Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cola, Też chętnie zobaczę Adasia super, że mała ładnie rośnie
Udało mi się dziś takie ładne zdjęcie Kacprowi zrobić 🙊 W ogóle on to jest niezły agent ostatnio, jak tylko jest jakaś okazja to wrzuca coś do wody, ostatnio ich zabawkowy telefon wylądował w wiadrze od mopa, dziś niania elektroniczna w dzbanku z wodą 🙈🙈
MajowaMamusia, Cola87, Wowka, kattalinna, Berbecia, pawojoszka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCola mam lidlomixa od grudnia, dla mnie rewelacja💪 Robie obiady, chleb, likiery, ciasta, szczerze polecam. Koleżanka mnie namawiała kilka lat temu na TM, ale cena była dla mnie zaporowa, nie mam porównania ale lidluś jak na moje potrzeby jest wystarczający, niektórzy twierdzą że lepszy od TM, ma przede wszystkim większa mise. Jak Cie interesuje jest na fb grupa osób posiadających lidlomoxa, są tam przepisy i opinie.
Gratuluję nowych ciąży☺
Cola super, że córcia pięknie się rozwija❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2021, 08:48
Cola87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Doberek,
Katy, ale Kacper już wyrósł. On od początku mi wygląda na łobuziaka 😄
Cola, Adaś to przystojniak. I uwielbiam zdjęcia z USG 😍
Kwiatkowa, gratulacje!
Mała Matylda, współczuję zamieszania przedszkolnego. Mam nadzieję, że uda się jeszcze cos zadziałać w rekrutacji uzupełniającej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2021, 12:57
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Cola, cieszę się, że u Alicji wszystko w porządku. Śliczne masz dzieci 😊.
Jak wizyta u diabetologa?
Lidlomix już dotarł? Jak się spisuje?
Ja od kilku lat mam poprzedni model. Nie wykorzystuję do w pełni, bo np. zupy na ogół wolę gotować w zwykłym garnku od razu na dwa dni, ale wielu czynności bez niego sobie nie wyobrażam. Oryginalny thermomix podpowiada kolejne kroki przepisu i nie trzeba ręcznie ustawiać obrotów, czasu itp., ale mi nie przeszkadza brak tych funkcji, nie dopłaciłabym za nie 4 tys. Mam sprzęt na miarę moich potrzeb i jestem zadowolona. Mam nadzieję, że Twoje oczekiwania też spełni.
Kacperek słodki, na tym zdjęciu wygląda bardzo niewinnie, a tu taki łobuziak 😉
Kwiatkowa, pewnie lada dzień będziesz miała USG genetyczne? Pochwal się 🙂
Ja w końcu lepiej się czuję, ta choroba bardzo mnie wymęczyła. W poniedziałek było już lepiej, ale wyszłam na wizytę do ginekologa i wszystko zaczęło się od początku. Hania ma się dobrze, leży już główką w dół. We wtorek rano idę na krzywą cukrową, a po południu na prywatną wizytę do swojej ginekolog.
-
nick nieaktualny
-
Katy sto lat ☺️ też bym chciała być taka plastyczna 😁 tak jak majowa pisze mój też ma te przepisy krok po kroku, na razie jestem zadowolona, wszystko co robiłam było zrobione tak jak trzeba. Jeszcze dużo funkcji nie wypróbowałam, będę testować dalej ☺️ a u diabetologa ok, pogadalam z dietetykiem, mówiła ze w moim przypadku nie muszę mieć bardzo rygorystycznej diety i że niestety ona ma najmniejszy wpływ na te cukry na czczo. Raczej prędzej czy później może mi dojść insulina. Narażone cukry zazwyczaj koło 90-92. Dziś 87, zobaczymy jak będzie dalej...następna wizyta 14.05
Katy lubi tę wiadomość
-
stoweczka!
Cola, wszystko da się przeżyć. Chyba jesteś spokojniejsza po tej wizycie u diabetologa. Najważniejsze, żeby było dobrze. Nie wiem na ile te cukry na czczo wpływają na organizm i dziecko, mam wrażenie, że u mnie niczego nie zmieniały. Wszystko inne miałam w normie, Ania urodziła się w terminie i z wagą normalną. Tylko walczyć musiałam, żeby mi ciąży wcześniej nie kończyli bo jak słyszą hasło insulina to chcą po 37 tygodniu zamykać temat. Takie jest zalecenie towarzystwa ginekologicznego, ale jeśli są ku temu wskazania. Niestety najczęściej nikt nie zwraca uwagi na to tylko skupiają się na fakcie cukrzycy leczonej.
Mała Matylda, już 26 tydzień? Strasznie szybka ta Twoja ciąża 😉Mała Matylda lubi tę wiadomość