Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Berbecia wrote:Różnią się smakami. Ten z Korona jest truskawkowy a ten z alkoholem jest waniliowy. Z przechowaniem był problem musiałam je rozdzielić i każdy oddzielnie włożyć do lodówki.
Zjadłabym 😋. Jakoś wytrzymam do czwartku - korzystając z tego że wszyscy mają wolne będziemy świętować urodziny Zosi dzień wcześniej.
-
nick nieaktualnyDziewczyny, może któraś z Was była w podobnej sytuacji lub wie coś w temacie.
Oczywiście kończy mi sie umowa, teoretycznie przedłużona ale nadal nie mam kwita, a ze wzgledu na liczne rzeczy których bie moge robic musze chyba powiedziec. No i pytanie co jak nie przedluzy mi umowy?
Podobno można isc na l4 i placi zus? Prawda to? A co z macierzyńskim? Wiecie coś? -
nick nieaktualnyNynka zadzwoń do zusu i zapytaj dokładnie. Z tego co wiem, to nawet jeśli kończy Ci się umowa pracodawca musi Ci przedłużyć umowę do dnia porodu, potem przejdziesz na macierzyński, ale musisz być przynajmniej w 13 tc. Tak mi powiedzieli jak kiedyś dzwoniłam się dowiedzieć. Miałam umowę przedłużona do dnia porodu, ale zaszłam w ciąże w maju a umowa kończyła mi się w październiku.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Pisze; żeby się pochwalić, ze najprawdopodobniej będę miała córeczkę. Dziś połówkowe wiec zobaczymy czy się potwierdzi. Na poprzednim usg bylo takie ujęcie, ze było widać kreseczki między nogami.
Nynka współczuje wymiotów.
Ja ta ciąża jak i poprzednia bez dolegliwości.
Na kiedy masz termin ?
KwiatkowaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2021, 08:46
kattalinna lubi tę wiadomość