Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cola wspaniała wiadomość gratulacje!
Na nartach rewelacja!Cola87 lubi tę wiadomość
A1298C hetero / C677T hetero /
Cukrzyca typu1/Hashimoto
2011 🖤 26tc
2016 🖤13tc
2018 ♥️👣
AMH 3.04(2023) AMH 4,08 (2024)
IVF 12.2023
Punkcja = 14 pęcherzyków
6 🥚 zostały 2
12.2023
1ET 3.1.2 ✓
7dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml
9dpt beta HCG < 2.30 mIU/ml😓
2.2024
2FET 4.2.2 ❄️
6dpt beta 0,00😓😓
10dpt beta 0,00😓😓 -
Cola gratuluje 😊
No u mnie potwierdzone. Mam nadzieję, że nie oszaleję do końca kwarantanny 🙄 oczywiście wszystko się dzieje kiedy chłopa akurat nie ma... Przez to że nie zrobiłam testu tego samego dnia co miałam teleporade od dziś na nowo nalicza mi się 10 dni 😭Cola87 lubi tę wiadomość
-
Cola, cudowny początek roku ❤️ beta piękna, nudnej ciąży życzę 😘
Jangwa, nie ma znaczenia, że nie zrobiłaś testu od razu. Od testu do wyniku jest kwarantanna, potem izolacja tak czy inaczej te 10 dni. Jedynie to wynik byłby wcześniej... Współczuję i mam nadzieję, że szybko przyjdzie polepszenie. Covid z dzieckiem to nic fajnego, z dwoma to już musi być kosmos. Zdrowia 😘Cola87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Długo tu nie zaglądałam, dzisiaj spojrzałam i trafiłam na takie cudowne wieści 😊
Cola, gratuluję z całego serca😘
Też się przyznam do małego sekretu😜
Z niecierpliwością czekam na sierpień🤰
Przejrzałam starsze wpisy, gratuluję Wowce i Ninie nowych członków rodziny. Patk się odzywała? Jej maluszek też chyba powinien już być na świecie 🤔
Hoope, serdeczne gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2021, 12:50
MajowaMamusia, kattalinna, Nynka, Berbecia, Ninka83, Cola87, wariancja, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMała Matylda, gratulacje 😍trzymam mocno kciuki. Ostatnio myślałam co u Was.
Mi ciężko uwierzyć że moje Maleństwo zaraz kończy rok. Zabiera sie za chodzenie🙉 łoo matko juz się boje co to będzie, znowu się zacznie otwieranie szafek i wyrzucanie wszystkiego co jest pod ręką.
Mam ambitny plan sama zrobić tort na roczek, dzisiaj upiekłam próbny biszkopt, chyba wyszedł, ale najtrudniejsze przede mną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2021, 08:00
kattalinna, Mała Matylda, Berbecia, pawojoszka, Ninka83, Cola87, wariancja lubią tę wiadomość
-
Mała Matylda, gratuluję! Jak się czujesz? 🙂
Majowa, dasz radę z tortem, skoro ja dałam to każdy da 😉 ja też mam teraz ambitny plan, będę robić strój karnawałowy na czwartkowy bal w żłobku. Przy moim antytalenciu to duże wyzwanie ale mam nadzieję, że podołam. Macierzyństwo mnie kieruje w dziwne rejony 😉Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny 😊
Czuję się ciążowo😜. Mam mdłości, wcześniej całodobowe, teraz miewam lepsze chwile. Z Zosią przeszło mi około 13 tygodnia, więc liczę że wkrótce będzie dobrze.
Majowa, śliczna ta Twoja gwiazdeczka. Z tortem dasz radę, biszkopt to już połowa sukcesu 🙂
Kattalina, jaką masz koncepcję na strój dla Ani?
Dziewczyny, napiszcie co u Was, pochwalcie się dziećmi 😊
Poniżej moja Zosia, nie wiem kiedy tak wyrosła. Największa obelga jaką może usłyszeć to że jest mała. Pieszczotliwe zwroty w rodzaju "moja kochana mała córeczka" są uważane za zniewagę 😉
EditWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2021, 11:20
Berbecia, MajowaMamusia, pawojoszka, Ninka83, Cola87, wariancja, kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość