Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattalina też dzisiaj będę piekła, mam nadzieję że coś mi wyjdzie bo nerwy mam dzisiaj takie, że aż mi się ręce trzęsą.
Syn w szkole ma w tym roku nowa wychowawce, i odpierdziela takie rzeczy że zastanawiam się nad zgłoszeniem do kuratorium.
Wczoraj powiedział że pani znowu krzyczy i że uderzyła go w głowę oraz kazała mu się przebierać na wf na korytarzu przy wejsciu do szkoły gdzie wszyscy chodzą.
Ostatnim razem wyrzuciła go na korytarz i powiedziała że ona go nie chce i może go inna pani go weźmie. -
Berbecia to się dzieje teraz? 😱 Brzmi jak podróż w czasie jakieś 35 lat wstecz... Zgłoś. Jeszcze jednorazową sytuację możnaby jakoś wytłumaczyć ale jeśli takie ma standardy to raczej pomyliła miejsca 😡 a jak dyrekcja w tej szkole? Jeśli sensowna to można na początek tam porozmawiać. Ale jeśli nie to nie ma na co czekać
-
Berbecia, jestem w szoku i bardzo mi przykro ☹️ to, że dzieci są dla siebie okrutne to nic nowego, zawsze tak było i chyba będzie, zmieniają się tylko wyzwiska... Ale nauczyciel, który nie robi nic, żeby wpłynąć na takie zachowania, a wręcz utrwala przemoc to jest zupełnie dla mnie niezrozumiałe ☹️ życzę Wam powodzenia!
-
nick nieaktualnyBerbecia, dziwna sprawa, koniecznie trzeba to wyjaśnić. Idź do dyrektora i powiedz wszystko, że dziecko nie chce chodzić do szkoły bo jest zastraszone i powiedz że jak dyr nic z tym nie zrobi to dzwonisz do kuratorium, uwierz mi że staną na głowie byle tylko skargi nie było.
Pozdrawiamy z Mazur❤ jechaliśmy od jakiś10 lat i dojechaliśmy😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2021, 08:04
kattalinna, Cola87, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Berbecia ,gratuluje10kg to juz ładny wynik
Szkole nie popuszczaj to jest skandaliczne zachowanie ,bicie I upokazanie ucznia to przemoc w najczystszej postaci, zwlaszcza ze to male dziecko ,ktore sie nie obroni samo.
Katy przykro mi z powodu prawka ,uda sie nastepnym razem.
Najlepszego dla wszystkich trzylatkow. U nas maj tez obfituje w imprezy troje dzieci urodziny ,no i komunia Asi w tym roku. Zrobilismy remont na strychu ,mamy dwa pokoje wiecej, tak ze starszaki maja wlasne pokoje poszlo kasy na to mase ,mialam nadzieje ze komunie przeniosa choc na czerwiec zeby troche oddechu zlapac a tu jak na zlosc 29otwieraja mozliwosc robienia imprez. Troche przez to jestesmy finansowo w pewnym ciemnym miejscu ,ale gosci zbyt wielu nie zapraszalismy to jakos damy rade. -
Ufff, u nas już spokój 😉 goście poszli, Bożenka zabrana na plac zabaw, z mężem odpoczywamy po nalocie szarańczy 😉
Mój tort nie jest dziełem sztuki, ale za to wyszedł idealny w smaku. Nawet pięciolatek mi to powiedział 😉
Zdjęcie jubilatki średnie, ale nie ma z czego wybierać 😉 no i chyba bokiem...Cola87, Berbecia, pawojoszka, Nynka, MajowaMamusia, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaty sto lat młodzinko!😚
Sto lat dla wszystkich 3latkow!
Gratuluje berbecia efektu! Świetny wynik!
A ja po dwoch latach wyczekiwań, pytań co jest nie tak, kupiłam rower😁 zwlekalam tule ile staralam się o drugie bobo, bo przeciez zaraz bede w ciązy.....[/url]
MajowaMamusia, kattalinna, Mała Matylda, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCola87 wrote:Nynka gratulacje 🥰 na kiedy masz termin? Berbecia powodzenia jutro! Dziwne że w sprawie dziecka trzeba się wcześniej umawiać na rozmowę.. .
Nie liczylam na ten miesiac ja w ogole odpuscilam do wrzesnia🙈 nadal nie wierze, i sie boje...Cola87, Mała Matylda lubią tę wiadomość