Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wowka
A czemu autokwarantanne???
Nikt nie pyta ile tej kwarantanny 🤣
Najgorsze ze w piątek miałam mieć denryste, ponad miesiąc czekalam (wyjazd meza)nastepny termin...za miesiąc
Przez miesiąc lecialam na ibumie bo coś cmilo
Przeleci nam logopeda A nawet fizjo Piotra...
Ale...obie panie Piotrusia chore 🙈
Zęby nie bylo-chore, nic o testach itp nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2020, 18:16
-
Bo miałam kontakt, bliski, bezpośredni i dosyć długi z chorym. Z potwierdzonym testem i objawami, żeby nie było.
Sanepid nie dał nam oficjalnej kwarantanny, więc postanowiłam obserwować się przez te 10 dni od kontaktu i nie chodzić w miejsca z ludźmi 😊
No ale, nie miałam zaplanowanych żadnych wizyt (prócz środowiskowej, ale tu mi wszystko jedno kiedy przyjdzie). Mąż akurat ma urlop, lodówka pełna, mogliśmy posiedzieć w domu te kilka dni, akurat pogoda też do dupy była 😄
-
Kattalina gratulacje odstawienia ☺️ Kamcia nie zazdroszczę kwarantanny ja będę miała w pracy wymaz jak większość personelu, bo u nas na chirurgii covid hula wśród personelu 😔 ja na opiece od pon z Adasiem siedzę, ale dziewczyny mają pojedyncze dyżury, albo siedzą pod telefonami bo oddział zamknięty. Koszmar dla nas, a przede wszystkim dla pacjentów 😔 mój zabieg też póki co odwołany 😔 mężowi wprowadzają dwie zmiany wiec będę miała dużo więcej obowiązków, dużo mniej chwili oddechu, specjalizacja co najmniej do wiosny przełożona...eh wpadłam, ponarzekalam... Ale z pozytywnych rzeczy to byłam dziś pierwszy raz na strzelnicy i bardzo mi się podobało ☺️ mam nadzieję że będę miała okazję się czasem wybrać, odstresowalam się trochę Nina trzymam kciuki, mam nadzieję że Józio już z Tobą ♥️
-
Dziewczyny, jestem 😊
Wczoraj byłam pierwsza do cięcia, o 8:23 Józio przyszedł na świat, 3360g i 54cm długości. Jest słodki ale wisi na cycu caly czas! Pięknie ssie póki co🙏😃
Czujemy się dobrze, właśnie przełknęłam kleik🥴
Pionizacja poszla sprawnie, usiadlam, wstalam i poszłam ☺️ dziś z każdą godziną jest lepiej a jutro wracamy do domku, do naszej Zosi 💕😍🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2020, 09:09
kamciaelcia, MajowaMamusia, wariancja, jangwa_maua, kattalinna, Wowka, Nynka, Katy, Magda33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mama zaraz wróci utula, pocałuje, braciszka przywiezie
mama bedzie i to najwazniejsze, Zosia w końcu sie usmiechnie, mama zapłacze ze szczescia
to przeciez potrójne szczescie
choc ja je nawet inaczej przeliczam
i starszy brat...taki mezczyzna w domu, opiekun
i on sie mmusi doczeka
nina
tylko do jutra
zadaniowo, jutrp idzcie na zywioł-wy tzn wasza cudowna rodzinkaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2020, 21:33