Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cisza straszna tutaj to ja się pochwalę po połówkowych ☺️ wszystko wygląda dobrze, waga 399g , Adaś na tym etapie 393g, dr mówił że jak powinna ważyć podobnie lub ciut więcej jeśli urodzi się w podobnym okresie.
p.s. jakąś chyba niezadowolona była 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2021, 13:47
Mała Matylda, kattalinna, MajowaMamusia, Wowka, Magda33, pawojoszka, Nynka lubią tę wiadomość
-
Cola, ale trafiłam, gratuluję udanych połówkowych😊. Ogromnie się cieszę, że wszystko w porządku, potwierdzona córeczka, a doktor rozwiał Twojej obawy.
Wowka, spóźnione życzenia dla Janka, niech rośnie zdrowy, a ten piękny uśmiech nie znika z jego buzi 😘
Jaka już duża ta Twoja królewna i widzę że cudownie się rozwija🥰
Majowa, już wiesz co z tym nowym przedszkolem?Cola87 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Mała Matylda ☺️ w ogóle to rok temu dowiedziałam się o mojej endometriozie i zaczęła się ta walka o zdrowie i przywrócenie płodności. I tak sobie pomyślę że tyle leków, badań, stymulacji i w końcu operacji, a ja już tego prawie nie pamietam...mam swój mały cud ❤️ i mimo że już chyba hormony robią swoje, jestem płaczliwa i różne inne problemy przychodzą to jestem szczęśliwa że się udało i mam nadzieję że do końca już będzie ok ☺️
MajowaMamusia, Mała Matylda, Wowka, Magda33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCola gratuluje udanej wizyty Córcia śliczna, Twój Cud wynagrodzi Ci wszystkie ciężkie chwile.
Mała Matylda, tak już wiem, na czym stoję, dostałam pismo, że mamy miejsce w nowym przedszkolu, jadę w poniedziałek załatwić wszystko, bardzo się cieszę, że mamy takiego farta, że akurat w tym roku otwierają nowe przedszkole, bo ponoć rok temu bardzo dużo dzieci się nie dostało. Plus taki, że z naszego osiedla będzie tam jak to sąsiadka stwierdziła "gruba ekipa" i że jest blisko nas. Trochę martwi mnie, że Lila będzie w żłobku, a Zuzia gdzie indziej w przedszkolu, ale zobaczymy jak to będzie, niby jesteśmy pierwsze na liście rezerwowej w tym przedszkolu, gdzie się nie dostała.
Dziewczyny, jadę z tortem na urodziny Zuzi, impreza w niedzielęMała Matylda lubi tę wiadomość
-
Cola, intensywny rok za Tobą, ale gdy osiąga się upragniony cel całą tą wyboistą drogę odbiera się jako mniej dotkliwą. Ja bardzo przeżyłam swoją stratę, zwątpiłam w zdrowie i brakowało mi nadziei. Teraz czasami nie wierzę, że to wszystko się wydarzyło.
Majowa, gratuluję miejsca w przedszkolu. Macie już cos zagwarantowanego, a to pierwsze miejsce na liście rezerwowej daje jeszcze spore szanse na to, że Zuzia trafi tam gdzie najbardziej Wam odpowiada.
Wszystkiego najlepszego dla naszych prawie-trzylatków, życzę Wam udanych imprez😄.
-
My imprezujemy za tydzień 🙂 z tej okazji właśnie skróciłam prawie jubilatce włosy. Mówi, że się jej podoba, a ja się zastanawiam czy to potwierdzi za kilkanaście lat jak zobaczy zdjęcia 🤣
Udanych imprez dziewczyny! Pokażcie torty. Ja w końcu mam plan na swój, ciekawe jak mi wyjdzie -
nick nieaktualnyKatalina pokaż prawie jubilatkę.
Mój stwierdził, że lepiej otynkuję tort bo ja jakoś koślawo to robię, mówię rób chłopie jak tylko chcesz Musze przyznać, że wychodzi mu to lepiej niż mi, otynkował perfecto, stwierdziłam, ze minął się z powołaniem, bo ma precyzję chirurga foty dodam po impezie, Zuzia podekscytowana. -
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieciaczków jubilatow🎈🎂🎈
My przełożyliśmy imprezę urodzinowa na przyszły tydzień będzie łączona razem z tatą.
Wogole maj mam przekichany same urodziny imprezy co tydzień nic tlko za portfel się trzymac😊pawojoszka lubi tę wiadomość
-
Ja robiłam tort mojemu tacie z okazji dzisiejszych imienin, z nutellą bo ją uwielbia także mogę ten pokazać bo dla Adasia babcia zapowiedziała że zrobi.
p.s. napis mi krzywo wyszedł 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2021, 13:20
Wowka, kattalinna, Berbecia, MajowaMamusia, Ninka83, Magda33, pawojoszka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyImpreza udana☺
Dziękujemy za życzenia☺ wszystkiego najlepszego dla wszystkich 3 latków😘
Mała Matylda a Wy juz wiecie co z przedszkolem Zosi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2021, 08:26
Wowka, kattalinna, Cola87, Berbecia, Ninka83, Magda33 lubią tę wiadomość
-
Spełnienia marzeń dla naszych trzylatków 😘
Majowa, piękne dziewczyny i śliczny tort 😍 Zuzia bardzo dorosła, ale Lili bym nie poznała 😊 mi też te ponad 7 mscy Juli minęło bardzo szybko, mam wrażenie że ta zima była jakaś bardzo długa 😊
Cola, smakowity tort dla taty 😊 bardzo miło czytać, że córeczka rośnie zdrowo. Czekamy jeszcze na zdjęcie Adasia z urodzin 😊
Czytam o Waszych trudnościach w drodze do kolejnej ciąży. Mi nie było łatwo o ciążę z Janem, wiec doskonale rozumiem, jak przykro jest czekac i rozumiem wzruszenie że się udalo. Trzymam za Was kciuki i oczekuję wiadomości o narodzinach Ali i Hani 😊
Berbecia, impreza przełożona, ale zdjęcie Milenki możesz pokazać 🙃 jak utrata kg i cm?Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Wszystkim 3 latkom dużo zdrówka,radości i miłości !! 💐 😘
Widziałam piękne torty 🤤 i jeszcze piękniejsze dzieci 🤩
Cola, Mała Matylda... Luudu jak wasze ciąże gnają 😃 lada moment będziemy witać nowe cudne istotki 💕🥰
Cieszę się, że u Was wszystko dobrze☺️
U mnie ostatnio dużo się dzieje. Chrzciliśmy Józia, potem urodzinki Zosi 🥰 , w między czasie mąż dostał wypowiedzenie z pracy 😬 no i Józio ząbkuje bardzo boleśnie a przy tym choruje, właśnie bierze antybiotyk 😟
Na szczęście już jest lepiej, ale tydzień mam wyjęty z życiorysu.. Tak dawal popalić. Odmawiał piersi, nie chciał nic jeść, przez co zrobil mi się zastój w piersi, co 2 h pomagalan sobie laktatorem i na szczęście minelo po 2 dniach.
A do tego pogoda dramat 😑 mam nadzieję ze kiedyś w końcu zrobi się słonecznie i ciepło 🙏
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla naszych 3 latków, niech rosną zdrowe i szczęśliwe
U nas chorobowo, zaczęło się od kataru Kacpra przez co nie poszedł na urodziny kuzyna tylko poszłam sama z Kamilem. Następnego dnia juz Kamil i mój siostrzeniec mieli katar 🙈 Oczywiście Kamil znosi to gorzej niż Kacper..
Berbecia, gratuluję spadku wagi, tylko tak się zastanawiam czy to odmawianie sobie nawet kawałka ciasta nie odbije się kiedyś w postaci efektu jojo..rozumiem,ze jesteś pod opieką dietetyka, ale pewnie znajdzie się jakaś zdrowsza alternatywa albo można gdzieś ten kawałek Ciasta wcisnąć w zapotrzebowanie kaloryczne
Ja wczoraj miałam egzamin na prawko, którego znowu nie zdałam, początkowo się mega zalamalam bo naprawdę umiem już jeździć tylko ze stresu robię głupoty 😭 Najgorzej, że terminy na następny egzamin są dłuugie...
Wowka, ale Julu szaleje z tym szybkim rozwojem Torcik piękny -
Katy już był kawałek ciasta, tortu i sałatki z majonezem a nawet lody jadlam
Ja jestem slodkożerca więc ciasta mogłabym jest na okrągło. Mam fajne przepisy na dietetyczne desery które mogę zjeść np na podwieczorek.
Byłam dzisiaj na szczepieniu.Katy lubi tę wiadomość
-
Cola, może z okazji urodzin uda się zrobić jakieś sensowne zdjęcie, to pokażę Bożenkę 🙂 jej uśmiech do zdjęć wciąż rozwala system 🤣 dziś zaczynam prace nad tortem. Ale stres! 😉
Czy Wam też zaczęły wyskakiwać reklamy na forum? Ależ to irytujące... 😡Cola87 lubi tę wiadomość