Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pawojoszka moja szkoła jest do dupy odkąd ja do niej uczęszczałam. Uczniowi nie pomoc, mieć swoich pupilków itp.
Teraz wszystko co chce się załatwić to tylko prywatnie. U mnie przychodnie się pozamykały a dodzwonić się graniczy z cudem bo wiecznie mają słuchawkę odłożona. -
Dziewczyny, melduję się 😊... Nie, nie.. Jeszcze nie urodziłam, ale przeżyłam przeprowadzkę, już większość ogarnęłam 🙏😃
Wczoraj konsultacja z anestezjologiem w piątek testy na covid, w poniedziałek przyjmują mnie na oddział a we wtorek cc.. Moja lekarka stwierdziła, że o ile dotrwam, bo bliznę mam już cieniutką i jak tylko będzie mnie brzuch bolał to mam jechać do szpitala z torbą 😐
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2020, 13:56
Katy, kattalinna, Berbecia, pawojoszka, jangwa_maua, Wowka lubią tę wiadomość
-
Ja tylko przyszłam się pochwalić, że Kacper zaczął raczkować 🤭 Może dlatego jeszcze zębów nie ma żeby sobie nie wybił 😂
Nina trzymam kciuki 🥰
Berbecia trzymaj się, mam nadzieję, że wygrasz tą walkę ze szkolaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2020, 17:01
kattalinna, Ninka83, Berbecia, pawojoszka, jangwa_maua, Wowka lubią tę wiadomość
-
Brawo 👏👏👏 Kacperku!
Taaak, cieszę się 😊 wszystko na styk ale się udało! Dziś włosy farbowałam, paznokcie ogarniałam, henna na brwi.. W razie czego jestem gotowa 😛 Torba w 80% spakowana, więc spoko👍
Berbecia, współczuję Ci tej batalii.. To jak walka z wiatrakami 😟kattalinna, Wowka, Katy lubią tę wiadomość
-
Super Kacper 😊 szybko zaczął, gdzie mu się tak spieszy? 😄
Nina, ale się cieszę że wszystko Wam się udało ❤ po raz kolejny sprawdzi się zasada-nowy domek, nowy potomek 😄 teraz jeszcze kilka dni i będziecie już wszyscy razem 😊Katy, Ninka83 lubią tę wiadomość
-
Piotruś 😍 extra taniec, skąd taka choreografia? 😄
Nina, pewnie że dasz 😊 jak będzie? Pięknie, chociaż czasami ciężko. Ale nie zmienisz się z nikim innym.
Julka skończyła dopiero dwa tygodnie, a ja nie wyobrażam sobie jak to bylo bez niej. Tak jakby znalazł się brakujący element układanki i wreszcie wyszedł cały obrazek.kamciaelcia, Ninka83, Katy, kattalinna, jangwa_maua, Magda33 lubią tę wiadomość
-
To mój brakujący element 😄
Dziś 3470g, odrobiona waga urodzeniowa, +390g od wyjścia ze szpitala. Mlekożerca 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2020, 11:46
Katy, edwarda20, kamciaelcia, kattalinna, Ninka83, wariancja, jangwa_maua, Berbecia, Magda33 lubią tę wiadomość
-
Kamcia, super tancerz z Piotrusia
Wowka, ale słodka dziewczynka 😍
Kacprowi nie wiem gdzie się spieszy, ale najśmieszniejsze jest to, że on jest jeszcze taki mały, że wszędzie wlezie 🙊 Kamil się wszystkiego bal to nie musiałam go aż tak pilnować, a Kacper wszystkiego jest ciekawy :p
kamciaelcia, Wowka lubią tę wiadomość
-
Później mu te spodnie ściągnęłam bo przeszkadzały xd
https://youtu.be/8jJGU1V4c2s
Sorki nie pamiętam jak się robiło linka xdWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2020, 14:11
edwarda20, kamciaelcia, wariancja, MajowaMamusia, Wowka, Magda33 lubią tę wiadomość
-
Katy alemu sprawnie idzie.
Wowka jaka slodka pyzula. Z tym brakujacym elementem to ja mam tak przed ciążą ,takie wrazenie jakbym zgubila cos bez czego nie moge funkcjonowac. Ale ze to juz dwa tygodnie to szok, chyba nigdy mnie nie przestanie szokowac szybkosc uplywu czasu.
Kamcia rosnie artysta estrady.kamciaelcia, Wowka lubią tę wiadomość