Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kira, nie ma za co, wiadomo że trzeba kontrolować szyjkę i opowiedzieć wszystko lekarzowi. Ja jestem w miarę spokojna, bo jak się skurcze zaczęły byłam na IP, po miesiącu pokazałam się lekarzowi i nie było zmian a i tak się trochę gdzieś tam w środku boję, że na którejś wizycie usłyszę, że szyjka krótka..
Skurcze są też częstsze jak jelita pełne, dlatego lekarze na dzień dobry krzyczą żeby nie dopuszczać do zaparć.Pewnie chodzi o to, że macica ma mało miejsca, jest na nią nacisk i tak to na nią działa, tak samo, że częściej odczuwają je kobiety szczupłe, które mają mało miejsca w jamie brzusznej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 21:25
-
Kamska ja po godzinie mialam260 i to jest cukrzyca a w szpitalu na profilu cukrów przez dwa dni normę przekroczyłam tylko raz . Twoje wyniki są ok jak dla mnie ale lekarz ci powie ostatecznie .
Ja też się pochwalę . Od października jak się tu wprowadziliśmy nie mamy tv. bo telewizor leżał w schowku bo mój M uparcie twierdził że sam nie da rady go zamontować i potrzebny mu ktoś do pomocy . No więc dzis mnie tchnęło i założyłam ten telewizor ustawiłam vizje tv. i zostałam bohaterem domuKira91, kattalinna, Kropka88, Mała Matylda, Kamska, Feeva, XKamaCX lubią tę wiadomość
-
102 dni zostały
Kurka kiecki nie mam.
Za to moja Niunia (zakładając, że to dziewczynka) nabyła dzisiaj za pośrednictwem matki takie oto wdzianka:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a47fc36b738.jpg
c&a, rozmiar bluzeczek 62 i dwie były za 15 zł
no grzech było nie braćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 22:05
kattalinna, Feeva, kamciaelcia, Fatalita, Katka., Hoope lubią tę wiadomość
-
Co do napinania i twardnienia brzuszka, dowiedziałam się ze u mnie prawdopodobnie to właśnie skutek zaparć, wzdęć. Co by rzeczywiście się zgadzało, bo kiedy zdarzają się dni w których mam dość lekko „na jelitach” to i cały brzuch miękki. A wzdęcia = twardnienie- w tym chwilowo twarde podbrzusze i czasem cmi brzuch. Mam brać espumisan.
Ostatnio była mowa o hemoroidach.. u mnie to nieskończaca się historia. Pasuje do niej piosenka „pojawiam się i znikam i znikam...” hahaha! Jednego dnia wydaje mi się ze go nie ma, po czym budzę się z kolega przy tyłku. Czuje ze tym Posterisanem zaleczam to zdzierstwo na jakiś czas jedynie... choć nie wiem jakby to było gdybym w ogóle tego nie stosowała. No i idzie wiązanka hemoroid- wzdęcia- napięty brzuch. I tak w kółko. -
Jestem na glukozie, za 10 min mam pobranie po 1h, nie jest zle, ja nic nie czuje poza tym, ze spac mi sie chce.
Nie moge robic tego, co uwielbiam, a mianowicie... jezdzic autem. Dzisiaj przejechalam szybko do labolatoriun i brzuch jak skal, bolal, to chyba od takiej przykurczonej pozycji. Pozegnam sie na troche z autkiem -
J.S współczuję mi bez autka pewnie by było ciężko ale wiadomo dzidziuś przedewszystkim.
Nat jak po drugim dziecku wyszedł mi taki kolega to pani w aptece mi powiedziała że teraz to ten problem będę mieć już zawsze i że muszę o to dbać bo tego już się nie wyleczy można tylko zaleczyć i mi zeczywiscie ten problem towarzyszy bardziej lub mniej ale zawsze.
Espumisan jest super wcześniej brałam rapacholin ale w ciąży pani w aptece dała właśnie ten lek i teraz używam tylko tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 09:08
-
Dzień dobry
Pytałam wcześniej o te hemoroidy czy jest sens leczyć w czasie ciąży i widzę, że nie ma
Miłego dnia. U nas jest 10 stopni na plusie. Ptaki słychać. Poczułam się jakby szła wiosna a wiecie co dla nas wiosna oznacza...
Kira91, Cola87, Feeva lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
J.S. życzę udanych wyników
ja przy najbliższej okazji u lekarza zapytam się który lek mogę stosować na hemoroida..
a to wczorajszy zakup
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe00f9ebb405.jpgkamciaelcia, Cola87, pawojoszka, kattalinna, Fatalita, Kropka88, Feeva, Katy, Hoope, Kira91, Mała Matylda, Sela, XKamaCX, malwka08 lubią tę wiadomość
-
U nas studniówka wczoraj była. Mój z tej okazji skręcił kołyske która okazała się nadzwyczaj duża po złożeniu. I w ten oto sposób musimy obmyslec na nowo jak pokój przemeblowac by w którymkolwiek kącie zmieścić i kołyske i półkę na matę do przewijania i wszystkie niezbędne pod ręką gadżety.Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Tak sobie sprawdziłam listę wyprawkowa i jeszcze trochę rzeczy brakuje. No nic po następnej wizycie 20 lutego jak wszystko będzie ok to trzeba będzie się przejechać do większego miasta i dokupić. Niby pierdol A tyle tego jest trochę mnie to przeraża nie lubię zakupów jak coś muszę kupić co innego jak coś mi ot tak wpadnie w oko
Mój dzisiaj stwierdził że młody cała noc go po plecach kopał. No kopał, kopał i to niezle ale że on to czuł?!Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Ulli, kupuj przez internet
Też się pochwalę, przed chwilą kurier przyniósł. Zakochałam się, szczególnie w tej fioletowej wełnianej
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3ec2e90613a4.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/943441d6dc73.jpgKropka88, Feeva, Katka., Mała Matylda, Hoope, Tanda lubią tę wiadomość
-
Śliczny wózek
Kropka - ciuszki też piękne. Zaczynam być fanką c&a, mają cudną jakość i piękne wzory
Kattalinna - mi się bardzo podoba zwierzątkowa pielucha
Warto kupować przez Internet. Biedni ludzie, którzy muszą kupować stacjonarnie, bardzo często niesamowicie przepłacają.
Dziewczyny ostatnio jestem zombiakiem, zasnąć ciężko, spanie z milionem przerw. A w weekend szkoła. Myślałam, że dotrwam do maja, bo na początku maja ostatnie zajęcia ale kurczę coraz ciężejpomarudziłam
efwka83, Kropka88 lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O.