Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ninka83 wrote:Boże!! Hoope, ostatnio snilo mi się, że napisałaś na forum że hestes w ciąży! 🤣🤣🤣Gratulacje!
Dziewczyny, Wesołych Świąt!
Ja standardowo miałam probkem z logiwaniem, dzis udało się za pierwszym razem.
A tu moja cudna Mikołajka 💕
No i mamy winną 😂😘
Cudna Mikołajka ❤❤❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2020, 23:58
Ninka83 lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hope, gratuluję 😃 czułam, że prędzej czy później, ale objawisz się z takim newsem 🤣
Katy, coś mi nie pasuje, dopiero było 6 a już 10??
Buziaki dla Mikołajek i Mikołajów 😘
Ninja, ja żyję i zaglądam, ale nie mam za dużo do powiedzenia.
Czy pisałam, że Bożenka się jąka? No to kilka dni temu przestała nagle. Za to rozszerzyły się formy gramatyczne 🙂Katy, Wowka, Ninka83, Cola87, Hoope lubią tę wiadomość
-
Ja też jestem!
Śliczne dzieci 😍
Hoope, co za news 😄 ale masz prezent pod choinkę 😄 jak tam Prezes? Co u Was?
To i ja pokażę świąteczne dzieci
Szczęśliwie dobieglismy do końca świąt. Niedawno wyszli ostatni goście. Padam.Ninka83, Berbecia, edwarda20, kattalinna, Nynka, Katy, White Innocent, MajowaMamusia, pawojoszka, Cola87, wariancja, Hoope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWesołych świąt🎄🎁🎅
Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej☺ dlaczego jeszcze nie śpię? Od tygodnia mówię że idę dzisiaj wcześniej spać 😂
Hoope gratulacje ☺
Moje gwiazdy
Katy ale te nasze lutowe maluchy rosną, za 2 miesiące roczek,szok. Gratuluję ząbków, Lila ma 2 dolne jedynki i górne w natarciu.
Zuzia robi takie postępy, że jestem w szoku, opanowała nocnik na 1 i 2 i sama woła😮 nie wierzyłam, że to nastąpi, w drodze w pampka się nie wysiusia, w nocy chce iść do wc- oczywiście zdarzają się wpadki, ale przez około 2 tyg opanowała nocnik elegancko😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2020, 19:20
Ninka83, Wowka, pawojoszka, wariancja, kattalinna, Hoope lubią tę wiadomość
-
Majowa, to samo Zośka..nagle, sama dojrzała do nocnika. Ona nawet nie woła, tylko sama z niego korzysta, sama sie rozbiera i ubiera, jedynie pupe jej wycieram 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2020, 10:30
Berbecia, MajowaMamusia, Wowka, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry wszystkim. Ja mialam tyle roboty ze nie bylo chwili zeby zajrzeć,mam nadzieje ze mimo calego tego zamieszania z tym virusem mieliscie piekne rodzinne święta. U nas byl brat z nowa dziewczyna i jej córką ,wrocil z Holandii i chyba ma zamiar sie ustatkowac a tak sie zarzekal ze to nie dla niego.
A propo, zarzekała sie żaba blota, Hoope gratulacje. Pokaż prezesa my tu sie chwalimy nocnikowaniem a on juz pewnie czyta i pisze.
Gratuluje wszelkich sukcesów i w mowie i uzebieniu i kozystaniu z nocniczka wszystkie nasze dzieci sa bardzo zdolne i kazde w koncu dorosnie do wszystkiego tylko nam czasem brakuje cierpliwosci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2020, 10:37
Hoope lubi tę wiadomość
-
Hoope wróciłaś z mocnym przytupem 😁 gratulacje! Wszystkie małe i większe Mikołajki i świąteczne dzieci cudne ☺️🥰 my w tym roku głównie święta w domu. Jutro do pracy i wyjątkowo mi się jakoś nie chce za to Adaś coraz więcej mówi i powtarz co mnie bardzo cieszy, a najbardziej jak mówi tatuś i mamuś
kattalinna, Hoope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję dziewczyny, jeszcze nie wiem co myśleć 😂 Niby chciałam ale nie wierzyłam, pora najgorsza z możliwych, a chiński kalendarz wróży chłopaka (ja się pochlastam). Jestem ostrożna, różnie bywa z tymi ciążami.
Czuję się jak żaba bez błota 😂 Wszyscy tu chleją a ja nie i dziwnie się na mnie patrzą 😂
Prezes, jak to on, król królów 😂 Jest do schrupania, dba o mnie jak prawdziwy cycek mamy, mamusia musi mieć wszystko i zawsze. A potem zamienia się w demona.
Nocnik opanował w kilka dni, gdzieś tak koło 2 r.ż, od tamtej pory zsikał się tylko raz w nocy, na wyjeździe. Spodziewałam się tego, na noc zakładamy mu pieluszke i akurat tej jednej jedynej nocy zapomniałam 😂 Zaszczał łóżko w gościach.
Nie czyta, nie pisze, za to mówi coraz więcej po angielsku, mimo, że jest tu kilka dni. Jego pierwsze słowa: don't touche me 😂
Jeszcze ciągnie cyca, choć mówi, że już nie jest dzidziusiem.
Zdjęcia zostały w PL. Jak wrócimy. Tu nie mam kompa.
Ale jak tak patrzę, to gro z Was już ma podrośnięte bobaski po naszych majówkach a ja wciąż mentalnie jestem dwa lata do tyłu 😄 Nigdy nie miałam dzieci z małą różnicą wieku i 😱😱😱😱
Pawojoszka to kiedy następne? Dziś urodziła moja kumpela, 8 dziecko 😄❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope nie znasz dnia ani godziny ,ale chce zajac sie czyms innym niz zmienianiem pieluch bo do tej pory moje zycie to jeden wielki dzien świstaka, ciaza, noworodek,kp,mocnikowanie,ciaza i tak w kolo. Zaczelam sie wkrecac w hodowle,i to moje gospodarstwo,samowystarczalnosc i moje zwierzaczki daja mi duzo satysfakcji. Tak wiec nie planuje,aczkolwiek nie wykluczam. Po tej ciazy i po cc naprawde nie w glowie mi powtorka. Chcialam ci powiedziec ze trzy lata z hakiem to nie jest mala roznica wieku,to taka optymalna różnica
Hoope lubi tę wiadomość
-
Też myślę, że 3 lata to już w miarę spoko różnica z resztą taka planowałam 😂
Hoope, miło usłyszeć, że nie tylko ja zostałam z cyckujacym prawie 3 latkiem 🙈🙊
Ja już mam bezalkoholowy Grzaniec na Sylwestra zakupiony xd
Majowa, ja nie mogę uwierzyć, że Kacper zaraz rok skończy, 🙈 Tym bardziej mnie to przeraża bo muszę zacząć myśleć o powrocie do pracy po prawie 4 letniej przerwie...
Zdjęcie z dzisiaj xd Kacper już do swojej kuzynki jest bardziej podobny niż do Kamila 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2020, 22:47
Berbecia, Wowka, kattalinna, MajowaMamusia, pawojoszka, Hoope lubią tę wiadomość
-
Katy, skoro Kamil to cała mama, to może Kacper jest bardziej do taty podobny, skoro wychodzi podobieństwo do kuzynki 😄
Też nie wierze, ze to prawie rok. Dopiero co robilysmy zakłady, czy chłopak czy dziewczyna 😄
Co do podobieństwa, moi też zupełnie inni. Z wyglądu, z zachowania widzę wiele zbieżności 😊Katy lubi tę wiadomość
-
Katy, a planowałaś kp Kamila przez pół roku 🤣 ja mam momenty, że żałuję, że odstawiłam już (hehe), gdyby mi tak w nocy nie wisiała ciągle to bym mogła karmić dalej. Chociaż gdy sobie przypomnę, jak mnie to już wkurzało... Jednak się cieszę 😉
Katy lubi tę wiadomość