali do domu z powodu tej niby goraczki wiec albo mieli zepsuty ten termometr albo dzieci z emocji tak mialy podwyzszona temp.rozmawialam z wychowawczynia ,jak do jutra nic sie nie zmieni to normalnie ma do szkoly isc

cf409fc7e7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2020, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka my tak z Zuzia byliśmy 3 razy na szczepieniu i za każdym razem nas odsylali bo ma temperaturę,a w domu nic. W końcu wzięłam swój termometr do przychodni i się okazało że pani ma zepsuty termometr w przychodni 😂 to był cyrk na kółkach.

Nina kciuki, pochwal się jutro synkiem jak odpoczniesz i się sobą nacieszycie. Dzisiaj taki dzień w sumie zbędny w szpitalu, ale przynajmniej odpoczniesz.

• Ninka83 Ekspertka

Wysłany: 19 października 2020, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie zbędny, ale dziś cala papierologia ktora trwala 1,5h 😳
    Badanie itd. A jutro rano beda mnie j7z szykować na cięcie. Zapomnialam zapytac o której ale dostalam juz koszulkę którą rano mam założyć, wiec wiem ze rano.

Dziewczyny jak mi ciezko bez Zosi, pierwszy raz ja zostawilam 😭 ona ok, chodzi trochę nie swoja ale nie płacze, nie marudzi bo z tatusiem. Przed drzemka jedynie chodzila po domu i wolała " mamusiu, gdzie jestes?"
    Ja ja przygotowywałam cały tydzień na rozłąkę, mowilam jej ze pojadę po braciszka, cieszyla się.. Serce mnie boli 😭

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2020, 14:54

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2020, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taa mi też kazali być od rano gotową, wzięłam prysznic o g.6 i tak czekałam, bo wzięli mnie dopiero po13.

‹‹ 2903 2904 2905 2906 2907 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ