X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChicChic i Kamciaelcia trzymam kciuki. Powodzenia!

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2017, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki zaciśnięte

• ChicChic Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napiszę Wam po 14. Powinnam już wrócić..

km5stv739k9pulwh.png
    3i498u69muucg3hi.png

• MysiaMarysia Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wcześniej było pytanie o wyprawkę, ja jeszcxe nie czuję potrzeby kupowania, pewnie ok.25 tyg zacznę. Wózek.i fotelik na sam koniec - żeby jak najdłużej gwarancję mieć. Łóżeczko mam, syn jescze w nim śpi, więc jemu kupimy nowe, a i to będzie dla córeczki. Zamianę jednak zrobimy tuż przed porodem, żeby nie obijac się o.to łóżeczko w sypialni ;-)
    Ubranka - pewnie przy okazji wyprzedaży zimowych coś kupię, ale też bez szaleństw, bo pewnie kilka rzeczy dostanę od koleżanek.

Ja dalej zasmarkana, dziś jeszcxe mam bardzo dużo spraw do załatwienia, a najchętniej zaległabym w łóżku...

Ooooo i spojrzałam na suwaczek, za mną pełne 17 tygodni!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2017, 09:20

Jagna <3 15.04.2018
  • Saperek Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny 3mam kciuki za Was :*:)

Jeśli chodzi o wyprawkę ja powoli kupuje takie drobne rzeczy jak termometr do wody czy zwykły jakiś kocyk, otulacz i mam mały zapas chusteczek waterwipes dziś ma przyjść mała paczka z kontrastowa książeczka mr b i szczotka do włosów
    Zrobiłam sobie listę mniej więcej co chcemy kupić i powoli takie rzeczy kupuje
    Z ubraniami poczekam jeszcze trochę

f2w3qqmza7aalezj.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roznawialam na ten temat wlasnie z narzeczonym i stwierdzilismy, ze po polkowym zaczniemy juz powoli cos kupowac, gdzies w polowie stycznia tak mysle. Ja nie mam kompletnie nic, od kolezanek tez nic nie dostane bo prawie kazda rodzi w 2018 :D

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • kelegena Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Po pierwsze kciuki za wizyty, dajcie znać od razu po.

Jeśli chodzi o wyprawkę to chętnie bym już coś kupiła :) Ale nadal nie mamy naszego docelowego mieszkania i to chyba bez sensu, tym bardziej, że tu gdzie teraz mieszkamy jest dość ciasno... W sumie to takie zakupy to na raz można zrobic :) Wózek mam w zasadzie upatrzony, muszę tylko pojechać i zobaczyć go na żywo, ale na 99% będzie to ten :)
    Dla synka też jak pojechałam to wszystko prawie kupiłam za jednym zamachem :D Oprocz wózka i łóżeczka. Ogólnie na spokojnie, najpierw bym chciała kupić mieszkanie :P A uwierzcie mi, że znalezienie tego co sie chce graniczy chyba z cudem... Wyprawka przy tym to pikuś :)

Zuzanka już z nami <3
    qdkkdf9hhm361lr2.png
  • Kamska Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chic Chic i Kamciaelcia kciukasy.Będzie dobrze.

Co do wyprawki to ja z tych przesądnych. Moze po Nowym Roku

atdc6iye1mipw3kl.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, Chichic, pierwsza myśl po wstaniu to Wy.

Kamcia o Ciebie jestem spokojna. Troszkę więcej obaw mam o Chichic, ale tu wciąż nic nie jest przesądzone, nie takie rzeczy się działy i dzieci zdrowe się rodziły.
    Czekam na dzień, w którym wszystkie będziemy już tylko cieszyć się ciążą.

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • ChicChic Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja wizyta niestety przesunięta na wtorek :(

km5stv739k9pulwh.png
    3i498u69muucg3hi.png

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiepsko

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • ChicChic Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czeka mnie cudowny weekend.

km5stv739k9pulwh.png
    3i498u69muucg3hi.png

• D_basiula Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChicChic wrote:
    Moja wizyta niestety przesunięta na wtorek :(
    O nieee. To trzymaj się i jak najmniej stresu - wiem że nam łatwo się mówi..

l22nbd3m323q83y0.png

Aniolek [*] czerwiec 2017

Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
  • kelegena Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChicChic współczuje... Staraj się czymś zająć, ma być piękna pogoda w weekend, wiem, że łatwo powiedzieć, ale nerwami nic nie zmienisz :( Mocno trzymam kciuki i na pewno wszystkie inne dziewczyny też za Ciebie i dzidziulka, więc musi być dobrze <3

Ja mam jutro wizytę i też chyba już jajo zniosę... Strasznie to sie dłuzy, na dodatek jestem przeciez uwieziona w domu z chorym synem. Masakra.

Zuzanka już z nami <3
    qdkkdf9hhm361lr2.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChicChic, kurde :(

Kelegena, ja tez juz najchetniej bym cos kupila, wozek rowniez mam upatrzony i tak jak ty chce go zobaczyc tylko na zywo, bo tak to w internecie przegldalam. Wierze, ze zakup mieszkania to masakra - przechodzilam do 4 lata temu :D

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ChicChic dasz radę, trzymaj się :*

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Annqa Ekspertka

Wysłany: 23 listopada 2017, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed narodzinami Tomka kompletowałam rzeczy po trochu co miesiąc, żeby coś wypłaty zostało. Wózek dostałam od siostry, łóżeczko i fotelik wypatrzyłam na allegro jak się okazało u sąsiadów a wszystko jeszcze na gwarancji :) i muszę przyznać, że jest to spory koszt ale za to jak to wszystko cieszyło!!! O rety, doczekać się nie mogłam na malca :)

17 maj godz 3:00, Ula 3150g i 53 cm
  • Saperek Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ja ze względu na koszty już zaczęłam raczej od nikogo nic nie dostanę

f2w3qqmza7aalezj.png
  • D_basiula Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jakie macie te wózki upatrzone?? Mi się podoba Ademexu Barletta ale to właśnie tylko na zdjęciach - widziałam kilka razy na żywo w Kościele jak jakaś mama była z maleństwem ale nie przyglądałam się dokładnie :p

l22nbd3m323q83y0.png

Aniolek [*] czerwiec 2017

Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
  • kelegena Autorytet

Wysłany: 23 listopada 2017, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja raczej też nic nie dostanę, koleżanek w zasadzie nie mam, bo ja zawsze z chłopakami, a mam takich jakichś niedojrzałych tych kolegów, że oni pewnie nawet nie wiedzą co robią dzieci :P a mają po 30 lat :) Więc na prezenty od nich nie liczę :D

Jedyne to rodzice i teściowie, ale powiem wam, że ja to nawet nie chce za bardzo. Moja mama jest taka, że ona chętnie by coś kupiła, ale irytuje mnie to, ze potem gada w rodzinie i wychodzi na to, że ona wszystko kupiła a wogole to wychowała mi dziecko i pewnie do tej pory wychowuje :D A nie mieszkamy razem i ja zawsze byłam raczej taka, że ja sama - nie lubię jak mi się ktoś wtrąca. Dlatego oczywiście nie zabronie jej kupić jakiegoś ubranka czy cos, ale już sobie wymysliła ze kupi gondole do wózka (cały wózek wybrałam sobie dość drogi, więc nie chce, żeby ktokolwiek nam go kupił), a potem powie ze ona kupiła cały i jaka to ona jest cudowna :D A ja od niej złotówki nie wzięłam. Nie wiem jak teściowie, to ich pierwsze wnuczątko :) Ale teściowa kupuje swojemu pieskowi ubranka i traktuje go jak wnusię - tak też o niej mówi :) I nie wiem czy jak sie pojawi bobas to przerzuci miłość na bobasa, czy nadal będzie miała swoją Lusię :D Cholera wie :D Ale też raczej trzymam ich na dystans, boję się, że potem będą mi się wtrącać. A tego nie zniesę :D

Zuzanka już z nami <3
    qdkkdf9hhm361lr2.png
‹‹ 326 327 328 329 330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ